• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

20 yaşında kız ve 29 yaşında erkekten olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
45
Yapay Zekaya Sor
20 yaşında kız ve 29 yaşında erkekten olur mu?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Evet, 20 yaşında bir kız ve 29 yaşında bir erkek arasında ilişki kurulabilir. Yaş farkı, bir ilişki için tek başına belirleyici bir faktör değildir. İlişkilerde, tarafların duygusal olgunluğu, paylaşılan ilgi alanları, değerler ve iletişim önemli rol oynar. Ancak, yaş farkının olduğu ilişkilerde dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar vardır: Yasal Yaş Sınırlamaları: Bazı ülkelerde, cinsel ilişki için yasal yaş sınırlamaları bulunabilir. Yasalara uygun bir ilişki yürütmek önemlidir. Duygusal Olgunluk: Her iki tarafın da duygusal olarak olgun olması ve birbirlerine saygı göstermesi önemlidir. İletişim: Sağlıklı bir ilişki için açık ve dürüst iletişim önemlidir. İletişim eksikliği, yaş farkından kaynaklanan sorunları artırabilir. Ortak Noktalar: İlişkide ortak ilgi alanları ve değerler paylaşmak, ilişkiyi güçlendirebilir. Aile ve Arkadaşların Tutumu: Çevrenizdeki insanlarla ilişki hakkında açık iletişim kurmak ve destek almak önemlidir. Kişisel Gelişim: İlişkide, her iki tarafın da kişisel olarak gelişime açık olması ve birbirlerini desteklemesi önemlidir. İlişki, iki taraf arasında karşılıklı rıza ve saygı olduğu sürece başarılı olabilir. Yaş farkı, ilişkiye zorluklar getirebilir, ancak uygun iletişim ve karşılıklı anlayışla bu zorlukların üstesinden gelinebilir. Her ilişki farklıdır ve önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve sağlıklı bir ilişki sürdürebilmesidir. ama yine de Bu soruya kesin bir cevap yok, çünkü iki kişinin mutluluğu birçok faktöre bağlıdır. Ancak, yaş farkının bir ilişkide bir rol oynayabileceği doğrudur. Örneğin, daha yaşlı partner, daha genç partnerden daha fazla deneyime sahip olabilir ve bu da bazı çatışmalara yol açabilir. Bununla birlikte, yaş farkının bir ilişkide sorun yaratması gerekmez. İki kişi birbirini seviyorsa ve iletişim kurabiliyorsa, yaş farkı bir sorun olmamalıdır. 20 yaşındaki bir kız ve 29 yaşındaki bir erkeğin mutlu olup olmayacağı, iki kişinin kişiliklerine, değerlerine ve hedeflerine bağlıdır. Eğer iki kişi birbirini iyi anlıyor ve aynı hedeflere sahipse, yaş farkının bir sorun yaratması gerekmez.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadin erkek arasinda en fazla 5 yas olmasi taraftariyim. Kendi acimdan da boyle istiyorum. Olgun erkek sevmiyorum ama 23 yaşındayım. Bir de yaşıtim benden 2-3 yas buyuk erkeklere bakiyorum. Ya evlenilmez bunlarla diyorum. Yani yeni nesilde yasi bana yakin olan karsi cinsimde koca olacak, baba olacak vasif yok gibi. Babama, amcalarima bakiyorum. Erkekler gerçekten. Adam gibi adamlar, ailesine sahip cikan, eşine sahip çıkan, evi gecindirmekten gocunmayan, cocuklarina ayni sekilde. Bir de benim neslimdeki erkeklere bakiyorum kimlikteki yaş ortalama ama daha 15 yasinda gibiler. Ergen ergen hareketler. Bir baltaya sap olamamislar. Paranin degerini bilmiyorlar. Bir yerde bile çalışmamışlar. Cok para hayalleri var ama hicbir sey yaptiklari yok.(ben kiz halimle bugune kadar 8 işte çalıştım. Her turlu garson, satis danismani vs) Kendi yaslarima yakin erkeklerle konusuyorum ne yaptin diyorum. Atama bekliyorum diyor. Okuyorum daha 2. Bolum okuyorum. Ya daha kendi parasini dahi kazanmamis. Hadi bunu gectim. Evin reisi olacak, baba olacak, sahiplenecek, koca olacak vasif yok gibi bunlarda. Duzelirler mi yas aldikca mi yükleniyor bunlar bilmiyorum ama kafalar bir milyon. Ucuslardalar. Kari kiz peşinde, baskasinin kızına yazmaktan, agzinin sulanmasinsan, eli seyinde gezip duruyor bircogu. Soyle bir bakiyorsun, süzüyorsun, konusuyorsun orada bile belli oluyor. Bundan bir sey olmaz diye. Ne ev gecindirir (kadin calissin bile bircogu işe gitmek istemiyor ya o haldeler. Her seyi kadin yapsin ben evde kosede oturup yiyeyim kafasindalar. Hayat ortakliginda da yoklar. Gel beraber ev islerini yapalim yok. Gel beraber para kazanalim yok. Ne b*k yapacaksın o zaman) işte ne ev gecindirir, ne koca olur, ne baba olur, ne evin reisi olur, aslan gibi kocam var benim arkamda bile diyecek durumda degiller. Yanindaki kadina, eşine bir sey olsa, saldiri olsa ilk kendileri kacacak gibiler. Feminen feminen hareketler, tipler, tripler. 15 yasindan kurtulamamis bir zihin. Okuma yok, kendini gelistirme yok. Bircogu zar zor bir bolum okumus ordanda bir sey olmayi bekliyor. Yasi olmus 26-28 daha eli para tutmamis. Gidip bir yerde de calismamis. Isleri de begenmiyorlar. Ama cok zormus o isler. Emek somurusuymus. Yahu binlerce kisi çalışıyor o islerde. Sistem evet kotu olabilir ama bu bahane de degil bence. Ihtiyacinda olmayabilir, ailenin durumu da iyi olabilir ama insan gider bir 6 ayda olsa kendi emegiyle kazanmanin hazzini yasamak ister. Calismanin ne kadar zor oldugunu, paranin kolay kazanilmayacagini, gokten yagmayacagini bir git kendin gör. Kendini bir işe yaramis hisset. Babani anlarsin en azindan. Gidip calismiyorsan bile git annene ev islerinde, yemekte yardim et. Bu islerinde kolay olmadigini gor. Kendi isini kendin halletmeyi ogren. Sonra ilerde evlendikleri kadina evde ne yapiyorsun ki diyorlar. Annesinin ya da esinin yikadigi camasirlar, yaptigi yemekler falan gokten geliyor saniyorlar sonra. Yani benim yaşıtlarım ve aramda az yas farki olan erkeklerde benim gorduklerim bunlar. Ne maddi olarak olgunlar ne manevi olarak, ne zihinsel olarak. Yas farki cok olan iliski yasayan kizlara kiziyorum ama bende kendi yasitlarima bakinca bunlarla nasil olacak diyorum. Belki de bu yas farki cok olan iliski isteyen kizlar o erkegi evlenilecek, koca ve baba olarak gorebiliyorlar. Günümüzde az cunku bu. Boyle vasiflari tasiyan erkek git gide azaliyor. Ama tabi ben yine de cok yas farkini kendi adima istemiyorum. Belki vardir kendi yasitlarim ya da az yas farki olan tarif ettigim sekilde olmayan tipler. Umudum bu yonde yani.

0
    2 Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

En iyisi zengin aileden gelen küçük erkek inşallah bana nasip olur amin

Yorumla
    • Pandauzgunnnn
      Pandauzgunnnn
      +1 yıl

Bende 23 yaşındayım ve bana göre de 5 yaş çok fazla. Ben küçüklüğümden beri hep 1 yaş olsun isterdim ama sevgilimle 2 yaş var 🙂 bence kişinin yaşadığı, deneyimledigi hayat çok önemli. Sevgilimle tanıştığım da bile çok olgun düşüncelere sahipti ben ise daha çocuk gibiydim. Tanıştığımız da 20 yaşındaydım, 3 yıl oldu birlikteyiz. Arkama dönüp baktığımda, onunla olgunlaşıp onunla büyümüşüm diyorum. Ha bende eğer çevremdeki gibilerse yasitlarimla olmak istemezdim. Üniversite de sınıf arkadaşlarımı gördükçe hâlâ ilkokul çocuğu görüyormuşum gibi hissederdim😂 o yüzden bence boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye...
      Eğer yasitin veya 1 2 yaş büyüğün olgun düşüncelere sahipse önyargı ile bakma bence 🙂

Yorumla
  • Pandauzgunnnn
    Pandauzgunnnn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Bence biraz fazla yaş farkı var ama olmayacak diye de bir şey yoktur.

Eğer düşünceleriniz, hayata bakış açınız, hayattan beklentileriniz, birbirinize karşı saygı ve sevginiz varsa olabilir.

Ama aranızda çok büyük uçurum varsa yani sen daha çocuksu olup o daha olgunsa ve birbirinize ayak uyduramazsaniz bu büyük bir sorun olur.

Ben 23 yaşındayım ve benimle yaş olan arkadaşımın sevgilisi de ondan 5 yaş büyüktü. Hemen evlilik istedi yaşı gereği ve arkadaşım o zaman daha 20 li yaslarindaydi, okulu vardı kabul etmedi. Erkek saygı duydu ve 3 yıllık ilişkilerinin ardından evleniyorlar... Kız üniversitesini bitirdi.

Eğer senin de önceliğin okumaksa bunu baştan dile getir. Yaşı büyük siz hadi 2 3 yıla kadar evlenseniz o 30 larinda olacak. O yüzden burada önemli olan senin duygu ve düşüncelerin. Sen ne istiyorsun? 🙂

0
    0 Yorumla
  • Düşünüpdurur
    Düşünüpdurur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Eğer kendi isteklerini bırakıp o adamın isteklerine uymayacaksan kukla olmayacaksan sakın ama sakın kabul etme uzak dur yaşayan biri olarak söylüyorum eski sevgilimle aramda 8 yaş vardı başta anlayışlı destekçi oku yüksek lisansını yap çalış her şeyine varım dedi ama şimdi çalışma ben geçindiririm sen ev işlerini yaparsın okuyunca dilin uzar gibi şeyler kullanmaya başladı sakın tam güvenme 4 senelik ilişkim birde düşün perişanım şu an..

1
    5 Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Iyy

Yorumla
    • Düşünüpdurur
      Düşünüpdurur
      +1 yıl

@kirazliiikek ıyki ne ıy

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Abi aşırı cahil okuyunca dilin uzar ne seni dövmez inşallah

Yorumla
    • Düşünüpdurur
      Düşünüpdurur
      +1 yıl

@kirazliiikek ayrıldık diyorum canım

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Tam anlaşılır yazmamışsın ben evlendiniz sandım

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

30

Cevap

28

Cevap

• Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.

Bence kafa dengi olmaniz mümkün degil tabiiki ikinizde salla degilseniz.

ailelerin istedigi bir beraberlik ise tutmama sansi yüksek ama tesadüfi tutabilirde.

29yasindaki erkek kafa olarak seni cekici bulmazsa, senin onun icin 20yasindaki bir seks objesi olursun.

evlilikde harmoni olmaz.

sen belli bir olgunluga ulasmadigin icin (adam öyle düsünüyorsa) seni kendi sisyal hayatinin bir parcasi yapmaz vede o hayatta yeni birileri ile tanisabilir.

ama ikinizde asosyalseniz, birbirinizle

sosyallesirsiniz.

(etrafdaki gözlemlerimin cikarimi olarak yazdim)

0
    0 Yorumla
  • merdooxtr
    merdooxtr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

Erkek akıllı adamsa kadının kendisin den küçük olup şansi da cok olduğunu kadın anlayana kadar iyi bir becersin. Yoksa nasılsa benim hemde genç nereye gidebilir dediği an adam bir bakmış başkasi yapıyor

0
    0 Yorumla
  • Safozki
    Safozki Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Olur niye olmasın erkekleri 30 a gelmeden ciddiye bile alınmamasını savunurum😂 geç olgunlaşıyorlar

4
    0 Yorumla
  • Ayzibeyzi
    Ayzibeyzi Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Tabi ki olur yas farki fazla degil... ve yas fazla sıkıntı yapmaz iliskide gayet guzel olur..

0
    0 Yorumla
  • Berkgay123
    Berkgay123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Olur neden olmasın kadınlar erkeklere göre daha olgun düşünceli o yüzden kafalar uyuyorsa hiçbir sakıncası yok

0
    0 Yorumla
  • onlyteenage
    onlyteenage Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Olur neden olmasın canım. Bende beş yaş fark olsun istiyorum🙄😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olmaz onun istediği cinsellikten başka bir şey değil yaşıtları da evli değil beğenmiyorlardır kesin işi gücü yok.

2
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

üç yaş olmalı 27 yaşındaki kız 30 yaşındaki erkek mesela.

0
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

9 yaş farkı çok fakat anlaşabiliyorsanız aynı kafadaysanız belki yüretebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • TalkingAngelaK-Pop
    TalkingAngelaK-Pop Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Birbirlerine bağlılarsa, birbirlerini çok seviyorsa, yakışıyorlarsa olur. yaş meselesinde değil

0
    0 Yorumla
  • beyzoooxx61
    beyzoooxx61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 87%
    +1 yıl

Bu arkadaşım beni kesinlikle bulsun her anlam da neler oluyor bilsin isterim

0
    0 Yorumla
  • Approved
    Approved Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 93%
    +1 yıl

Bu ülke insanı neler neler gördü bunlar mı sorun olacak. Tabiki olur.

0
    0 Yorumla
  • Eskimeyenserseri
    Eskimeyenserseri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Olur ama kız daha 20 beklese belki daha iyi kısmetleri çıkacak

0
    0 Yorumla
  • respectemir
    respectemir Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Abi hiç bilimsel makale okumaz misiniz 5 yaştan fazlası sıkıntı adamlar deney yapıyor mutluluğa bakıyor yas farki arttıkça gecimsizlik artıyor bir araştırın Allah akil ihsan eylesin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olur ama senin yaptığın hareket ona çocuksu gelir düşünce yapılarınız biraz farklı olabilir ama diyorsanki uyumluyuz biz olur neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olur 10 yaşa kadar olur da sonrası risk oluşturur. Adnan Bihter olayı gibi olmasın da.

0
    0 Yorumla
  • Violinay
    Violinay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 102
    +1 yıl

Olur niye olmasın tam tersine olabilir. Benim arkadaşım kendinden 7 yaş büyük 1 çocuklu kadınla evlendi şu an mutlular

0
    0 Yorumla
  • Ozzy1298
    Ozzy1298 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Gayet iyi olur. Yaşın verdiği olgunluğun yanı sıra eğitim, statü, hayata bakış açısı da önemli.

0
    0 Yorumla
  • Mamikara5368
    Mamikara5368 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

On numara olur erkek büyük olcak 10 15 oroblem yok kadınlar hızlı büyüyüp erken yaşlanıyolar

0
    3 Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

20 çok fazla mı peki?

Yorumla
    • Mamikara5368
      Mamikara5368
      +1 yıl

Olur aslındada erkeğin kendine bakmasıyla alakalı sen elli olunca o 70 olcak benim babam 70 yaşında annem 66 annem yolda zor yürüyo babam delikanlı gibi

Yorumla
    • Milky7way
      Milky7way
      +1 yıl

Doğru haklısınız, bir şeyler hissettikten ve tanımak istedikden sonra yaş çok önemli bir etken değilde yinede fikrinizi sormak istedim, teşekkürler

Yorumla
  • handeedizd
    handeedizd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

20 yaşındaki kız daha olgun ve 29 yaşındaki erkek daha çocuksuysa olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaş farkı sorun değil de evlenmek için gençsin bence ve birde adamı iyice tanı şimdikilerin istekleri malum

0
    0 Yorumla
  • hastalavistaaaaa
    hastalavistaaaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Olmaz bence nesil farkı var

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok kanka asır farkı var asır

Yorumla
    • hastalavistaaaaa
      hastalavistaaaaa
      +1 yıl

Aslında bı bakıma öyle sjsj şimdi toz pembe geliyor ama 2-3 yıl sonra daha belirgin anlarsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu sjsj yazmandan senin yaşının insanı olmadığını düşündüm kusura bakma

Yorumla
    • hastalavistaaaaa
      hastalavistaaaaa
      +1 yıl

Yok o senin düşüncen. şimdi sen onu yazmiyosun ya daha olgunsun sjdhsk

Yorumla
    • Pattisogan
      Pattisogan
      +1 yıl

Nesiller 20 senede bir degisiyor yalniz

Yorumla
    • hastalavistaaaaa
      hastalavistaaaaa
      +1 yıl

Babanla da sevgili olma bı zahmet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@hastalavistaaaaa evet daha olgunum üstelik random kullanmayı bırakalı yıllar oldu sen de bırak benden sana tavsiye.

Yorumla
    • hastalavistaaaaa
      hastalavistaaaaa
      +1 yıl

Tamam sen en olgunsun. Dünyanın en çabuk adam olan adamisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yanlış cevap dünyanın en çabuk kadın olan kadınıyım canım

Yorumla
    • hastalavistaaaaa
      hastalavistaaaaa
      +1 yıl

Tamam haklısın sensinn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya tamam sensin seeensin

Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Bi deneyin bakim oluyor mu *

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Yaş farkı fazla sanki

0
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl

Kafalar uyuyorsa bir sıkıntı olmaz

0
    0 Yorumla
  • primadonna_girl
    primadonna_girl Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kafalar uyuyorsa olur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaş farkı çok

İleti de toplum içinde problem çıkarabilir bence

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

kafa yapıları uyusuyorsa olur

0
    0 Yorumla
  • openmindedcouplee
    openmindedcouplee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın ki

1
    0 Yorumla
  • Prensesbiri34
    Prensesbiri34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bence olur makul yaş farkı

0
    0 Yorumla
  • Rakıtürküdeniz
    Rakıtürküdeniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Olmaz.

2
    53 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Ben de 29 yaşındayım sen bana göre çocuksun mesela. Abin gibi yaklaşırım sana en fazla. Yan gözle bakabiliyorsa bu hiç normal değil reşitim vs diye düşünme hala çok küçüksün ona göre. Adam bir seneye otuzlarına girecek hayatında düzen isteyecek sen gençliğinin baharındasın uyumunuz olmayacak sen okulla derslerle uğraşırken o çoktan kariyerini oturtmuş yatırım evlilik vs derdinde olacak. Sen daha duygusal bir ilişki isteyeceksin o artık aşk kovalamayacak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şöyle diyeyim sana onunla konuşurken yaşıt gibiyiz hiç aramızdaki yaş farkı anlaşılmıyor fakat şöyle bir şey var işinden dolayı onu kimsenin istemeyeceğini düşünüyor ve yaşıtlarının çoğu evlendiğinden dolayı benimle konuşmaya devam ediyor olabilir. KPSS ile uğraşıyor ve halâ atanamadı henüz yani o da benim gibi ders çalışıyor. Kendisinden yaşça küçük kardeşi bile evlendi bu yüzden başka çaresi olmadığı için mi acaba benle konuşuyor?

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Bulmuş küçük kızı oyuncak gibi oynuyor işte. 30 yaşına gelmiş insan hala kpss çalışıyorsa bi cacık olmaz ondan. Ne yaptın sen 8 senede derler adama. Tek derdi kafalayacağı birini bulmak. Ev mev de geçindiremez öylesi. Sorumluluk sahibi işi gücü olan yaşı da sana yakın birini bul bence.

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Emin ol akranı kadınlar dönüp bakmaz bile ona çünkü kriterleri yüksek. O yüzden küçükleri kolay lokma görmüş.

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Aynen 29 yaşındayken 20 yaşındakini bakan adam normal değildir aldatır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şöyle diyeyim kendisi makine mühendisliği bitirmiş iyi bir sıralamayla kazanmış bölümü çalışkan bir öğrenciymiş aslında fakat bitirdiğinde iş bulamayınca KPSS’ye hazırlanmak zorunda kaldığı için girdi yıllardır atanmaya çalışıyor atanamıyor kaç kere 84 aldı virgülle kaçırdığı için atanamadı kendisi yıllardır markette çalışıyor ve artık bu tempo onu çok yoruyor, benimle konuşarak kendini iyi hissediyor fakat benim de bu duruma halim kalmadı artık ben de yoruldum onun bu hareketlerinden üstelik uzak şehirlerdeyiz.

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Ben de inşaat mühendisiyim yüksek lisans yaptım sonra 1 yıl özel sektörde çalıştım yapamayacagımı anlayınca kendi işimi kurdum müteahhitlik yapmaya başladım çok zengin bi aileden gelmiyorum çiftçi çocuğuyum ben. Mağdur edebiyatı yapmasın koskoca 8 yıldan bahsediyoruz. O adamdan bi cacık olmaz. Sen onun için çok çok küçüksün alıcı gözle bakabilmesi bile çok çirkin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

askere ne zaman gittin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O üniversite bitince gitmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

23 te mezun olmuş

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Askere yl bittikten sonra gittim. 26 yaşındaydım🙃 askerden geldim 1 yıl yurt dışı bağlantılı bi firmada çalıştım ancak pandemiye denk geldi baya soğudum işimden o süreçte. Şu an hem kendi işimi yapıyorum hem inşaat malzemesi satıyorum yurtdışına.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım ama bir cacık olmaz konusunda haklısın gerçekten ben bile onunla konuşurken fark ettim bu durumu bu yüzden ondan uzaklaşmak konuşmayı bitirmek istedim kaç defa ama konuşmayı bitirmek istemiyor

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

İstemez tabii bulmuş gözü açılmamış kızı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten böyle mi ya of

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela gözü açılmamış bir kozdan kast ettiğin ne, ne gibi özelliklerinden anlarsın?

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

@soran kullanacağı bir çocuk bedeni

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Bak her şeyi detaylı söyleyemiyorum sana ancak hemcinslerim kirli düşünür, sen yaş farkımız var bana hayatı öğretir baba şefkati gösterir vs dersin o çıtır kız buldum diye piyango olarak bakar sana. Evlilik vaatleri falan da boşuna. Zaten baksana şimdiye kadar doğru düzgün bi ilişkisinde dikiş de tutturamamış. Adam gibi bi ilişkisi olmamış. Sana evlilik vaadi ile gelmesi kadar normal bir şey yok ancak emin ol o adamın evlenmek gibi bi niyeti de yok olsa zaten çoktan bulurdu birini o yaşa kadar🙃 madem dediğin gibi sorun ediyor evlenememeyi.

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Hadi diyelim hepimiz yanılıyoruz cidden evlenmek istiyor. 2-3 yıl içinde sen mezun oldun vs evlendiniz. Diyecek ki yaşım 32 oldu hadi çocuk yapalım. Sen de istemeyeceksin haklı olarak, daha yaşım kaç diyeceksin. Yapsanız bi dert yapmasanız bi dert 🙃 muhtemelen yaşın 25 olmadan ilk çocuğunu doğuracaksın. Yaşıtların okulu bitirmiş iş bulmuş bazısı belki akademik kariyer kovalıyorken sen evde çocuk bakacaksın sonra kocan diyecek yaşım geçiyor 2. yi de yapalım 🙃 sen 30 una gelmeden iki çocuk bakarken genç kadın fetişisti kocanın da muhtemelen gözü dışarı kayacak senden daha genç daha güzel kadınlar arayışına girecek. Çünkü egosu okşanıyor🙃

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İki yıllık ilişkisi olmuş üniversitede acaba onu unutamıyor mu evlenmiş midir diye dönüp tekrar bakıp ağlıyor mu? Eğer böyle ise ben yıkılırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama geçmiş geçmişte kaldı diyor yıllardır sevdiği biri olmamış benle konuşuyor işte şimdi ama gerçekten uzun zamandır bir ilişkisi olmadığına eminim çünkü yıllardır markette çalışıyor haliyle sosyal hayatı görüşecek birileri yok

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Sanmam biz erkekler yıllarca bitmiş ilişki yası tutmayız o siz kadınlara has bi davranış türü. Ayrıca evet yakın zamanda hayatında doğru düzgün biri olmadığı aşikar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Basit düşünüyorsunuz de mi tamam on anladım da içinizde ukte falan kalmıyor mu özlemiyor musunuz eski sevgiliyi?

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Yok niye özleyeyim? 1 yıllık ilişkim bitti aldatıldım🙃 birkaç ay sonra hayatıma başka biri girdi o kadınla 6. yılımız ve 10 gün sonra evleniyoruz. Ben geçmişte takılı kalmam hayatta. Ancak illa vardır tabii depresif olan geçmişe takıntılı erkek.

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Genç kadın feşisti konusunda o kadar doğru yorum yapmışsın ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya sen niye lafın arasına giriyon kiraz bir dur hele

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

😂😂😂 doğru söze şahitlik ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya şurada önemli bir şey konuşuyoruz gelmiş seni destekliyor tamam anladık doğru söylüyor Kiraz Hanım bir sakin olun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

365 days’deki kadının fotoğrafını profilinizden kaldırdıktan sonra sizi dikkate alacam söz veriyorum

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Reis ben yorumlara yetişemiyorum yanlış anlamayacaksan yaz özelden ordan sor ne soracaksan araya giren de olmaz. Konuşulacak ne varsa konuşuldu bana göre ama sormak istedigin başka bir şey varsa cevaplarım.

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

@rakiturkudeniz abi benim Bi soruma d yorum yapsana

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

@kirazliiikek hangi soru at linkini

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Köpek olarak beslediğim bir itsin diyen anneye ezik demem normal mi? ↗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Rakıtürküdeniz konuşsak iyi olur evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

“Köpek olarak beslediğim bir itsin.” güzel lafmış yalnız ama biraz ağır olmuş Kiraz kankam kusura bakma, ne diyeyim şimdi keşke demeseymiş

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Güzel laf değil paramı o vermiyor direk insanın seviyesini belli eden ezik yapan bir laf annemin Allah cezasını bu Dünyada ibretlik olarak versin amin

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Kiraz kankam 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kankam diyince cevap verdi napıyım hanım diyince cevap alamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Rakıtürküdeniz hadi konuşak beh

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Reis sen gizlisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İki şaka yapınca reis mi olduk noluyoruz ya ha doğru kadınlarımız kızlarımız şaka yapamaz @Rakıtürküdeniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Rakıtürküdeniz BURDAYIM BE BURDAYIM SİZ DE BURDASINIZ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gizli değilim burdayım burada

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

O benim genel hitap şeklim matmazel mi diyeyim😅

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

Kk ve ona dair bir şey duymak istemiyorum bı süre 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Rakıtürküdeniz uyumadıysan istek atacam

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

@rakiturkudeniz ayıp

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

@kirazliiikek ne ayıp ya

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Ha kk derken bende bahsettin sandım

Yorumla
    • Rakıtürküdeniz
      Rakıtürküdeniz
      +1 yıl

@kirazliiikek 😂😂😂 allah seni ya

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

, 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@kirazliiikek doğru zamanda doğru şekilde yapılan zeki şaka🤌🏻💯Bize de tebrik etmek düşer

Yorumla
    • kirazliiikek
      kirazliiikek
      +1 yıl

Valla şaka değildi öyle sandım snxnsnxx

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmaz. Erkeklerden bi cacık olmaz

0
    0 Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

15 20 yaş arası bile oluyor

0
    0 Yorumla
  • b_aretias
    b_aretias Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

evet

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaş farkı fazla değil mi

Yorumla
    • b_aretias
      b_aretias
      +1 yıl

genken öyle gelir insana normal

Yorumla
    • b_aretias
      b_aretias
      +1 yıl

gençken

Yorumla
  • little_girll_hiii
    little_girll_hiii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

olur bence askin yasi yoktur

1
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Olir

0
    0 Yorumla
  • visal01
    visal01 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.

Olur

1
    0 Yorumla
  • ebrarbetul
    ebrarbetul Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • Redlove3407
    Redlove3407 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Olmaz tanıdım biri vardı ayrildilar

0
    0 Yorumla
  • Zeynep530620
    Zeynep530620 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

seviyorsan olur fakat tavsiye etmem

0
    0 Yorumla
  • denizsoysal777
    denizsoysal777 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

İkinizde reşitsiniz o yüzden elbette olur

0
    0 Yorumla
  • falancaninkiziii
    falancaninkiziii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 101%
    +1 yıl

Olur.

0
    0 Yorumla
  • Gncdelikanlıı
    Gncdelikanlıı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Olur neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • HrdB0X
    HrdB0X Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Olur

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • Çelixsxsxxx
    Çelixsxsxxx Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Olur olur

0
    0 Yorumla
  • Regnanspiritus
    Regnanspiritus Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Evet olur.

0
    0 Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Olur olur

0
    0 Yorumla
  • Kartonhelva
    Kartonhelva Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Çok yaş annecim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • sapkalic
    sapkalic Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Olur👍

0
    0 Yorumla
  • Alperjw
    Alperjw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Olmaz mk

0
    0 Yorumla
  • Eda-26
    Eda-26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

neden olmasin

0
    0 Yorumla
  • Femme_Fatale01
    Femme_Fatale01 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

Olur

0
    0 Yorumla
  • sertgececi
    sertgececi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Olurrr

0
    0 Yorumla
  • esrarengiz46
    esrarengiz46 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Süper olur bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 20 yaşında kız ve 29 yaşında erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

19 yaşında kız ve 26 yaşında erkekten olur mu? 10 cevap verildi
20 yaşında bir kız, 32 yaşında bir erkekten olur mu? 23 cevap verildi
20 yaşındaki kız ve 26 yaşındaki erkekten olur mu? 29 cevap verildi
21 yaşındaki kız ve 30 yaşında erkek olur mu? 12 cevap verildi
35 yaşında erkek ve 28 yaşında kızdan olur mu? 8 cevap verildi
20 yaş erkek 25 yaş kız olur mu? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkın kuralı olsaydı ne olurdu?
  • Şuanda ne yapıyorsunuz?
  • Bazı insanlar gerçekten değişir mi, yoksa sadece kaybetmekten korkunca mı düzelmiş gibi davranır?
  • Sizi isteyen biri var mı, yoksa insanlar sadece ihtiyaç duyduklarında mı yaklaşıyor?
  • El işleri satışı için e-ticaret mi daha karlı, yoksa fiziksel dükkan mı daha mantıklı?
  • Sizce hangisi daha zor: iğne oyası mı yoksa şiş ile örgü örmek mi?
  • Gerçekten seven insan gurur yapamaz mı?
  • Yaşım 35 ben şimdi genç mi oluyorum yaşlı mı?
  • Üzerinde isim yazan lifler sizce gerçekten tatlı mı duruyor, kullanır mısınız?
  • Duşta doğal duş jeli mi kullanıyorsunuz yoksa el yapımı katı sabun mu daha iyi geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨