Nişanlımla eskisi gibi değiliz?

1 yıldır tanıdığım biriyle yeni nişanlandım 1 ay oldu nişanlana kadar ufak tefek kavgalar ediyorduk ama alttan alıp sorunları çözüyordu hersey halloluyordu nişandan sonra kavga sebepleri kavgalar arttı ve artık o eskisi gibi değil çok değişti kavga ettiğimizde üzüleceğimi dusunmuyo umursamıyor sanki ilişkimiz artık rutin oldu monotonlaştı eskisi kadar üzüldüğümde kendimi ona açmıyorum beni üzdün bile diyemiyorum hersey içimde kalıyor mesaj yazdığımda girip saatlerce bakmiyo bile görüldü atiyo cevap vermiyo çalışıyordur diye birsey demiyorum ama çok sık yapiyo bunu eskiden mesaj atmamı bekleyen adam artık bana cevap bile vermiyor. Bu durum çok üzüyor beni ilişkimiz çok değişti ve sanırım artık hiç eskisi gibi olamiycaz üstüne fazla düşmekte istemiyorum onun gibi davranmaya çalışıyorum ama içimden geldiği gibi sevgimi belli edemiyorum çünkü o bunun karşılığını vermiyor sıkışıp kaldım sanki hicbirsey de yapamıyorum bu durum günden güne beni daha çok üzüyor yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum eski mesajları okuduğumda beni ne çok seviyormuş artık sevmiyormu acaba diye düşünüyorum ama bi yaptığı bi yaptığını tutmuyo bazen duruyo duruyo güzel iltifatlar ediyo seviyo galiba diyorum sonra soğuk geliyo ailesiyle görüntülü konuşurken şen şakrak gülüyor benimle konuşurken başka şeylerle ugrasiyo yüzü hep normal sohbet bile edemiyoruz eskisi gibi mesajlarda çok azaldı zaten ona ne demem lazım ona nasıl davranmam lazim ya da herseyi olurunami bırakıyim fazla sık boğaz olmayı daraltilmayi sevmiyor ben galiba ona çok kiskanclik yapıp bunalttım ama artık hicbirseyine karışmamaya çalışıyorum sadece dışarı çıktığında fotoğraf at diyorum veya sürekli cevrimiciyken niye kime cevrimicisin diyorum acaba onudami yapmamaliyim. Nişandan 1 hafta sonra telefonunu karıştırıp birsey görmüştüm özür diledi bidaha yapmiycam söz falan dedi sonrada telefonumu karıştırma artık vermiycem falan dedi ama o konuda ben haklıydım sonrasında ailesi o ne öyle herseye çocuk gibi trip atiyo demiş oysaki konuyu bilmeden
Nişanlımla eskisi gibi değiliz?