Eğer ayrılan sizseniz yazar mısınız?

Özellikle haklı sebepten siz ayrıldıysanız yazar mısınız napıyosun nasılsın diye şöyle bi durum var ben ayrıldım aslında gereksiz sebepti ama haklı olan bendim şimdi anlatmıyorum burada uzun olmasın diye 1 aydır ayrıyız ama ayrıldıktsn sonra 1 kere whatsapp durumu beğendi dikkatimi çekmek için durumlar da attı hatta karşılaştık beni görmek için arabayla önümden bile geçti durdu yanımda yani ama arabanın içinden baktı uzaktan izliyor merak ediyor benş ama ego gurur yapıyor bende ego gurur yapıyorum çünkü haklı olan benim ama nedense ona yazmaj istiyorum ama yazamıyorum nasıl karşılar diye hem kafa karıştırmak içinde yazmak istiyorum zaten kafası karışık benim durumlara da bakıyor ama gurur ego yapıyor asıl yapması gereken benim burada onun yazıp özür dilemesi gerek ama ben mi yazsam diye düşünüyorum şimdi ise hafif pişmanlık var keşke konusaydum duruma göre ayrılırdım ya da bi kaç gün daha bekliyim ondan sonra ayrılırdım diye ama haklı olan benim sizce yazsam mı nasılsun problemlerini çözdün mü diye falan yoksa beklesem mi az daha onun yazması için ne yapabilirim aldatma yok büyük sorun da yok basit bi sebepten dolayı iletişim sorundundan dolayı oldu sizce ne yapayım

Eğer ayrılan sizseniz yazar mısınız?