Geçen sene ilk defa Temmuz ayında karşılaşmıştık ben baya hoşlanmaya başladım sürekli bana bakarken yakalardım annemle teyzem bile anlamıştı bu yüzden bana kızıyorlardı bende tabi oğlanın yaşını 25-26 bir şey zannediyorum oğlan 33 yaşında ben 19 yaşındayım. Bu olay böyle 1-5,2 ay devam etti nerdeyse sonra ben buna gidip yazdım, galiba buda beni ilk başta büyük zannediyordu sonra beni bu şekilde reddedince bende ümidi kestim futbolcu olduğu için sadece yaz tatilinde memleketine geliyor anneannemlerle komşular oraya gittiğimde görüyorum sadece kendinlerine ait fırınları var. Bu yaz yine 1 haftadır aynı olay bana bakıyor benim yanıma yaklaşma çabaları var böyle ne bileyim anlıyorum hareketlerinden yaşımdan dolayı beni geçen sene reddeden adam neden böyle davranmaya devam ediyor ben çözemedim bunu yaşım büyük olsa olumlu bakacağını biliyorum ama ben hâlâ hoşlanıyorum galiba ne yapabilirim sizce? Geçen sene reddetmişti aşağıya ekledim
19 yaşında kız ve 33 yaşında erkekten gelecekte olur mu?
Böyle bir deneyimim oldu. Dün birine söylediğim şeyi tekrarlayacak gibi olacağım ama bunlar önemli şeyler. Bu tarz bir ilişkide zamana geliştikçe bağımlı olmaya başlıyorsun çünkü karşında olgun, senden daha fazla şey görmüş, yetişkinin de yetişkini, her şeyi danışacağın biri var. Bir süre sonra artık kendini tamamen bırakıp yüksek bir dalgaya teslim oluyorsun gibi bir şeye dönüşüyor ve bir ilişkide kendini tamamen teslim etmek büyük sıkıntı.
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ya gerçekten bende bilmiyorum her şey olacağına varsın. Sadece hoşlantı zaten. Dikkatimi çeken reddettikten sonra yine bakıyor olması neden yaptığına anlam veremedim.
Çok masum güzel bir durum, düşünce yapısı uyuyorsa neden olmasın derim ben 32 yaşında birisi olarak, ama şahsen okuyorsan okulun falan bitsin diye de düşünüp tereddüt ederim. Bunları hep konuşarak anlaşma yoluna gitmeniz lazım... Oda bir şeyler olabileceğini hissetmiş gibi üstelemiş. Bu konuda onun adabını gözlemle sonra üzülen kişi pozisyonuna düşme derim.
0
8 Yorumla
Soran
11 ay
Çok haklısın abi ama gönül bu işte daha önce böyle bir şey aklımda hiçbir zaman yoktu bir anda oldu her şey. Beni reddetti abi kardeş olabiliriz diyip ama hâlâ gözü bende kesin net bir çizgi koyup bana bakmayabilir sonuçta onunda kafasındaki birşeyler var ama yaşım küçük olduğu için Sonradan düşünceleri değişir mi bilmiyorum çevremdede var bu tür evlilikler o yüzden neden olmasın diyorum.
Sonradan toparlamaya çalışmış ama tavrını beğendim o konuda... Onun düşünce yapısını davranışlarını görmen ona buna sorman lazım çünkü flörtöz biriyse mağdur da olabilirsin çünkü ilgini belli etmişsin ki oda direk buna hitaben konuşması beni bir düşündürdü. Olabilir, bende 29umda 20 yaşında biriyle olmayı düşünmüştüm. Ama çok hızlı olmasından dolayı fazlaca uyarmıştım. O zaman da onun heyecanına kurban olduk falan yani düşünce yapısı uyması çok önemli diyorum. Ve böyle birliktelikler asla ama asla uzamadan evliliğe gitmeli diyorum kendimce
Senden büyük olduğunu belirtmek, bana bu konuyla geldiysen yanlış yapmışsın demektir. Daha sonra bu düşünceden dönmeye çalışmak farklı şeyler düşündürebilir. Çünkü iyi biriysen net iyiliğe kafan çalışıyorsa o yönde ilerlersin ki bu senin masumluğun gibi diyebilirim. Olsun ya konuşurduk olursa olur olmazsa olmaz gibi bir masumluk değil senin ki saf güzel duygular o yüzden seni üzmemek kırmamak öncelik olmalıdır. Buda net olmayı gerektirir. Hala bakıp konuşma adına bir şey yok ise çok yönlü bir düşüncesi olabilir. Buda seni kırabilir üzebilir ben doğru bulmuyorum. Bana kalırsa bu da kişi adına güveni zedeliyor.
Anladım abi çok iyi açıklamışsın, pek kafaya takmıyorum aslında hayat devam ediyor sonuçta. Tek bir seçenekte yok böyle şeyler zorlamaylada olmaz bende biraz sezdim onda böyle birşeyi aslında net bir çizgisi yok ne yaptığını kendiside bilmiyor gibi 😊
Yani böyle bir hale bakınca senin tertemiz saf samimi güzel halinin heba olması gibi bir ihtimali insan dışardan bakınca bile kabul etmiyor. Keşke değerini bilebilse ama işte o olgunluğa varmak ve insan için hayırlısı durumu hayattaki tercihlere göre farkındalık gösteriyor. Kendi adıma da keşke bilseydim dedim zamanında o değeri ama işte nasip öteye köyü olmayan olgu :)
Benden sana tavsiye gıden zaman aşırı değerli takılıp kalma olacağı varsa hani demişler ya nasipse gelir yemenden değilse ne gelir elden etrafına bakmaktan vazgeçme o yüzden
Sen bile olur mu die soruyosun olumsuz şeylerin farkındasın, onun hareketi seni biraz daha büyük zannetmesi, ama gerekli erdemlikmi adamlıkmı ne sayarsan say, kendine düşeni yapmış
0
6 Yorumla
Soran
11 ay
Haklısın o konuda bir şey demiyorum gerçekten adam gibi birisi ben karakterinden çok etkilendim daha doğrusu çok efendi birisi. Ama gönül bu işte : )
Ah canım benim! Öncelikle hislerini anlıyorum, kalp işte yani 😌 Ama dur bi soluklan, olaya mantık açısından bakalım. Geçen sene seni yaşın yüzünden reddetmiş, muhtemelen senden daha olgun olduğunu düşünüyor. Şimdi yeniden ilgi gösteriyormuş gibi hissettirmesi kafa karıştırıcı, hakkını veriyorum.
Ama burada senin ne istediğin çok önemli. Kendi duygularını sorgulayarak bir karar vermen lazım. Olgun bir ilişki mi istiyorsun? Yoksa sırf hoşlanıyorsun diye bu karmaşaya girmek mi? Dürüst ol, kendine biraz zaman ver. Ve bak, biri seni reddetmişse, hak ettiğin değeri görmeye de odaklan derim. Kalbin pırıl pırıl, doğru karar ver! 🩷
Daha cok gencsin ayrica kimin ne oldugu su zamanda hic belli degil genclik hevesine kapilipta uzulecegin durumlara dusme.
0
3 Yorumla
Soran
11 ay
Bilmiyorum ya gerçekten hoşlandığımı hissediyorum birde asla yaşını göstermiyor çok genç duruyor. Beni reddetti yaşımdan dolayı ama 22-23 olsam bence kabul edecekti. Hadi bunları geçtim beni reddedip abi kardeş olabiliriz diyor ama benden gözlerini ayıramıyor ne yaptığının kendiside farkında değil galiba 😅
Sende sıkıntı var şekerim rahat dur biraz erkek milleti anlık kararı değişebilir ama sen büyük birine neblm
0
1 Yorumla
Soran
11 ay
Ne alakası var hayatınızda hiç mi görmediniz 10-15 yaş farkla evlenen insanlar benim çevremde bizzat kuzenim yaşadı bu olayı kendisi ilahiyat öğrencisiyken eşi Marmara üniversitesi ilahiyat profesörüydü şimdi evliler aralarında 12 yaş olması lazım galiba.