Evliyim ve sorunlar vardi. Esimle konuştum kac defa. Sorunlarimizi dile getirdim. Bunu iyilik olsun diye yaptim ama bazen tartismaya kadar gittigi de oldu. Konusmasam bir seyler duzelmiyor. Konussam da olmuyor ve daha sıkıntıya giriyor.
Evliligimizle ilgili, kendiyle ilgili konuslari actim, konustum hep ama olmayinca olmuyor. En sonda sessizlestim konusunca da bir sey değişmiyor diye düşündüm. Boyle evlilikte surdurmek istemedim.
Bazi kadinlar var susup, sessizlesen, kocasini kafasinda da bitiren ama evlilige gelince o kagit ustundekini bitirmeyen. Bu bana gore degildi.
Bu sefer ki konuşmam ayrilik konusmasi oldu. Bosanmak istedigimi soyledim. Sasirdi, sanki hicbir sey yokmus her sey yolundaymis nereden cikti bu gibi bir tavira girdi. Davayi açıyorum dedim. Evden ayrildim.
Geldi gonlumu yapmaya çalışıyor. Cicekler hediyeler vs. Konustugum seyleri ben dinlemiyor, bir kulagindan cikiyor saniyordum ama konustuklarimi dinlemesine rağmen icraat yoktu. Kendi bildigini yapmis yani.
Benimle uzlasmak, bir seyleri cozmek yerine, konustuklarimi duysada duymamazliga vermis, bilerek cozumsuz birakmis. Bu daha da sinirlendirdi beni. Simdi de suna dikkat edecegim, buna dikkat edecegim, hakliydin, sunu şöyle yapalim diye cozumler getiriyor onume.
Boyle yapması icin, bu degerde olmam icin, benim evliligimizi daha kaliteli hale getirmek, sorunlari cozmek icin enerji sarfettigimde neden yoktu? Bosanmak istiyorum deyip aileme gelince ne degisti? Erkekler neden yapmasi gerekenleri o an anlamiyorlar? Ustelik tek şansta degil. Kac defa dile getirdigim konular vardi.
Ben beni anlasin, zihnimi okusun diye kenarda beklemedim. Konustum ama soylesen de anlamiyor bazilari. Ve hatta bu konuşma dir dir ediyorsun, tartisma cikarmak istiyorsun gibi algilaniyor. En sonu bu yuzden sustum ve bu adamla hicbir sey cozume kavuşmaz, boşa sesini beynini yorma dedim kendime.
Simdi de aylardir gormedim ilgiyi, deger vermeyi ve cozmek istediklerime gayreti goruyorum. En bastan yapsaydikta mutlu olsaydık, beni o tartismalarda kirmasaydi ne vardi?
Geri dönsem tekrar eskisi olacak gibi de geliyor. Bilmiyorum. Bana evliligimize gercekten deger, kiymet verse cabalarimi gorur ve karsilik verirdi diye dusunuyorum bir yandan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer