Sizin için o " Mükemmel " sevgili adayının bir tanımını yapın bakalım. :D

Sizin için o " Mükemmel " sevgili adayının bir tanımını yapın bakalım. :D
Ben bu soruyu eşim olarak hayatımda almak istediğim kişiyi söylemem gerekirse Bana değer verip sevecek romantiklik ve süprizler yapacak ağırbaşlı merhametli vicdanlı saygılı centilmen güler yüzlü sıcakkanlı olgun kafa dengi empati kurmayı bilen yardımsever vefalı güçlü işinde çalışkan kalbi güzel namaz kılan alkol sigara kullanmayan esmer ya da kumral orta yakışıklı olabilir inşallah çıkar karşıma öyle biri 🤲🏻
Karakter sahibi
Olgun
Sıcakkanlı
Sadakatli
Cesur
Dürüst
Saygılı
Merhametli
Empati kuran
Mütevazi
Saygın
Mantığını kullanan
Zeki
Güvenilir...
En az bir 70 boyunda çok zayıf çok Şişman olmayan boyası cilası olmayan vs vs 😅 kendisini ifade edebilen öz saygınlığı olan bir duruş kişiliği kimliği olan örf ve adet annelerini bilen buna göre yaşayan okumayı sormayı sorgulamayı düşünmeyi seven birisi
Hayata karşı bir duruşu olması gerekiyor. Dik dursun, eğilip bükülmesin yeterli.
Cevap
10Cevap
aşık olduğum kadınla sevgili olurum. illa şu olsun demem. belki de kafam da olmayan özellikte birisine aşık olurum bilemem. ama olgun bir kadın olmalı bir de kafa dengi.
1.75 boy, ırkçı olmayan, Dövüş sporları ile ilgilenen/maçları kaçırmayan, bir sorun var ise konuşarak çözmekten kaçınmayan, bana karşı her konuda düşüncesini/duygularını gizlemeyen yani net olan, kısıtlayıcı bir kişiliğe sahip olmayan , benden en fazla bir kaç yaş büyük olan biri ile evlenmeyi bile düşünürdüm şahsen.
Cok okusun. Cok konusmasın, konustu mu yerinde konussun. Aman Allahım kendine baksın... cok iyi baksın, guzel koksun. Ailesiyle arası iyi olsun, onlara karsı terbiyeli olsun. İsini gucunu bilsin. BIR HEDEFI OLSUN. HATTA BIRDEN FAZLA HEDEFI OLSUN. Ne istedigini bilmek gercekten cok cekici birsey emin olabilirsiniz. Herkesle cok samimi olmasın, sulu bir insan olmasın, gerek yok cunku. Genel olarak kendi cevresinde takılan, hayallerinin pesinde giden, hep büyük rolleri hedefleyen, alımlı, anlayıslı, terbiyeli insanlarla bırak sevgili olmayı, evlenirsiniz arkadaslar. Sacı da siyah oldu mu ben bizzat takıyorum yuzugu🙏🏻
Felsefe seviyof musun
Sen nasıl birisjdin ki baya mükemmel birisini istiyorsun
Değil.. Gayet de mümkün 😌
Heosinini aynı anda olması zor
İlk şart nefes alma sonrası omurgalı olması böyle uzar gider
Ahlâkı güzel,
merhametli,
sevecen (cana yakın)
güleryüzlü,
vakur (ağırbaşlı),
samimî seven,
güzel, zarif ve alımlı,
esmer, 1,75-1,80 boyunda siyah saçlı, kara gözlü (veya kahverengi, ela) bir kız. 😍
Nefes alsin asla olmaz da herkes öyle diyorda sevgili diyince onunla her anın mükemmel geçmesi gerekiyor hiç bitmesin istersin öyle içten sevmeli ki her iki tarafta büyülü geçmeli her anı anlayışlı olmalı iki taraf için konuşuyorum
Sevgili değil ama eşim olacak kişide olmasını istediklerim ;
Sigara ve alkol kullanmasın
Namaz kılsın
Hayvanları sevsin
Empati kurmayı bilsin
Merhametli vicdanlı olsun 🎈
Eksik olduğum yanları kapatabilecek, şu özelliği ya da bu özelliği olcak diyemem. insan bu herkesin eksik yanları olduğu gibi elbetteki iyi yanlarıda vardır.
Dürüst sadık sonsuz bir bağlılık herkese sert bana bebeksi ksskkdkd öyle
Kitap okusun
Araştırmacı ruhlu
Verimli muhabbeti olan
Boş konuşmayan
Güler yüzlü samimi akilli
İnatçı olmayan
Felsefe vb. Konuları seven kiz
Kıskanç, yüksek egolu olmamalı ve bakımlı, tertemiz ve kültürlü olmalı.
Benim için en iyi özelliği bütün kusurlarını görebilmemdir
Merhametli, güler yüzlü, sıcakkanlı, olgun ve kafa dengi olması lazım
Güçlü, cesur, kendine güvenen, haşmetli bi de gıllı diyormuşum
eski aşklar gibi yaşaya bileceğimiz biri olsun
Samimi durust yalan konusmayan guvenilir gönül almasini bilen baska ne olsun
Romantik erkekler ilgimi cekiyor
Karakterli birisi olsun yeterli
Karkater olarak mükemmel olan birisiyle
Karakteri düzgünse
Saygı dürüst
Özelik aramam
Yatakta robot gibi olmaması