Erkekler neden kaybetmeye yakın g*tleri tutuşur?

Her şeyini ben hallederim, her gün ben arar sorarım, ben halini hatrını ailesini sorarım, bir derdi olduğunda leb demeden leblebiyi anlarım, önemli vakitlerimden alır ona veririm, ben ararım, ben buluşmak için plan yaparım, ben moralini düzeltirim, ben güldürmek için şekilden şekilde girerim, ben düşünürüm onu, ben ufak detayları hatırlarım, ben bir şeyler alırım, ben tribini çekerim, bana şımarır, eften püften şeylere küser ben gönlünü alırım, almak için akla karayı seçerim kapısına bile dayanırım, hep ben bir şeyleri halletmeye çalışırım, aramızda kırgınlık alınganlık kalmasın diye ama o bana kavgacı der, durmadan huzursuzluk çıkarıyorsun der, o yapar hep ben affederim, ben gururumu ayaklar altına alırım, ben ağlarım.

Ama bardağı taşıran son damla ile ona verdiğim değerin binde birini görmediğimi kabullendim. Bu yazdığım şeylerin hiçbirini görmedim ben… 2 yıllık ilişki sadece benim çabamla zar zor ayakta duruyor. Ama artık istemiyorum, soğudum, ona karşı hissettiğim tüm güzel duyguları tüketti. Ayrılmak istediğimi söyledim, beni arayıp ağladı, duygu sömürüsü mü yaptı yoksa ciddi miydi bilmiyorum ama artık istemiyorum. Aradı ağladı yalvardı yakardı hayatımda ilk defa onu bu şekilde gördüm sanki içine başka biri kaçmış gibiydi. Kapıma dayanıp konuşacağını diyor, ayrılmak istemediğini diyor, çok acınası bir hali var aklım karışıyor. Ne yapayım?

Erkekler neden kaybetmeye yakın g*tleri tutuşur?