Merhaba Zıt kutuplar başlarda çekici gelse bile zamanla ilişkiyi ve içinde ki insanları zorlar ve yorar ortak yönlerin ve keyifli olduğu ilişkilerde ortak dil daha fazla konuşulacağından ilişki daha ahenkli hale gelir ve yeni konularda zaten anlamaz demek yerine daha iletişime açık hale gelinir. İnsanlar onlarla aynı dili konuşabildikleri insanın yanında kendilerini daima daha güvenli hissettikleri gibi daha iyi ifade ederler ve ne olursa olsun anlaşa bileceklerini bilirler.. Bu yüzden %100 olmasa bile birbirini tamamlayıcı ortak yönlerin olması ilişkinin uzun ömürlü olmasında benim bakış açıma göre daha önemlidir. Ben benim dilimi başından sonundan anlamayan biriyle ilişkimi yürütemezdim.
Eğer uyumlu olduğum biri ise elbette olabilir. Anlaşmak, birlikte bir ilişki yürütebilmek için çok benzerlik ya da zıtlıktan ziyade uyuma inanıyorum. Bakış açısı, yaşam tarzı farklılıkları iyi bile gelebilir.
Hayata benim bakış açımla bakmalı. Benim gibi kadın erkek eşitliğine inanmalı. Temelde benim gibi düşünmeyen birini sevsem bile aşk bitince elimde sohbet bile edemeyeceğim biri kalır çünkü.