Eski flörtümle olan şeyleri başka biriyle yapınca duygusallaşıp ağlıyorum bu nasıl aşarım?

Esenlikler dilerim, masal okuyup uyuturdu beni bi başkası yapınca huzurlu olmuyorum ağlıyasım geliyor ağlıyorum ama fark edilmiyor olsa fark ederdi üzüldüğüm zaman kırıldığım zaman bile anlardı ama onun dışında hiç bir erkek beni anlamıyor neye üzüldüğümü kırıldığımı ağladığımı ya hiç biri yok canım çok yanıyor gece 1 olabilir benimkisi yanlızlık da değil hayatımda erkekler var zaten istesem buluşurum istediğimi yaparım ama hiç biri onun yanında huzurlu hissettiğim kadar hissetirmiyor ve ben ondan sonra aldığım erkeklerin bazılarından o olmasını talep ettim oda elime yüzüme bulaştırdım berbat hissediyorum o bana sevgi dolu bakardı şehvet dolu değil o beni anlardı sadece anlardı bazen bir şey söylemezdim o hissederdi sorardı belki anlaşılmak istedim ama o beni gerçekten anladı ilk defa davranışlarımın nedeni anlayan birini buldum oda gitti artık kimseyi sevemiyorum bile psikolojik terapi aldım daha çok tetikleniyorum bir sorun yok gibi gözüküyor ama bazen ortaya çıkıyor

Güncellemeler
11 ay
Ben unutum zaten sadece arada tutuyor yanlış anlamayın o kim köpek ya
Eski flörtümle olan şeyleri başka biriyle yapınca duygusallaşıp ağlıyorum bu nasıl aşarım?