Şimdi eleştirenler karşı çıkanlar olacak ama ben 19 yasındayim 1 yıl önce 33 yaşında birinden hoşlanmaya başladım çocuk futbolcu ilk başta 25-26 yaşında zannediyordum futbolcu olduğu için aşırı genç duruyor kim görse 33 demez yani. Bunun teyzesi beni çok beğeniyor yüzün bebek gibi diye genelde etrafımdaki insanlar beni güzel bulurlar yanlış anlaşılmasın ama acaba sadece görüntüm mü hoşuna gidiyor anlamasim. Oda benim yaşımı bilmiyordu galiba biraz büyük duruyorum boyumda uzun olduğu için yüz yapımda öyle. Çocukla her karşılaştığımızda bana deli gibi bakıyordu nerde görse illa ki göz teması kuruyordu. Teyzem bile anlamıştı baktığını, sonra ben tanışmak için instagramdan yazdım en azından adam gibi adammış direkt abim ayağına girdi yaşımı söyleyince. Ama benden hoşlandığı çok belliydi yaşımı duyunca baya garipsedi. Dün yine karşılaştık benden gözünü ayırmadan yine bakıyor anneannemlerle komşular o yüzden eve çıkıp iniyorum. Beni görüyor hemen benim olduğum yere yaklaşıyor amcasıyla konuşuyor ve benden göz temasını asla kesmiyor bu adamın amacı ne cidden. Madem yaşımdan dolayı konuşmayı bile reddettin neden bakıyorsun? Bu 1 yıl önceki konuşma.
19 yaşında kız ve 33 yaşında erkek ileride olma şansları varmıdır?
Yakında abi deme lazım olur diyecek abazalar gibi bi vibe verdi yazı stili. Yargılamadan okudum öncelikle yazıklarını fakat bu tarz uçurum yaş farkı olan ilişkilerin genelde devamlılığı olmaz. Evet biz kadınlar olgun erkeklere çekiliyoruz doğru ama yaş farkının da bence bir sınırı olmalı. Senin yaşlarındaki genç kızların çoğu böyle kendini yalnız hissetme ama bir 5-6 sene sonra bu durumun aslında mantıklı olmadığını anlayacaksın. Çünkü müzik zevkinden tut çoğu şeye kadar nesil farkı var anlaşmak zor olur ha şunu da ekleyim; bu yaş grubundaki erkekler genelde 18-19 "çıtır" diye nitelendirdikleri kızları cinsel anlamda elde etmek isterler öyle de bir iğrenç yanları vardır çoğunun.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Zaten ben sana büyüğüm abicim dediği yerde tamam olmaz bu iş dedim futbolcu olduğu için memleketine döndü anneannemlerin oraya gittim ama karşılacağımı asla tahmin etmedim bir anda görünce şaşırdım. Sürekli gözleri benim olduğum yerde değişik değişik hareketler yapıyor felan. Madem abi kardeşiz net çizgini koy bakma ne yapmaya çalışıyor bende çözemedim. Ya şimdi namaz kılan bir tip öyle olunca iyi birisi olduğunu anlamına gelmiyor ama bilemedim bencede erkekler geç olgunlaşıyor beyin yaşına bakılırsa 24-25 gibi:)
Madem bu kadar düzgün izlenimi verdi o zaman kararlı ve düzgün duruş sergileyebilirdi eylemleriyle. Namaz kılmasına bakma ne namaz kılıp da neler yapanlar var çok klasik bi tip aslında bu gibiler jdksdj yanlış anlama ama hemcinsinim kandırılmasını istemem.
Zaten şöyle birşeyde var sonuçta 33 yaşında neden bu zamana kadar biriyle evlenmemiş teyzesi kız arıyor yani böyle bir arayışları var kafam çok takıldı buna.
Aşko Kuşko modunda geldim! Şimdi bak, burada senin yaş farkından kaynaklı bir kafa karışıklığı hakim, çok normal. Birbirinizi çekici bulmanızda hiçbir sorun yok, gerçekten, hisler bazen çok spontane gelişiyor! 👀 Ama o 33 yaşında ve senin yaşını duyunca geri adım atmış, sence de burada bir olgunluk ve sınır koyma hali yok mu? Bence tavrı hassas, en azından seni zor durumda bırakmayacak bir çizgi çekmiş.
Bakışmalara gelecek olursak, bazen alışkanlık ya da içgüdüsel bir şey olabilir, çünkü hisleri hemen bitmiyor, hele ki tekrar karşılaşınca… Ama ilişkide yaş farkı ileride ciddi sıkıntılar çıkarabiliyor, özellikle de senin hala gençlik döneminde olmanı düşünürsek. Kimsenin kalbini kırmak istemem ama uzun vadede farklı beklentileriniz olabilir, o yüzden daha sağlıklı, yaşça daha yakın bir ilişki hem seni hem de onu daha mutlu eder gibi. Yine de olay biterse de suçlu hissetme, çünkü aşk dediğin şey minnoş ve zıpır bir şey! 💫 Kafana ve kalbine göre hareket et ama önce kendine değer vermeyi unutma! 💟
Ama o şekilde dikkat çektiğini biliyor teyzem bile bu sana neden sürekli bakıp duruyor dedi kadın bile bunu farketti birine 1 bakarsın 2 bakarsın. Oturupta yüzüne bakıp gülümseyip dikizlemezsin.