- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, 20 yaşında bir kız ve 29 yaşında bir erkek arasında ilişki kurulabilir. Yaş farkı, bir ilişki için tek başına belirleyici bir faktör değildir. İlişkilerde, tarafların duygusal olgunluğu, paylaşılan ilgi alanları, değerler ve iletişim önemli rol oynar. Ancak, yaş farkının olduğu ilişkilerde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır: Yasal Yaş Sınırlamaları: Bazı ülkelerde, cinsel ilişki için yasal yaş sınırlamaları bulunabilir. Yasalara uygun bir ilişki yürütmek önemlidir. Duygusal Olgunluk: Her iki tarafın da duygusal olarak olgun olması ve birbirlerine saygı göstermesi önemlidir. İletişim: Sağlıklı bir ilişki için açık ve dürüst iletişim önemlidir. İletişim eksikliği, yaş farkından kaynaklanan sorunları artırabilir. Ortak Noktalar: İlişkide ortak ilgi alanları ve değerler paylaşmak, ilişkiyi güçlendirebilir. Aile ve Arkadaşların Tutumu: Çevrenizdeki insanlarla ilişki hakkında açık iletişim kurmak ve destek almak önemlidir. Kişisel Gelişim: İlişkide, her iki tarafın da kişisel olarak gelişime açık olması ve birbirlerini desteklemesi önemlidir. İlişki, iki taraf arasında karşılıklı rıza ve saygı olduğu sürece başarılı olabilir. Yaş farkı, ilişkiye zorluklar getirebilir, ancak uygun iletişim ve karşılıklı anlayışla bu zorlukların üstesinden gelinebilir. Her ilişki farklıdır ve önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmesidir. ama yine de Bu soruya kesin bir cevap yok, çünkü iki kişinin mutluluğu birçok faktöre bağlıdır. Ancak, yaş farkının bir ilişkide bir rol oynayabileceği doğrudur. Örneğin, daha yaşlı partner, daha genç partnerden daha fazla deneyime sahip olabilir ve bu da bazı çatışmalara yol açabilir. Bununla birlikte, yaş farkının bir ilişkide sorun yaratması gerekmez. İki kişi birbirini seviyorsa ve iletişim kurabiliyorsa, yaş farkı bir sorun olmamalıdır. 20 yaşındaki bir kız ve 29 yaşındaki bir erkeğin mutlu olup olmayacağı, iki kişinin kişiliklerine, değerlerine ve hedeflerine bağlıdır. Eğer iki kişi birbirini iyi anlıyor ve aynı hedeflere sahipse, yaş farkının bir sorun yaratması gerekmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadin erkek arasinda en fazla 5 yas olmasi taraftariyim. Kendi acimdan da boyle istiyorum. Olgun erkek sevmiyorum ama 23 yaşındayım. Bir de yaşıtim benden 2-3 yas buyuk erkeklere bakiyorum. Ya evlenilmez bunlarla diyorum. Yani yeni nesilde yasi bana yakin olan karsi cinsimde koca olacak, baba olacak vasif yok gibi. Babama, amcalarima bakiyorum. Erkekler gerçekten. Adam gibi adamlar, ailesine sahip cikan, eşine sahip çıkan, evi gecindirmekten gocunmayan, cocuklarina ayni sekilde. Bir de benim neslimdeki erkeklere bakiyorum kimlikteki yaş ortalama ama daha 15 yasinda gibiler. Ergen ergen hareketler. Bir baltaya sap olamamislar. Paranin degerini bilmiyorlar. Bir yerde bile çalışmamışlar. Cok para hayalleri var ama hicbir sey yaptiklari yok.(ben kiz halimle bugune kadar 8 işte çalıştım. Her turlu garson, satis danismani vs) Kendi yaslarima yakin erkeklerle konusuyorum ne yaptin diyorum. Atama bekliyorum diyor. Okuyorum daha 2. Bolum okuyorum. Ya daha kendi parasini dahi kazanmamis. Hadi bunu gectim. Evin reisi olacak, baba olacak, sahiplenecek, koca olacak vasif yok gibi bunlarda. Duzelirler mi yas aldikca mi yükleniyor bunlar bilmiyorum ama kafalar bir milyon. Ucuslardalar. Kari kiz peşinde, baskasinin kızına yazmaktan, agzinin sulanmasinsan, eli seyinde gezip duruyor bircogu. Soyle bir bakiyorsun, süzüyorsun, konusuyorsun orada bile belli oluyor. Bundan bir sey olmaz diye. Ne ev gecindirir (kadin calissin bile bircogu işe gitmek istemiyor ya o haldeler. Her seyi kadin yapsin ben evde kosede oturup yiyeyim kafasindalar. Hayat ortakliginda da yoklar. Gel beraber ev islerini yapalim yok. Gel beraber para kazanalim yok. Ne b*k yapacaksın o zaman) işte ne ev gecindirir, ne koca olur, ne baba olur, ne evin reisi olur, aslan gibi kocam var benim arkamda bile diyecek durumda degiller. Yanindaki kadina, eşine bir sey olsa, saldiri olsa ilk kendileri kacacak gibiler. Feminen feminen hareketler, tipler, tripler. 15 yasindan kurtulamamis bir zihin. Okuma yok, kendini gelistirme yok. Bircogu zar zor bir bolum okumus ordanda bir sey olmayi bekliyor. Yasi olmus 26-28 daha eli para tutmamis. Gidip bir yerde de calismamis. Isleri de begenmiyorlar. Ama cok zormus o isler. Emek somurusuymus. Yahu binlerce kisi çalışıyor o islerde. Sistem evet kotu olabilir ama bu bahane de degil bence. Ihtiyacinda olmayabilir, ailenin durumu da iyi olabilir ama insan gider bir 6 ayda olsa kendi emegiyle kazanmanin hazzini yasamak ister. Calismanin ne kadar zor oldugunu, paranin kolay kazanilmayacagini, gokten yagmayacagini bir git kendin gör. Kendini bir işe yaramis hisset. Babani anlarsin en azindan. Gidip calismiyorsan bile git annene ev islerinde, yemekte yardim et. Bu islerinde kolay olmadigini gor. Kendi isini kendin halletmeyi ogren. Sonra ilerde evlendikleri kadina evde ne yapiyorsun ki diyorlar. Annesinin ya da esinin yikadigi camasirlar, yaptigi yemekler falan gokten geliyor saniyorlar sonra. Yani benim yaşıtlarım ve aramda az yas farki olan erkeklerde benim gorduklerim bunlar. Ne maddi olarak olgunlar ne manevi olarak, ne zihinsel olarak. Yas farki cok olan iliski yasayan kizlara kiziyorum ama bende kendi yasitlarima bakinca bunlarla nasil olacak diyorum. Belki de bu yas farki cok olan iliski isteyen kizlar o erkegi evlenilecek, koca ve baba olarak gorebiliyorlar. Günümüzde az cunku bu. Boyle vasiflari tasiyan erkek git gide azaliyor. Ama tabi ben yine de cok yas farkini kendi adima istemiyorum. Belki vardir kendi yasitlarim ya da az yas farki olan tarif ettigim sekilde olmayan tipler. Umudum bu yonde yani.
02 Yorumla- +1 yıl
En iyisi zengin aileden gelen küçük erkek inşallah bana nasip olur amin
- +1 yıl
Bende 23 yaşındayım ve bana göre de 5 yaş çok fazla. Ben küçüklüğümden beri hep 1 yaş olsun isterdim ama sevgilimle 2 yaş var 🙂 bence kişinin yaşadığı, deneyimledigi hayat çok önemli. Sevgilimle tanıştığım da bile çok olgun düşüncelere sahipti ben ise daha çocuk gibiydim. Tanıştığımız da 20 yaşındaydım, 3 yıl oldu birlikteyiz. Arkama dönüp baktığımda, onunla olgunlaşıp onunla büyümüşüm diyorum. Ha bende eğer çevremdeki gibilerse yasitlarimla olmak istemezdim. Üniversite de sınıf arkadaşlarımı gördükçe hâlâ ilkokul çocuğu görüyormuşum gibi hissederdim😂 o yüzden bence boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye...
Eğer yasitin veya 1 2 yaş büyüğün olgun düşüncelere sahipse önyargı ile bakma bence 🙂
+1 yılBence biraz fazla yaş farkı var ama olmayacak diye de bir şey yoktur.
Eğer düşünceleriniz, hayata bakış açınız, hayattan beklentileriniz, birbirinize karşı saygı ve sevginiz varsa olabilir.
Ama aranızda çok büyük uçurum varsa yani sen daha çocuksu olup o daha olgunsa ve birbirinize ayak uyduramazsaniz bu büyük bir sorun olur.
Ben 23 yaşındayım ve benimle yaş olan arkadaşımın sevgilisi de ondan 5 yaş büyüktü. Hemen evlilik istedi yaşı gereği ve arkadaşım o zaman daha 20 li yaslarindaydi, okulu vardı kabul etmedi. Erkek saygı duydu ve 3 yıllık ilişkilerinin ardından evleniyorlar... Kız üniversitesini bitirdi.
Eğer senin de önceliğin okumaksa bunu baştan dile getir. Yaşı büyük siz hadi 2 3 yıla kadar evlenseniz o 30 larinda olacak. O yüzden burada önemli olan senin duygu ve düşüncelerin. Sen ne istiyorsun? 🙂
00 Yorumla
+1 yılEğer kendi isteklerini bırakıp o adamın isteklerine uymayacaksan kukla olmayacaksan sakın ama sakın kabul etme uzak dur yaşayan biri olarak söylüyorum eski sevgilimle aramda 8 yaş vardı başta anlayışlı destekçi oku yüksek lisansını yap çalış her şeyine varım dedi ama şimdi çalışma ben geçindiririm sen ev işlerini yaparsın okuyunca dilin uzar gibi şeyler kullanmaya başladı sakın tam güvenme 4 senelik ilişkim birde düşün perişanım şu an..
15 Yorumla- +1 yıl
Iyy
- +1 yıl
@kirazliiikek ıyki ne ıy
- +1 yıl
Abi aşırı cahil okuyunca dilin uzar ne seni dövmez inşallah
- +1 yıl
@kirazliiikek ayrıldık diyorum canım
- +1 yıl
Tam anlaşılır yazmamışsın ben evlendiniz sandım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Bence kafa dengi olmaniz mümkün degil tabiiki ikinizde salla degilseniz.
ailelerin istedigi bir beraberlik ise tutmama sansi yüksek ama tesadüfi tutabilirde.
29yasindaki erkek kafa olarak seni cekici bulmazsa, senin onun icin 20yasindaki bir seks objesi olursun.
evlilikde harmoni olmaz.
sen belli bir olgunluga ulasmadigin icin (adam öyle düsünüyorsa) seni kendi sisyal hayatinin bir parcasi yapmaz vede o hayatta yeni birileri ile tanisabilir.
ama ikinizde asosyalseniz, birbirinizle
sosyallesirsiniz.
(etrafdaki gözlemlerimin cikarimi olarak yazdim)
00 YorumlaErkek akıllı adamsa kadının kendisin den küçük olup şansi da cok olduğunu kadın anlayana kadar iyi bir becersin. Yoksa nasılsa benim hemde genç nereye gidebilir dediği an adam bir bakmış başkasi yapıyor
00 YorumlaOlur niye olmasın erkekleri 30 a gelmeden ciddiye bile alınmamasını savunurum😂 geç olgunlaşıyorlar
40 YorumlaTabi ki olur yas farki fazla degil... ve yas fazla sıkıntı yapmaz iliskide gayet guzel olur..
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın kadınlar erkeklere göre daha olgun düşünceli o yüzden kafalar uyuyorsa hiçbir sakıncası yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın canım. Bende beş yaş fark olsun istiyorum🙄😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz onun istediği cinsellikten başka bir şey değil yaşıtları da evli değil beğenmiyorlardır kesin işi gücü yok.
20 Yorumlaüç yaş olmalı 27 yaşındaki kız 30 yaşındaki erkek mesela.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl9 yaş farkı çok fakat anlaşabiliyorsanız aynı kafadaysanız belki yüretebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBirbirlerine bağlılarsa, birbirlerini çok seviyorsa, yakışıyorlarsa olur. yaş meselesinde değil
00 Yorumla
+1 yılBu arkadaşım beni kesinlikle bulsun her anlam da neler oluyor bilsin isterim
00 YorumlaBu ülke insanı neler neler gördü bunlar mı sorun olacak. Tabiki olur.
00 Yorumla
+1 yılOlur ama kız daha 20 beklese belki daha iyi kısmetleri çıkacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbi hiç bilimsel makale okumaz misiniz 5 yaştan fazlası sıkıntı adamlar deney yapıyor mutluluğa bakıyor yas farki arttıkça gecimsizlik artıyor bir araştırın Allah akil ihsan eylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur ama senin yaptığın hareket ona çocuksu gelir düşünce yapılarınız biraz farklı olabilir ama diyorsanki uyumluyuz biz olur neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur 10 yaşa kadar olur da sonrası risk oluşturur. Adnan Bihter olayı gibi olmasın da.
00 YorumlaOlur niye olmasın tam tersine olabilir. Benim arkadaşım kendinden 7 yaş büyük 1 çocuklu kadınla evlendi şu an mutlular
00 YorumlaGayet iyi olur. Yaşın verdiği olgunluğun yanı sıra eğitim, statü, hayata bakış açısı da önemli.
00 Yorumla
+1 yılOn numara olur erkek büyük olcak 10 15 oroblem yok kadınlar hızlı büyüyüp erken yaşlanıyolar
03 Yorumla- +1 yıl
Olur aslındada erkeğin kendine bakmasıyla alakalı sen elli olunca o 70 olcak benim babam 70 yaşında annem 66 annem yolda zor yürüyo babam delikanlı gibi
+1 yıl20 yaşındaki kız daha olgun ve 29 yaşındaki erkek daha çocuksuysa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı sorun değil de evlenmek için gençsin bence ve birde adamı iyice tanı şimdikilerin istekleri malum
00 Yorumla
+1 yılOlmaz bence nesil farkı var
111 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka asır farkı var asır
- +1 yıl
Aslında bı bakıma öyle sjsj şimdi toz pembe geliyor ama 2-3 yıl sonra daha belirgin anlarsin
Soran+1 yılŞu sjsj yazmandan senin yaşının insanı olmadığını düşündüm kusura bakma
- +1 yıl
Yok o senin düşüncen. şimdi sen onu yazmiyosun ya daha olgunsun sjdhsk
- +1 yıl
Nesiller 20 senede bir degisiyor yalniz
- +1 yıl
Babanla da sevgili olma bı zahmet
Soran+1 yıl@hastalavistaaaaa evet daha olgunum üstelik random kullanmayı bırakalı yıllar oldu sen de bırak benden sana tavsiye.
- +1 yıl
Tamam sen en olgunsun. Dünyanın en çabuk adam olan adamisin
Soran+1 yılYanlış cevap dünyanın en çabuk kadın olan kadınıyım canım
- +1 yıl
Tamam haklısın sensinn
Soran+1 yılYa tamam sensin seeensin
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBi deneyin bakim oluyor mu *
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkı fazla sanki
00 Yorumla
+1 yılKafalar uyuyorsa bir sıkıntı olmaz
00 Yorumla
+1 yılKafalar uyuyorsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı çok
İleti de toplum içinde problem çıkarabilir bence
00 Yorumla
+1 yılkafa yapıları uyusuyorsa olur
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki
10 Yorumla
+1 yılBence olur makul yaş farkı
00 Yorumla
+1 yılOlmaz.
253 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Ben de 29 yaşındayım sen bana göre çocuksun mesela. Abin gibi yaklaşırım sana en fazla. Yan gözle bakabiliyorsa bu hiç normal değil reşitim vs diye düşünme hala çok küçüksün ona göre. Adam bir seneye otuzlarına girecek hayatında düzen isteyecek sen gençliğinin baharındasın uyumunuz olmayacak sen okulla derslerle uğraşırken o çoktan kariyerini oturtmuş yatırım evlilik vs derdinde olacak. Sen daha duygusal bir ilişki isteyeceksin o artık aşk kovalamayacak.
Soran+1 yılŞöyle diyeyim sana onunla konuşurken yaşıt gibiyiz hiç aramızdaki yaş farkı anlaşılmıyor fakat şöyle bir şey var işinden dolayı onu kimsenin istemeyeceğini düşünüyor ve yaşıtlarının çoğu evlendiğinden dolayı benimle konuşmaya devam ediyor olabilir. KPSS ile uğraşıyor ve halâ atanamadı henüz yani o da benim gibi ders çalışıyor. Kendisinden yaşça küçük kardeşi bile evlendi bu yüzden başka çaresi olmadığı için mi acaba benle konuşuyor?
- +1 yıl
Bulmuş küçük kızı oyuncak gibi oynuyor işte. 30 yaşına gelmiş insan hala kpss çalışıyorsa bi cacık olmaz ondan. Ne yaptın sen 8 senede derler adama. Tek derdi kafalayacağı birini bulmak. Ev mev de geçindiremez öylesi. Sorumluluk sahibi işi gücü olan yaşı da sana yakın birini bul bence.
- +1 yıl
Emin ol akranı kadınlar dönüp bakmaz bile ona çünkü kriterleri yüksek. O yüzden küçükleri kolay lokma görmüş.
- +1 yıl
Aynen 29 yaşındayken 20 yaşındakini bakan adam normal değildir aldatır
Soran+1 yılŞöyle diyeyim kendisi makine mühendisliği bitirmiş iyi bir sıralamayla kazanmış bölümü çalışkan bir öğrenciymiş aslında fakat bitirdiğinde iş bulamayınca KPSS’ye hazırlanmak zorunda kaldığı için girdi yıllardır atanmaya çalışıyor atanamıyor kaç kere 84 aldı virgülle kaçırdığı için atanamadı kendisi yıllardır markette çalışıyor ve artık bu tempo onu çok yoruyor, benimle konuşarak kendini iyi hissediyor fakat benim de bu duruma halim kalmadı artık ben de yoruldum onun bu hareketlerinden üstelik uzak şehirlerdeyiz.
- +1 yıl
Ben de inşaat mühendisiyim yüksek lisans yaptım sonra 1 yıl özel sektörde çalıştım yapamayacagımı anlayınca kendi işimi kurdum müteahhitlik yapmaya başladım çok zengin bi aileden gelmiyorum çiftçi çocuğuyum ben. Mağdur edebiyatı yapmasın koskoca 8 yıldan bahsediyoruz. O adamdan bi cacık olmaz. Sen onun için çok çok küçüksün alıcı gözle bakabilmesi bile çok çirkin.
Soran+1 yılaskere ne zaman gittin?
Soran+1 yılO üniversite bitince gitmiş
Soran+1 yıl23 te mezun olmuş
- +1 yıl
Askere yl bittikten sonra gittim. 26 yaşındaydım🙃 askerden geldim 1 yıl yurt dışı bağlantılı bi firmada çalıştım ancak pandemiye denk geldi baya soğudum işimden o süreçte. Şu an hem kendi işimi yapıyorum hem inşaat malzemesi satıyorum yurtdışına.
Soran+1 yılAnladım ama bir cacık olmaz konusunda haklısın gerçekten ben bile onunla konuşurken fark ettim bu durumu bu yüzden ondan uzaklaşmak konuşmayı bitirmek istedim kaç defa ama konuşmayı bitirmek istemiyor
- +1 yıl
İstemez tabii bulmuş gözü açılmamış kızı.
Soran+1 yılGerçekten böyle mi ya of
Soran+1 yılMesela gözü açılmamış bir kozdan kast ettiğin ne, ne gibi özelliklerinden anlarsın?
- +1 yıl
- +1 yıl
Bak her şeyi detaylı söyleyemiyorum sana ancak hemcinslerim kirli düşünür, sen yaş farkımız var bana hayatı öğretir baba şefkati gösterir vs dersin o çıtır kız buldum diye piyango olarak bakar sana. Evlilik vaatleri falan da boşuna. Zaten baksana şimdiye kadar doğru düzgün bi ilişkisinde dikiş de tutturamamış. Adam gibi bi ilişkisi olmamış. Sana evlilik vaadi ile gelmesi kadar normal bir şey yok ancak emin ol o adamın evlenmek gibi bi niyeti de yok olsa zaten çoktan bulurdu birini o yaşa kadar🙃 madem dediğin gibi sorun ediyor evlenememeyi.
- +1 yıl
Hadi diyelim hepimiz yanılıyoruz cidden evlenmek istiyor. 2-3 yıl içinde sen mezun oldun vs evlendiniz. Diyecek ki yaşım 32 oldu hadi çocuk yapalım. Sen de istemeyeceksin haklı olarak, daha yaşım kaç diyeceksin. Yapsanız bi dert yapmasanız bi dert 🙃 muhtemelen yaşın 25 olmadan ilk çocuğunu doğuracaksın. Yaşıtların okulu bitirmiş iş bulmuş bazısı belki akademik kariyer kovalıyorken sen evde çocuk bakacaksın sonra kocan diyecek yaşım geçiyor 2. yi de yapalım 🙃 sen 30 una gelmeden iki çocuk bakarken genç kadın fetişisti kocanın da muhtemelen gözü dışarı kayacak senden daha genç daha güzel kadınlar arayışına girecek. Çünkü egosu okşanıyor🙃
Soran+1 yılİki yıllık ilişkisi olmuş üniversitede acaba onu unutamıyor mu evlenmiş midir diye dönüp tekrar bakıp ağlıyor mu? Eğer böyle ise ben yıkılırım
Soran+1 yılAma geçmiş geçmişte kaldı diyor yıllardır sevdiği biri olmamış benle konuşuyor işte şimdi ama gerçekten uzun zamandır bir ilişkisi olmadığına eminim çünkü yıllardır markette çalışıyor haliyle sosyal hayatı görüşecek birileri yok
- +1 yıl
Sanmam biz erkekler yıllarca bitmiş ilişki yası tutmayız o siz kadınlara has bi davranış türü. Ayrıca evet yakın zamanda hayatında doğru düzgün biri olmadığı aşikar.
Soran+1 yılBasit düşünüyorsunuz de mi tamam on anladım da içinizde ukte falan kalmıyor mu özlemiyor musunuz eski sevgiliyi?
- +1 yıl
Yok niye özleyeyim? 1 yıllık ilişkim bitti aldatıldım🙃 birkaç ay sonra hayatıma başka biri girdi o kadınla 6. yılımız ve 10 gün sonra evleniyoruz. Ben geçmişte takılı kalmam hayatta. Ancak illa vardır tabii depresif olan geçmişe takıntılı erkek.
- +1 yıl
Genç kadın feşisti konusunda o kadar doğru yorum yapmışsın ki
Soran+1 yılYa sen niye lafın arasına giriyon kiraz bir dur hele
- +1 yıl
😂😂😂 doğru söze şahitlik ediyor
Soran+1 yılYa şurada önemli bir şey konuşuyoruz gelmiş seni destekliyor tamam anladık doğru söylüyor Kiraz Hanım bir sakin olun
Soran+1 yıl365 days’deki kadının fotoğrafını profilinizden kaldırdıktan sonra sizi dikkate alacam söz veriyorum
- +1 yıl
Reis ben yorumlara yetişemiyorum yanlış anlamayacaksan yaz özelden ordan sor ne soracaksan araya giren de olmaz. Konuşulacak ne varsa konuşuldu bana göre ama sormak istedigin başka bir şey varsa cevaplarım.
- +1 yıl
@rakiturkudeniz abi benim Bi soruma d yorum yapsana
- +1 yıl
@kirazliiikek hangi soru at linkini
Soran+1 yıl@Rakıtürküdeniz konuşsak iyi olur evet
Soran+1 yıl“Köpek olarak beslediğim bir itsin.” güzel lafmış yalnız ama biraz ağır olmuş Kiraz kankam kusura bakma, ne diyeyim şimdi keşke demeseymiş
- +1 yıl
Güzel laf değil paramı o vermiyor direk insanın seviyesini belli eden ezik yapan bir laf annemin Allah cezasını bu Dünyada ibretlik olarak versin amin
- +1 yıl
Kiraz kankam 😅
Soran+1 yılKankam diyince cevap verdi napıyım hanım diyince cevap alamadım
Soran+1 yıl@Rakıtürküdeniz hadi konuşak beh
- +1 yıl
Reis sen gizlisin
Soran+1 yılİki şaka yapınca reis mi olduk noluyoruz ya ha doğru kadınlarımız kızlarımız şaka yapamaz @Rakıtürküdeniz
Soran+1 yıl@Rakıtürküdeniz BURDAYIM BE BURDAYIM SİZ DE BURDASINIZ
Soran+1 yılGizli değilim burdayım burada
- +1 yıl
O benim genel hitap şeklim matmazel mi diyeyim😅
- +1 yıl
Kk ve ona dair bir şey duymak istemiyorum bı süre 😅
Soran+1 yıl@Rakıtürküdeniz uyumadıysan istek atacam
- +1 yıl
@rakiturkudeniz ayıp
- +1 yıl
@kirazliiikek ne ayıp ya
- +1 yıl
Ha kk derken bende bahsettin sandım
- +1 yıl
@kirazliiikek 😂😂😂 allah seni ya
- +1 yıl
, 😂😂
Soran+1 yıl@kirazliiikek doğru zamanda doğru şekilde yapılan zeki şaka🤌🏻💯Bize de tebrik etmek düşer
- +1 yıl
Valla şaka değildi öyle sandım snxnsnxx
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz. Erkeklerden bi cacık olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yıl15 20 yaş arası bile oluyor
00 Yorumla evet
03 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı fazla değil mi
+1 yılolur bence askin yasi yoktur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı. Olur
10 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Olmaz
00 Yorumla
+1 yılOlmaz tanıdım biri vardı ayrildilar
00 Yorumla
+1 yılseviyorsan olur fakat tavsiye etmem
00 Yorumla
+1 yılİkinizde reşitsiniz o yüzden elbette olur
00 Yorumla
+1 yılOlur.
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın
00 YorumlaOlur
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur
00 Yorumla
+1 yılEvet olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yaş annecim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olur👍
00 YorumlaOlmaz mk
00 Yorumlaneden olmasin
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlurrr
00 Yorumla
+1 yılSüper olur bence