Ona ait hissediyorum?

Şimdi benim iki tane sevgilim oldu ilk sevgilime m diyelim ikincisine z biz m yle 3 kez ayrılıp barıştık 2. Ayrılığımızda ben z yle sevgili oldum sonra fark ettim ki ben m yi unutamamışım ve o barışmak istiyordu ben bunu haftalarca düşündüm telefonum bir şekilde arızalıydı ikisiyle de konuşamadım yani neyse sonra ben m yi seçtim birkaç gün sonra tekrar ayrıldık z ye haksızlık ettiğimi düşünüyorum ama barışırsak yine aynılarının yaşanacağından korkuyorum onu hak ettiğimi düşünmüyorum ama onu düşününce de evlenicem ben bununla diyorum onunla tekrardan olursak ve m geri dönerse ne olucak onu çok sevdim ama yavaş yavaş unuttuğumu hissediyorum yine de bilmiyorum 1 yıl oldu bunları düşünüyorum ama bir sonuca varamadım z gerçekten çok iyi birisiydi bir yandan ona haksızlık ettim derken bir yandan da m yi unutmaya çalışıyorum hepsi üst üste geldi ve ben duygularımın içinde boğuluyorum. İki hafta önce z bana yazdı öyle geçiştirdim ama m asla geri dönmez hep yalan söyledi bana ilk aşkım olmasaydı ona göz ucuyla bile bakmazdım. M den bir beklentim yok artık zaten. Ama bilemiyorum ne yapacağımı z ye geri dönmeli mi yoksa dönmeli miyim içimde z ye karşı tuhaf bir his var sanki aramızdakiler bitmemiş gibi biz birlikte olmalıyız gibi bir yandan da hepsini boş verip asla sevgili işine karışmamam gerektiğini düşünüyorum. Zyle biz sanaldık ama şöyle biz aynı şehirdeyiz o merkezde ben ilçede m yle aynı okuldayız ikisiyle de hiç buluşmadım, sadece bir kere m yle konuşmak istediğimi söyledim gerisi instagramdan geldi m yi gerçekten çok sevdim tekrar gelirse ona hayır diyemeyeceğimden korkuyorum. Ne yapmalıyım şimdi z ye yazayım mı yazmayım mı yani bi konuşabiliriz olmazsa yolları tekrardan ayırırız bana ne yapmam gerektiğini söyleyin m yi de yavaş yavaş unuttuğumu hissediyorum ben ilk defa bu kadar çok duyguyla aynı anda karşılaştım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..

Ona ait hissediyorum?