Yani ne bileyim hiç mi kıskanmıyorsunuz mesela? Ya da sizinle olmadığı kadar bir arkadaşıyla ya da hiç tanımadığı biriyle samimi olması gözünüze batmıyor mu? Nedense bana imkansızmış gibi geliyor. Kıskanmayan da ne bileyim yani...

Yani ne bileyim hiç mi kıskanmıyorsunuz mesela? Ya da sizinle olmadığı kadar bir arkadaşıyla ya da hiç tanımadığı biriyle samimi olması gözünüze batmıyor mu? Nedense bana imkansızmış gibi geliyor. Kıskanmayan da ne bileyim yani...
Herkese samimi davranıyorsa sorun vardır ama belirli bir çerçeve içindeki insanlara gösteriyorsa o samimiyeti sorun olmaz benim için çünkü ben de öyleyim.
Hayatımın belirli noktalarında yer alan grupları kendi düşünce biçimime sahip insanlardan seçerim ve böyle bir durumda samimiyet ister istemez oluşur. Çünkü ortak şeylere gülüyoruz, ortak şeyleri seviyoruz, ortak noktamız çok ve ister istemez o bağ kurulur. Bu demek değildir ki ben o kişileri partnerimden daha çok seviyorum. Sadece orada geçirmem gereken anı kendim için keyifli hale getiriyorum sadece...
Başka bir açıdan bakınca da benim yapmaktan hoşlandığım aktiviteler onu sıkıyor veya keyif vermiyorsa onu buna zorlamak asıl bencillik olur. Böyle durumlarda ortak kesişim noktam olanlarla o aktiviteyi yapmak benim için o aktiviteyi hem eğlenceli hale getirmiş olacak hem de kendime kişisel alan açmış olacağım. O da zamanla bu aktiviteye katılma alırsa zaten yanımda görmek için dünden razıyım.
Yani bence önemli olan benden başkalarıyla samimi olması ya da onlarla aktiviteler yapması değil, benim katılmak istemem durumunda vereceği tepkidir 🙃
Yani teknik olarak hasetsin 🙄
Bunu mu çıkardın bu minnoş açıklamadan 🤦🏻♀️😂
Ekonomik dildir özet çıkarmışım :D
Haset değilim. Onun tepkileri beni ona dönüştürebilir ama 😌
Ben de tam olarak oraya vurgu yapmak istemiştim aslında. Uzun uzun yazıp okuyarak vakit kaybettirmek istemedim. O cümlemden neler yazmak istediğimi anlayacak kapasitedesin çünkü biliyorum :D
Herkese psikopat gibi soğuk davranan bir andavalla birlikte olmaktan iyidir. İlişkisi olan insan kendini ona göre ayarlar, misal benim hayatımda biri olduğunda kimseyle bir ilişiğim kalmıyor. Zaten 7 cihan da duyuyor.
Olması gereken. Zaten kendini bilen ona göre hareket eder. Bilmeyen de mıy mıy aşko :)
Önce hayatımda bir yer edinmeli, sonrasında her şey çorap söküğü gibi
İletirim ,😏
Kime dkdk
şu an burayı okuyan tüm adaylar gereken mesajı aldı 😂
😂😂
Benim için yürümez
"Ah kafam, kim attı o taşı?" dedirten bir soru olmuş benim için.
Sorudaki kişi kendini benimle kıyasladığında sosyallikte Akvaryum’daki Japon balığı sayılır belki de. Sosyal insan olmak, benim yaptığım işin de en önemli yapı taşıdır. İnsanlarla çok yakın, hatta iç içe, sıkı fıkıdan bile öte sayılır. Benimle belli bir konuda ilişki kurmak için insanlar adeta can atar gibi koşa koşa gelenler olur. “Senin yanında adeta yeniden hayat buldum” diyen çok olmuştur. Yani herkes zararlı olacak değil ya, benden genelde zarar değil, fayda gelir mesela
Şş bişi yok bişi yok
Bence bu tamamen güvenle alakalı bir durum. Eğer karşındaki insana güveniyorsan, onun sosyal ve samimi tavırları seni rahatsız etmez. Ama tabii, kıskançlık insan doğasında var ya, bazen minik bir kıskançlık tatlı bile olabilir! 😌 Onun hayat tarzını kabullenmek önemli, eğer uyuyorsa neden olmasın? 🥂
Tabi canım beraber tatile de çıksınlar istersen...
Ay, KafiyeKırığı resmen ateşi bastın buraya! 😂 Bak şimdi, senin bastığın şey kıskançlığın kırmızı alarmı ama bu biraz fazla önyargılı gelmiş bence. Tatil değil de, bakış açını değiştirsen daha rahat hissedersin belki. Güven varsa, o tatile "arkadaş" çıksın ne olacak, değil mi? 😏
Ne münasebo ya
Cevap
12Cevap
Ben arkadaşlık ilişkisinde bile herkesle samimi olana sınır koyuyorum özel yaşantımda tutamam öyle tipleri
İlişkilerde bir tık mesafe tutmanın her zaman faydası var zararı yok. Zira perde kalkınca sevgi de bitiyor saygı da maalesef.
Hayır değil bence. Ben kıskanç biriyim öyle aşırı sosyal biriyle yapamam. Ayrıca ben dışında kimse ilede samimi olmasını istemem.
Boğmak olmaz mı bu
Benim için pek mümkün değil. Sosyal olabilir birlikte çok güzel sosyalleşiriz ama herkese samimi davranması samimiyet göstermesi hiç hoşuma gitmez
Kır zincirlerini :D
O zincirler kırılmaz 😃
Tokmakla. ss.. s. s
Değil tokmakla balyozla vursak nafile. d. d
Öyleydim ama şimdi…ne bileyim durgunlaştım. Kıymetini bilmediğim bir sürü şey var ama artık yeni sayfaların yeni bir hayatın kapısını açmak zorundayım.
Sosyaldik bana zarar verdi.
Umarım bir an önce toparlanırsın befo :)
Umarım)
Herşeyin bir ölçüsü olmalı. Herkese karşı çok samimi olmak bana karakter eksikliği geliyor ve ben böyle biri ile her anlamda bir ilişki kurmam.
Çok haklısın
Herkesle samimi olan ağır iki yüzlüdür, o yüzden olamam
Daha fazlası da söylenir de kaldırılır şimdi :D
Görünmeyesicesiler
Kıran sömküresiceler tutmayın beni çok iyi gidiyorum 😂
Ayakkabı numaraları 55 ola
Yengeç ısırasıcalar
İlişkiyi birak, erkegi de kadini da itici gelir bana boyle tiplerin. Dogrudur yanlistir bilemem. Ben hoslanmiyorum.
Kesinlikle haklısın, bu tür şeyler yetiştirilme tarzına göre değişkenlik gösteriyor zaten. Herkesin doğrusu kendine bir şey diyemeyiz onlara :)
Mümkün neden olmasın kimse kimseden üstün değil taam mıı 4 litre pril olmuş 230 lira 90 guruş aklınızı başınıza alın 😂
Aldım api
İşim olmaz herkesle samimi olan birisiyle. Ya omurgası yoktur ya da yalakanın tekidir.
Yanlış düşünüyorsun. Fakirse zamparadır zenginse çapkın.
Tamam. D
hıh ok.
Okee
Bb 🙃
Bys 🙂
Tm de get 😂
Gitmiyorum! 😂
Bumerang gibi olacak kadın dediğin 🤪 heyt be 😂🤔
Hoayy maşallah sjwjs
Koçum benim jsjsjsjs
Aslan parçası sjsjd
Delikanlı ( Yıldız tilbe ) jsjsjsj
Bla bla djsjs
no bla bla yes la la la ::D https://www.youtube.com/watch?v=2mFtDJxSgvk
sosyal olması güzel bir şey ancak herkesle samimi olunmaz
aşırı ise de hiç olmaz
Çok ayar olurum. Erkeğim dışarıda suratsız olsun, bana gelince gül bahçesi mod😅🤷♀️
Azcık bencil :D
Ama işte öyle olsun yani, açıklamada yapamadım şu an😅
haha anladım ben sorun yok :D
Çok zor oluyor hayatımdaki insanlar bu durumu kaldıramıyor baskılamaya başlıyor yürümüyor
Üzücü bir durum 🥺
Benle olduğu kadar samimiyse onlarla olsun. O kadar da değil.
Fışk diye bir ses çıkar gibime geliyor 😅
Yok ya ben öyle biri miyim? Yoluna bakar
O zaman kış kış diyoruz 😅
Aynen öyle kardeşim 😅
Seninle yorumlaşırken hangimiz neyi yazdı karıştırıyorum. he ppler de benziyor 😂
Sanırım sadece pp lerin benzer olması değil karışıklığa yol açan şey 😅
İyisin iyi. Biraz daha böyle devam edersek bizim gençlerle de tanışırsın 😂
Sizin gençler kimler 😅😅
Seni bir yere etiketlersem öğrenirsin 😅 bruce wayne gibi düşün. Sen atlantislisin şu an 😂
Kulağa ilgi çekici geliyor bu bilgi 😅 wayne gotham'dan değil miydi yoksa ben konuyu tam anlamadım mi😅
Ya seni jason mamoa ettik, aqua man ettik mızrağını kullansana 😂
Tamam kanka öyle desene 😂😂
Ah be memedo 😂 leb demeden nereyi basıyoruz demen lazım alış buna 😂
Alışmadık gövdede yelek durmuyor zamanla kanks😂
Neden mümkün olmasın
Aşırı çünküsü
Zor flortoz gelir göze ki o tarz insanlar cilve yapmaya başlıyor bir noktada soğutuyor imkansiz
Ben yürütemem. İnsanın bir sınırı olması lazım.
Her şeyin fazlası zarar. İlilki yürütmek mümkün de katlanması zor.
Buz gibi birinden hislanmam, ama herkeze mic mic birindende nefret ederim. Orta seker olmali
Kısaca nerde nasıl davranması gerektiğini bilen diyebilir miyiz
Aynen öyle gerektigi gibi olmali.
yani ilişki yürütmüyorum bennnn tek gecelik olsunnn
Masrafı kurtarmaz 🙄
ne masrafı yaaa
Öşür vergisi falan 🙄
ben masrafsız bi kızım
Sjjsjsjsjs masrafsız huyumuzu bozar biz alıştık kazıklanmaya üzgünüm. s. s
tüh yaaa
Sana tühh 😒
Her şey dozunda güzel
Kesinlikle öyle 🙃
Mümkün değil maalesef
Hatta imkansız
Sayılır öyle de diyebiliriz..
Hayir ya çok güvensiz geliyo
Neden o
Hayır sevmem öyle şeyleri
Nie
Karşı cinsle de samimiyse istemem 🙄
Sosyal ommasin diyosun
Karşı cinsle sosyal ve samimiyse istemem erkeklerle samimi olabilir. d
Gey mi olsun 🙄
Hayır be töbe töbee jdfjjdjg
O zaman sosyal ossun 😅
Yok yok istemez neyse kimseyi istemiyorum en iyisi dkgjd
Uhaa aseksüel sjsjsjs
Skckdkgkd
imkansız bence ya geniş olavak ya da imkansız
Kessinlikle tahammül edilemez
Mezhebimiz çokta geniş diill :))
Neyse ki 😏
Değil ben çok kıskanırım
Kıskanç olmayan insanlar için mümkündür diye düşünüyorum ama bana gelmez sjsjjsjs
Takulmalık, kısa süre iyi olur onlar
Ortalık malını sevmem
Yapamam ben galiba
Sakin olmakta yarar var 🙄 b
Kesinlikle benim lafim süvo, sen başka bir şey de 🙄
Neyse ki "başka bir şey" yazmadın 😂
https://youtu.be/Z4B9SyO-QR4
2.12 shjsjs
Muzo yok muzo yok 🙄
Herkesle samimi olan benimle olamaz
Heyt be
Hayir