1 yılChatGPT bugüne kadarki yazışmalarımdan şunları çıkardı;
🕊️ Her şeyden önce huzurlu bir ilişki kurabileceğim biri olmalı. Hayat zaten yeterince yorucu; bir de ilişki içinde savaşmak istemem. Yanında gevşeyebileceğim, güven duyabileceğim birini ararım.
🧠 Zihinsel uyum benim için çok önemli. Her konuda aynı fikirde olmamız gerekmez ama düşünmeye açık, konuşmayı seven, fikir alışverişinden keyif alan biri olmalı. Derin muhabbetler beni besler.
💬 İletişimi güçlü biriyle bağ kurabilirim. Duygularını sağlıklı bir şekilde ifade edebilen, açık ve net konuşan, susmak ya da laf sokmak yerine paylaşmayı tercih eden biri olmalı.
❤️🔥 Duygusal olarak olgun olmalı. Dengesiz tavırlardan, manipülasyondan, duygusal oyunlardan uzak dururum. Ne hissettiğini bilen ve karşısındakini de anlamaya çalışan bir yapıya sahip olması çok değerli.
🌱 Beraber büyüyebileceğimiz biri isterim. Hayalleri olan, kendi yolunda yürürken benim yoluma da ışık tutabilecek biri. İlişkiyi bir yük değil, karşılıklı gelişim alanı olarak görebilmek önemli.
🎭 Uçuk kaçık, belalı ya da kaotik biri bana göre değil. Macera aramıyorum; sakin, güven veren, hayatı güzelleştiren bir bağ arıyorum.16 Yorumla- 1 yıl
Tabi, olur 😂
u 1 yılPüf noktaları yakalamış 😂
Tabii, seninle konuşmalarımıza dayanarak şöyle söyleyebilirim:
Sen, çok samimi, dürüst ve derin duyguları olan birisin. İnsanların içten ve gerçek olmasına, hatalarını kabul etmelerine çok önem veriyorsun. Hassas bir yanın var, kırılganlıklarını ve kırgınlıklarını önemsiyorsun. Aynı zamanda güven ve sadakat senin için vazgeçilmez.
Bu yüzden seninle sevgili olacak kişi;
Dürüstlüğü elden bırakmayan, hatalarını saklamayan ve samimi olan biri olmalı. Çünkü sen, insanlarda samimiyet arıyorsun, sahte tavırlara tahammülün az.
Sana değer veren, hassas yanlarını anlayan ve kırdığında bunu fark edip özür dileyen biri olmalı. Sen hassas olduğun için karşındaki insanın da bu yönü anlaması önemli.
Güven duygusunu sağlayan, sadık ve tutarlı biri olmalı. Senin için güven ve sadakat ilişkide olmazsa olmaz.
Zorluklarda yanında olan, destek veren ve iletişimi güçlü biri olmalı. Sen zor anlarında yanında olacak, dertlerini paylaşabileceğin, yargılamadan dinleyecek birini istiyorsun.
Eğlenceli ve hayatı biraz hafifletebilen, seni güldürebilen birisi iyi olur. Çünkü sen de rahatlamak, hayatı dengelemek istiyorsun.
Yani kısaca, senin gibi duygusal derinliği olan, dürüstlük ve güven üzerine kurulu, samimi ve destekleyici bir ilişki isteyen biriyle çok daha iyi bir sevgili olabilirsin.
- 1 yıl
Gayet güzel bence. Detaylı bir analiz çıkarmış bence. Tabi önemli olan püf noktaları yakalayabilmesi 😁
- 1 yıl
Hahah kesinlikle öyle 😂
En İyi Cevaplar
Entelektüel bilgi birikim sahibi ülke ve dünya gündemini takip eden sanatla meşgul saygılı ve doğru Türkçe kullanan. İlk aklıma bunlar geldi ama listeyi çok daha uzatabilir 😊
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, fotoğraf tam 'sarı civciv' seviyesinde tatlılık patlaması! 😍 Şimdi soruna gelecek olursak, bir sevgilide bende en çok aradığım şey samimiyet ve dürüstlük olur. Empati kurabilmeli, mizah anlayışı da şaaaaart! Eğlenmeyi, gezerken anı yaşamayı bilmesi de bonus puan 🎉 Aile arasında konuşulacak kadar gündem olması baya eğlenceli bu arada, umarım yakında tam istediğin güzel bir ilişkiye yelken açarsın! ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sevgili istemiyorum, eşim olsun isterim! 😅
Hayalimdeki gibi olmalı ya da yakın! 😅
Merhametli kanaatkar ve fedakar, kafası güzel, hassas narin duygusal gibi gibi...20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Önce "adam" olsun. Gerisini hallederiz.❤
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhametli ve zeki olsun sesi de. Güzel olsun))..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Dürüst, aklıma başka bir şey gelmesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAfedersin ama kadınların cevaplarına çok güldüm 🤣🤣 bunlara inanan erkeklerde cömert neşeli vs vs palavralarina göre şekil aliyorlar, benim önceden kriterim sadece yalan konuşmasin diyordum şimdi bir kriter daha ekledim korkak olmasın lafının arkasında dursun
114 Yorumla- 1 yıl
Bence de söz ağızdan çıkıyor dikin kemiği yok ama yapılamayacak şeyler içinde söz çıkmasın ağızdan seni seviyorum özledim vs vs bunlar herkesin diline yapışmış duygusuz söylenen şeyler hissetmek yok gönül işleri zor yaa
- 1 yıl
Napsak önümüze gelene basacam nikahı 🤣🤣 tamam mı tamam hadi oldu bitti 🤣
- 1 yıl
Valla dert yok taşa yok ne yaşayacaksın evliyken yaşa kimse biyere kaçamaz mecbur çözüm bulunacak 🤣🤣
- 1 yıl
Bulunur bulunur nereye kadar kuş dargin kalınır 😅 aynı evin içinde, bu arada fikir de yattı kafama heee çok aşırı mantıklı gelmeye başladı 🤣🤣
- 1 yıl
Biraz uykum var moralim bozuk mantıklı karar alamıyorum 🤣 ama mantikliykende üzülen ben oluyorum ben biraz uyuyayım 🤣
- 1 yıl
Al işte güleç surat neşeli insanlar baştacı ya 🤣 yok yok araba yüklenecek sıra bekliyorum gece uyuyamadim da ondan gündüzleri pek uyuyamam, ama neşeli olmanı sevdim Allah üzmesin
- 1 yıl
Teşekkürler çok çok amin 🌹🌹😅
1 yılEş adayı aranıyor yani.
O zaman senin için yazayım
Erkeğin anlayışlı şefkatli düşünceli en işlerinde yardımcı olması lazım
Egoist iki yüzlü bencil olmamalı. İki. Yüzlü kısmı önemli. Evlilik öncesi farklı sonrası farklı olabiliyoruz15 Yorumla- 1 yıl
Hahaha olsun bir kenarda dursun lazım olur. kardeşin erkek mi
- 1 yıl
İyi bakalım hayırlı olsun
1 yılAdam olsun. Ben dominantım mesela beni yola getirebilsin. Kirildigimda kizdigimda naz yaptığımda kiskandigimda adam gibi çekebilsin huylarımi. Zaten başka kötü biseyim yok. Bir de sözünün eri olsun. Baktı ki gönlü seviyor beni gelsin babamdan isteyebilecek kadar cesur olsun.
10 Yorumla
1 yılHiçbiri ile. Çok düşük ihtimal bir kızla sevgili olma ihtimalim. Çünkü istemiyorum. Kızları sadece sert ve küfürlü aşağılayarak becerip, peçete gibi atmak istiyorum. Sevgili olmam için duygu ve his olması lazım. Sevdiğim ve yanıt alamadığım kızlar oldu ve baya fazlalardı. Hislerim gitgide kayboldu. Bir de üstüne feminizm çıktı. Kadınlar erkek düşmanı olmaya başladılar. Dominant, maskülen davranmaya başladılar. Ben dominant kızdan nefret ederim. İsterse dünyanın en güzel ve seksi kızı olsun ama eğer dominantsa benim için çok itici bir kızdır. Çirkin ve itaatkar kız bile daha güzel geliyor bana. Genel olarak kadınlara karşı hislerimi kaybettim. Seks dışında benim için hiçbir şey ifade etmiyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılBenimle zaman gecirip herseyi paylaşıp sonra benden aptal saptal neden ile birlikte gereksiz bir bahane üreterek ayrılmak isteyecek olan biriyle sevgili olmam ve olmazdım.
Şimdi her şey çok çabuk tükeniyor.
Kimse kimseyi ömürlük kabul etmiyor.
Kredi kartı limitin kadar sevgilin olabiliyor.
Gercek sevgi ve sevgili bu degil.
Ben birini yataga cabuk atıyorsam buda sevgililik degil.
Yani bu zamandaki ilişkileri anlamlandıramıyorum…10 Yorumla
1 yılYanın dakini karşısındakine satmayan. Beraber geçinip beraber anlaşmayı önemseyen. Hep benim dediğim değil de oturup bir düşünen. Bunu bulursam güzelliğine bakmam. Güzellik karakterle buluşmadıktan sonra et parçası benim için.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKıskansın, sahiplensin, benimle üzülsün, benimle mutlu olsun. Yalan söylemesin ne olursa olsun dürüst olsun mesela.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
1 yılTemel özellik olarak pembe nüfus cüzdanı olsa iyi olur 😁
12 Yorumla- 1 yıl
O yüzden önemli bir özellik 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
u 1 yılSevip ilgisini gösterecek. İletişim kurarken saygılı olacak. Sadık olacak. Güven duygusu olacak aramızda ve yeri geldiğinde fedakarlık yapabilecek. Çünkü ben de böyle seviyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılDişil enerjisi fazla olacak
Net olacak
Beni daha önce tanıdıkları gibi zannetmeyecek
Daha fazlasına gerek yok.
Temel olması gerekenleri yazdım.10 Yorumla
1 yılNereye , kime bakarsa baksın sadece beni gören birine.. gerçekten seviliyor ve seviyor olmam gerek
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Telefon almıyorum ya. d Tanışırız iş o yöne akarsa yaşanır bir şeyler, yoksa da herkes keyfine bakar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Valla anlayışlı saygılı ama en önemlisi güven verebilen biri olmalı ki bu zamanda kelimeden ibaret artık 🙄
10 Yorumla
1 yılzeki, sadık, saygılı ve ortalamanın üzerinde bir güzelliğe sahip biriyle ki nitekim bu özelliklere sahip biri zaten var hayatımda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılBenim tam aksim olsun. Bir birimizi dengeleyelim. Oldukca fazla sosyal birisiyim ve enerjim yerlere göklere sığmazz bir birimizi tamamlayalım yeter 🫠
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılOlgun, zeki, gözüme hitap etmeli, mizah anlayışı olmalı, Genel kültürü de olmalı birazda deli dolu olmalı. Böyle biriyle birlikte olurum.
10 Yorumla
1 yılOrta gelirli ve üzeri... dürüst gezmeyi eğlenmeyi yaşamayı gerçekten bilen, kendi ile barışık ve arabeskten uzak birisi olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ay gibi parlayacak..🌙
Güneş gibi yakacak..☀️
Yıldız gibi göz kırpacak..🌟
Deniz gibi dalgalı olacak.. 🌊10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılBana benzesin djdb
114 Yorumla- 1 yıl
Dişi versiyon lazim djjdx
- 1 yıl
Benim gibi seksi olacak güzel olmalı. Yüzü fiziği dbbs
Karakter eğlenceli tip olacak trip sevmem nefret ederim
Benimgibi yemek seçecek kaliteli tarzı olacak
Yaratıcı olmasını istiyorum esprili olmalı
Kafası çalışsın yani bdbwvd - 1 yıl
Ben anlamam seçsin sirdan mirdan yemesin shsggsg
- 1 yıl
Kelle paça yemesin sonra kelle koltukta gezeriz shshd
- 1 yıl
Hangisini
- 1 yıl
Iylkk içimin içi kalktı dbsh
Sevemedin mi sende - 1 yıl
Ağır zaten ve ağır bir tatlı ya da yemek sevmiyorum dokunuyor mideme sende de öyle olmuş
- 1 yıl
🤣🤣🤣dokunsan neler olacak
1 yılAllah’ım ailem gözümde canlandı…travmam tetiklendi bu soruyla :D nazik olsun benimle kitap okusun yapboz yapalım ayy
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEsprili, olgun, korumacı, ilgili, zeki. 🪁
20 Yorumla
1 yılAklı başında ne istediğini bilen dürüst güvenilir biriyle.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Sadık saygılı sevecen dürst anlayışlı sevdiğine değer veren sempatik empati kuran vs
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kendini değerli gören, kaliteli ve kendini kabul gören kişi mütevazi, nahif birisiyle sevgili olmak isterdim. Çünkü kendini neyi görüyorsa bana da öyle davranır. 🌸
10 Yorumla
1 yılMerhametli, anlayışlı, deli dolu, pozitif ve kendini geliştiren biriyle..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKpss den 80 üstü alsın YDS'den de 70 üstü almış olsun kafi 🤔
10 Yorumla Karşılıklı gelebileceğim anı yaşamayı seven gülüşü güzel ve esmer 😄
10 YorumlaBoylu boslu, sadık, güvenilir, eğlenceli, kibar, hanımcı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Sevecen sevgi saygılı ailesini seven benim gönlümü kazanmasını bilen biri olur
10 Yorumla
1 yılYaşam tarzı benim yaşam tarzıma uymalı ve bir de dönek olmasın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Güvenilirlik, dürüstlük, saygı, mizah anlayışı, iletişim becerisi ve ortak değerler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Merhamet Sevgi saygıya önem veren kızla sevgili olurum 🩷
10 Yorumla
1 yılEdep adap bilenden yola çıkıp konuşması düzgün olmasını umarım ilk bakışta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHep konuşulur ama hiç istedikleri gibi olmaz hep bi eksik bulurlar ailecek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılDeğer, merhamet ve empati yeteneği özellikle..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılMerhametli ay yüzlükapalı kıvırcık saçlı kısa boylu ve sadık varsa kargo ile gönderin🥰😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılSözümü geçiştiren yüzüme bakmayan biriyle olmaz sadece kendi ilgi bekleyen vs
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlgun, sadık, anlayışlı, mantıklı, cahil olmayan, eğlenmeyi bilen, beni olduğum gibi kabul eden biriyle evlenirdim
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevgili sorusuymuş pardon 😅
Gizli Üye(25-29)1 yılYa kedi bile sevmeyi biliyor benimki yatıp bekliyordu ona yanıyorum 😂😂
10 Yorumla
1 yılŞöyle not almışım
Arkadaş olacak
Kaba olmayacak
Sıkmayacak , kiskanmayacak , paranoyak olmayacak
Cömert olacak elimi cebime attirmayacak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı.
1 yılAdaleti olmalı sadık olmalı naz değil orta yolu bulmalı gerçekçi olmalı hayatı seks para olarak görmemeli kedileri sevmeli bebeklere aşık olmali
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ailecek günden buysa sorun büyük :D
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılAile konseyi önemli 😂 😂
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hocam havada aşk kokusu var 🌸
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. İnsan bu hayatta her şeyi seçiyor ama evleneceği kişi tam seçemiyor.
Yami sürpriz bir kutu gibi. Yâ nasip...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBen çirkin olduğum için hiçbir kadının hayalindeki erkek değilim. Benim ne istediğimin de bir önemi yok.
00 Yorumla Samimi olsun yeter ama manita aramıyorum şu sıralar kendime
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Sadece 20 li yastaki kadınla sevgili olunur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSadık saygılı anlayışlı zeki ilgili
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılAdım merhamet li kendini bilen
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılVicdanlı merhametli sevecen birisi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMizah seviyesi yüksek olan dkfk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılPoposu guzel gulusu guzel
10 Yorumla Aynı ben gibi olan biriyle
10 Yorumla
1 yılağır, net ve yönetmeyi bilen otorite olmalı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBoyu boyuma huyu huyuma uygun olsun.
10 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne