23 gün gecmiş üstünden sevgilinizden ayrılmışsınız ona yazar mısınız özlediğinizi yoksa gurur yapar mısınız?Özellikle erkeklere soruyorum bir erkek yazmıyorsa sevmiyor mudur yoksa gurur mu yapıyordur? Ayrıca sevdiği insanı kırıp ayrılmış.
Cevabın nedir?
40 güne yakin oldu sanirim tam bilmiyorum yazmadi yazmiyorum yazmazsa yazmiycam da isterse 10 sene sürsün ama gururdan değil bence aşk da sevgide gurur olmaz aramiyorum mesaj atmiyorum çünkü bunu yaparsam hatasını anlamasini sagliyamam kendi kendine hatasını anlayip pişman olup özür dileyecek ya da sonuçlarına katlanicaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim çok kalbimi kırdı cok yüz verdim cok yazdım gece uyutmadım sevmediğini sordum bağırdı kızdı sevmiyorum uyutmuyorsun dedi nasıl seveyim seni böyle dedi. Başkasıyla mı konuşuyor bilmiyorum. Özür bile dilemedi kalbimi kırdı. Hadi dedim belkide uyutmadım diye böyle yaptım 23 gün oldu. Özlese yazardı sanırım bu gurur olamaz demi?
Soran+1 yılİnşallah bigünde onun kalbini kırarlar hiç zamanda mutlu olamasın ahımı aldı
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar seversem seveyim eğer çok kırıldıysam sevgimi kalbime gömerim
025 Yorumla
Soran+1 yılBenimki olmuyor kalbime gömemiyorum. Kendisini bişey sanıyor tipsiz kalbi karakteri kötü. Etrafında düzgün kız yok ama kıymetimi bilmiyor. Üzülüyor beni başta böyle değildi 3 sene boyunca hep o yazdı
- +1 yıl
Öyle düşünme ya her malın ayrı alıcısı vardır tipi yoktur sempatikliği vardır hem tip değil ağız yetiyor artık kızlara geveze olsun hemen etkileniyorlar gömmekten başka çaren yok senin için kılını kıpırdatmayan insan sende onun için kıpırdatma cevresi kız dolduğu için daha çok onlara adamış artık kendini gururluysan
- +1 yıl
Atma mesaj önüne bak
Soran+1 yılMesaj atmam atamam zaten hala beni sevmiyorsun mu dedim mi seni sevmiyorum diyişi hala kulaklarımda yankılanıyor. Çaresizce yaşadıklarımız aklıma geliyor birlikte uyuduğumuz kokusunu kalbinin atışını o gün beni öptüğü geliyor aklıma başkasını sevdiğini düşünmek beni deli ediyor. Unut demek kolay olmuyor işte unutamıyorsun.
- +1 yıl
Tabi bende bilirim bir bayan için zor unutmak ama keşke çaresizce bir sey yaşamamış olsaydın bitmiş zaten tekrar barışırsınız ama sen zorlarsan o da gelir nasıl mı çevresinde kimse kalmadığında ama hiç bir sey ilişkinizde eskisi gibi olmaz tez vakitte atlatırsında hayatına geri donersin
Soran+1 yılBikere daha ayrılcaktık yüz yüze konuşalım yarın dedi gittim barıştık ayrılmadık dedi. Sonra yanımdan ayrıldıktan sonra kaza yaptı yarınında yine görüştük. Bayramda yazmadı bikaç kere yazdım sıkıyorsun cok her dakika bunaltıyorsun dedi gücüme gitti ayrıldım. Bikaç gün gecti arkadaşı aradı barışın son kez şans size dedi. Oda biliyordu gelceğimi numaran bilmiyormuş gibi yapcam dedi yakın arkadaşı. Gittim yanına öpecekti öpme dedim koluda kırıktı o zaman 23 temmuzda. Sinirliydi yorgundu. Özlemedin mi hiç dedim baktı gel buray dedi cekti öptü sarıldı uyuyalım ddi. Sonra uyandırdım konuşmak için soru sordum gece gece ne bu sorular dedi. Sonra beni sevmiyor demi dedim. Sevmiyorum diye bağırdı kimi seviyorsun beni niye sevmiyorsun dedim. sanane böyle yaparsan nasıl seveyim. dedi kalbimimi paramparça etti resmen o günden sonra ne aradı ne yazdı.
- +1 yıl
Valla değmez gercekten üzülen eden hep sen olursun o hep gelir nasıl olsa diyecek hemde sen gideceksin biraz boş ver aşk hayatını akışına bırak sakına sakına unutmak için başka birisi ile çıkma kendine ve günahsız bir insanıda üzerinde her seyi akısına bırak sen değil o sana gelsin ama bir hata yaptıysan birliktelik yasadıysan hem peşinden koşan sen olacaksın umarım öyle bir sey yoktur kimse vazgeçilemez değildir herkes her seyden vazgeçe bilir benimde çok basıma geldi bazenleri bende yaşadım benimki sorunsuzdu sanıyordu benden vazgeçemez ama öyle olmadı
Soran+1 yılUmursamıyormuşum gibi yapıyorum fotoğraflar paylaşıyorum mutlu fotoğraflar yer bildirimleri yapıyorum facebookda görüyorum ama hiç bişey yapamıyorum. kapak fotoğrafını değiştirmişti itiraf etmek gerekirse; benim de hiç yüzüm yok gücüm yok. Bazen işkenceydi bazende güzeldi. Bitmiş nokta konmuş en güzel hikayem diye. Bana değil ama başkasını seviyor olabilir. Çünkü öyle olsa yazardı gelirdi.
- +1 yıl
Üç seneden bahsediliyor yani sevmiş nâsıl sevmiş dene bilir ancak ya seni kullanmak amaciyla ya da gönül eğlendirmiş olabilir nasıl aşk yaşadığınıza bağlı sınır tanımadan yasadıysanız sıkılmıştır başka seyler üzerine yönelmiştir artık ölüyorumda desen geri dönüş olmaz gibi gözüküyor bu üç seneyi gercekten çok merak ettim sizin gibiler sekiz ay aşk yaşıyorlar yüzükler takılır aile arasında nişan felan derken evlenirler bosa üç sene yazık etmişsiniz kendlnize
Soran+1 yıl3 sene cıkmadık aynı okuldaydık görüşmüyorduk bikaç kere görüyorduk birbirimizi. Sonra 3 sene boyunca hep o yazdı facebookdan gecen sene sevgilisinden ayrılmıştı onla birbucuk sene cıkmışlar. Sonra yine konuşmaya başladık eylülde almıştık numaramızı telde konuşmaya başladık zaten haziranda geldi askerden o zmana çıkmaya başladık askerde de birisiyle cıkcağını sanmam gece gündüz yazardı bna. Bigün buluştuk hayatımda özel birisi olmak ister misin dedi kabul etmedim ilk bikaç sonra cıktık 1 ay filan cıktık. İlk başta kıskanıyordu. Sonra arkadaşına demiş açık giyiniyor eve geç diyor demiş. Sebep ben miyim çözemedim. Kankilerinle tanışmadan gezemezsin derdi bana kısa giyinme derdi
- +1 yıl
Baya karman karışık sizin ilişki kısa giyinme arkadaşına şikayette bulunmuş bana kızma ama ergen gibi aşk yasamışsınız he askerlik konusuna gelem ben askeri personelim bir sürüde askerim var hepsi de değişik değişik kızlarla irtibat halindeler askerlik biraz cesaret öz güven verir adam da yapar olgunluklastırırda ama senin arkadaşında anlattığına göre buna göremedim hayırlısı kendini fazla üzme her sey olacağına varır bol bol ah et gün olur devran döner keser döner sap döner gün gelir hesap döner seni sevmeyeni sende sevme uğraşma üzülen kaybeden hep sen olursun bir erkek olarak erkegin siki taşagında olmuş ve ya olmamış farketmiyor
Soran+1 yılAhımı aldı zaten hiç zaman mutlu olamasın inşallah en sevdiğinden çıkarır Allah süründürsün İnşallah Allahım 😔bu zaman da seven yok zaten kimseyi sevemiyor. Bide 50 kızla birlikte oldum dedi bana biraz salladı gibi geldi bana
- +1 yıl
Ona veren kızda onunla çıkan kızda akıl yok demek ki ancak ruh sağlığı dengesi bozuk kızlarla birlikte olmuştur tahminimce ne kadar ergen bir sevgilin var ya marifet gibi elli kişiyle birlikte oldum demiş
Soran+1 yılEvet ergen gibi davranıyor zaten kafayı kırmış kendi kendime kızıyorum nasıl sevdim onu diye.23 yaşında bide insan o yaşta olgun olur benden daha olgunum be. Yakında pişman olacak ben olmayacağım artık. Sanki marifet biçok kızla olmak.
- +1 yıl
Marifet olmasa Söylemez ama ne Bilem ya sizin ilişki çok karman Karışık havuz problemi gibi ya çıkılmıyor içinden sen fazla takma kafana pişman olur er geç sadece zamana bırak bazı seyleri sen olgunsan aldırış etmezsin takmazsın her zaman olgunluğunu Koru kafa yapısı farklı kişiyle bu iş zaten olmaz böyle senin için daha güzel olacak çok yakınlaşma olmadıysa aranızda er geç unutursun öpüşmek sarılmak uyumak gibi durumlar unutulur bir Birleşme yaşanmışsa erkeği ilki değilsen unutulursun seninde İlkin oysa hiç bir zaman unutamazsın
Soran+1 yılİlkim değildi uyuduk birlikte öptü sarıldık demekki gecici hevesmişim onun için bilmiyorum haklı mı cok sıkıyormuşum bunaltıyormuşum her dakika yazıp arıyormuşum ilk başta olgun gibiydi sonra kolu kırıldı kafayı yedi kaza yaptı motor kazası. İşlerim de yoğun diyordu bilmiyorum artık işini çok önemsiyor. İnsan sevdiğinide önemser elbett bigün unutucam şimdilik üzülüyorum gececek bunlar 1 ay oldu dönmezse artık dönmez demi?
- +1 yıl
Tatile çık kafan değişir unutursun ya her sey zamanla unutulur bir bakmışsın onun batışını seyrediyorsun çünkü dünya küçük kımsenln yanına bir sey kar kalmıyor hayırlısı fazla kafana takma tek senin durum değil yani herkes yaşıyor böyle durumlar aşktan önemli haytın var ona konsantre ol okuyorsan okulunu bitir sonra iyi bir insan çıkar karşına elbet ki yasa gül eğlen hayat devam ediyor bir serserin Peşine takılıpda hayatı mahvetme gerek yok bunlara
Soran+1 yılEvet öyle bugün çıktım gezdim arkadaşlarımla mutlu oldum inşallah bozulmaz. Yavaş yavaş alıcam ne yapayım ama işte zamanla. Okul bitti. Yeniden gitmeyi düşünüyorum kursları filan gideyim kafam dağılır. Çevrem genişlesin daha da.
- +1 yıl
Bir şeylere bir yerden başlamak lazım tamam devam et böyle
Soran+1 yılFacebookda söz paylaşmış; Ve zaman fısıldadı, Sen onu bana bırak dersini veririm 😊 😊 diye paylaşmış kime dedi acaba? Bide derin duygular 😊hissediyor diye eklemiş söze ne demek istemiş sence?
- +1 yıl
Derin duygularda salla geç bakma ya ağırlığını koy engelle gitsin ne halen o deyip duruyorsun böyle yaparak kafan dağılmaz olaylara daha çok kaptırırsın sen kendini algı yaratmaya çalışıyor seni test ediyor halen beni seviyor mu ediyor mu diye başka ne olacak ki
Soran+1 yılBaşkası içinde yazmışta olabilir mi acaba birisine versem facebookumu engellese şunu☺️Başkasına kızıp yazabilir mi
- +1 yıl
Senin elin yok mu kendinin yapması gereken bir olayı baskasına yaptırma kendin yap acımasız ol seni yüz üstü bırakanlara tebessüm ve duygu besleme üzülen hep sen olursun bilmiyorum olabilir olmaya bilir takıntılı olma
Soran+1 yılİnsan sevince böyle oluyor neresini seviyorum ki bende alışkanlıktır sanırım. Ya bnce bendekş hırs pişman olsun istiyorum. Tam unutuyordum kardeşimin sevgilisi aradı gecen gün. Kardeşime demiş E.. Buraya geldi bana yardıma diye kardeşimde demiş aman ablam duymasın diye çocukda gülmüş aman demiş. Yanımda konuştular duydum. Yanına geldiyse geldi ne söylüyorsun bize dmi
- +1 yıl
Bu kafayla çok zor sen unutursun pişman olur ama hemen olmaz zaman her sey biraz bekle konuşsun kız kardeşin sen tavrını al tavrını koru yeter bu sana kalbi karakteri kötü diyorsun halen onu düşünüyorsun her seyi Allah yarattı o da Allah kulu öğle deme on yargılı olma Allah kalbine göre versin en güzel dua en güzel bedduadır bu olgun düşün olgun hareket et giden gitmiştir sen önüne bak yoksa bu kafayla fazla yasamazsın fazla üzüntü kalbe zarar kardeşinde söyle bu konuları fazla açmasın
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzledim de yazamıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ayrıldınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
+1 yılSevmiyor
Bitmiş o iş
Yazıpta adamında canını sıkma01 Yorumla
Soran+1 yılYazmıyorum öldürseler yazamam. benim gibisini bulmuşda bunuyor. tipsiz gerci tipe bakmiyorum ama hakediyor bu lafları. Bana hep kendisi söylerdi bn tipsizim sen güzelsin dye.
+1 yılben yazdım bir halta yaramadı cevap bile vermicen boşver
012 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf seviyorsa
Soran+1 yılSevdiğini biliyorsun
- +1 yıl
mutlu olucagına inanıyorsan yaz benimki sevmiodu
Soran+1 yılCok sıktım bunalttım onu cok kararsız en son yanına gittiğim uyutmadım uyandırdım sevmiyorsun demi dedim bağırdı sevmiyorum sni dedi kimi seviyorsun dedim sanane dedi. böyle nasıl seveyim seni dedi. Yazmadım artık o günden sonra faceye bazenleri giriyor whatsappa hep girerdi şimdi hiç girmiyor
- +1 yıl
seviyor ya erkekleri sıkıştırırsan kaçar git yanına feceden falan yazma sarıl geri barışırsın
Soran+1 yılSevse kalbimi kırmazdı o günden sonra özür bile dilemedi nasıl üzüldüm yanında uyudu öküz gibi belkide kolu kırıktı o zaman motoruda kaza yapmıştı hadi çok üstüne gittim dedim şimdide kolu gecti herşeyin yolunda nerdeyse bir ay oldu umrunda değilim 😔sen svdiğini mi tahmin ediyorsun?
- +1 yıl
eminim seviyor ama sıkılmış biraz sen git yanına sarıl
Soran+1 yılGidemem ki nerde şu an bilmiyorum ordan oraya gidiyor işleri oluyor sadece arkadaşları var burada bazen geliyor görmüyorum artık kendisi bide kankisi ekli bnde telefon numarası filan oda kardeşimle sevgili biz buluştuk mu onlarda buluşuyordu onunda gelmesine 2 hafta var. O zamanda belki artık benle görüşmek istemez çok sinir ettim onu sıktım
- +1 yıl
muhtemelen soğumuştur üstüne gitmemek lazım sen yanına git özledigini söyle sarrıl kötü davranma mutlu et geri döner
Soran+1 yılYok be kurtulmuştur benden belli sen sevense onun yerinde olsan yazmaz mıydın?
- +1 yıl
yazmazdım tabi kurtulmak isterdim yani sen başka kızlara gitmesine izin verme bence
Soran+1 yılGider çünkü takmıyor. Facebookda söz paylaşmış; Ve zaman fısıldadı, Sen onu bana bırak dersini veririm :) :) diye paylaşmış kime dedi acaba?
Aşıksam olsam ayrılmazdım
03 Yorumla
Soran+1 yılBide söyle düşün hep seni sıkıyor hep mesaj atıyor o yüzden ayrıldınız
Soran+1 yılEvet ilk başta iyi oluyor sonra kötü oluyor
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. 10 gün oldu aramıyorum aramam da
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden? erkekler böyle midir? genelde gurur mu yaparlar? yoksa sevmedikleri için mi
Soran+1 yılKarşı tarafın sevdiğini biliyorsan
Soran+1 yılHayatında birisi mi vardır yoksa işleri yoğun olduğun için mi? Geceleri işe gidiyor sabahları geliyor eve sonra yine çağırdılar mı gîdiyor
Soran+1 yılEvet ama kavga ettik büyük
hayatta yazmam bidaha
019 Yorumla
Soran+1 yılSebep? sevsen bile mi
Soran+1 yılBende öyle yazmıyorum yazmamda ölsemde zaten kurtulmuştur benden
Soran+1 yılSiz ne zaman ayrıldınız keşke diyorum pişman olsada gelse laf soksam 😏😞
Soran+1 yılBende öyleyim her önüne gelen aşık olan zaten adam değildir. Benim 3 hafta oluyor normalde hep pişman olmuştur cıktıklarım. Bu daha olmadı olmayacak galiba.
Soran+1 yılBen okulada gitmiyorum eskiden okuldan cevreden işden filan tanıdıklarım var. Onlar beni buluyorsa buluyorlar. Biz bunla aynı okuldaydık bizim okulda erkekler az kişiydi. Kızlar coktu affedersin ama bir taraflarını kaldrdılar bunu hepside tipsiz kızların onlar ekli facesinde bide eski çalıştığı yerlerden var onlarda tuhaf. Benim kıymetimi bilemedi üstelik 23 yaşında.3 senedir hep yazardı paso. Şimdi ayrıldık egosunu tavan yaptım yazmıyorum şimdi umursamıyorum sanıyor mudur?
Soran+1 yılHerkes diyor umursamıyorsun sanıyordur diye ne bileyim tuhaf birisi bir iyi oluyor bir kötü çok sinirli koç burcu bide birisyle sevgili olurken burcunu sorcam artık koç burcları cok fena 😒
Soran+1 yılUmursamıyorum bazenleri umursayasım geliyor en iyisi başka şeylerle uğraşayım değer verende erkek çok az 😔insanlar nankör kıymet bilmiyorlar. Ancak kaybedince kıymet biliyorlar.
Soran+1 yılFacebookda söz paylaşmış; Ve zaman fısıldadı, Sen onu bana bırak dersini veririm 😊 😊 diye paylaşmış kime dedi acaba? Bide derin duygular 😊hissediyor diye eklemiş söze ne demek istemiş sence?
Soran+1 yılOlabilir cok karışık farklı birisi kavga ettik bilmiyorum belki vardır sevdiği ondan bana böyle davranıyor olabilir. İçimi kararttın 😪
Soran+1 yıl25 gün önce yanındaydım ayrılmıştık buluştuk yanına gittim öpecekti öpme dedim. Sonra içeriye gitti özlemedin galiba dedim çekti öptü sarıldı. Uyuyalım dedi senin gelceğini bilseydim içmezdim bu kadar dedi. Sonra uyandrdım gece gece ne sorusu böyle dedi. Uyandırdım kaç kere beni sevmiyorsun demi dedim sevmiyorum diye bağrdı kimi seviyorsun dedim sanane dedi. Beni neden sevmiyorsun dedim böyle yaparsan nasıl seveyim dedi hemen uyudu.
Bilmem yazamam herhalde 🙈🙊🙈
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsan erkek olsaydı mesela yazar mıdır o kişininde kalbini kırmışsın.
+1 yılKapanan defterleri fafa kaldirmam imha ederim...
00 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılyazarım
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki karşı taraf yazmıyorsa sevmiyor mudur
- +1 yıl
vazgeçmiş veya gururludur
Soran+1 yılFacebookda görüyorum silmemiş hala neden silmemiştir
- +1 yıl
girmemiş olabilir, senin ne yaptıgını görmek istiyor olabilir, ayrılsanızda arkadas kalmak istiyo olabilir vs. v. s.
Soran+1 yılAyrılmadan önce hep girerdi çıkmazdı şimdi günde bikaç kere giriyor paylaştıklarımı görüyordur. Yakın arkadaşıda bnde ekli gecenlerde ekli zaten yakınımla cıkıyor arkadaşı. Whatsappa da girmiyor takip ediyorum da önceden girerdi. Acaba başkası mı var mesaj filan atıyordur
+1 yılYazmam..
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Biten bitmiştir..
Soran+1 yılSeviyorsan peki?
- +1 yıl
Sevmek yeterli değil..
Soran+1 yılNeden ayrıldınız peki
- +1 yıl
? Saçmalama boyutuna geldin :D Soru sordun cevabını verdim düşünceme göre..
Soran+1 yılHayır kendi soruma cevap arıyorum belkide kavga edip ayrıldınız benim gibi
- +1 yıl
Ben öyle bir şey yaşamadım ama her neden ayrılırsam ayrılayım dönmem..
+1 yılÖlürüm yine yazmam
03 Yorumla
Soran+1 yılBnde yazmıyorum yazmamda ama pişman olsun istiyorum yazmıyor 3 haftadır
- +1 yıl
O yazmıyorsa senin yazmanı da hak etmiyordur
Soran+1 yılYazmam ki çünkü o benim kalbimi kırdı ve hiç umrunda değil bile ölsem umrunda olmaz hayatımda bu çok kırıldım ilk kez..
bittiyse yazmam
01 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorsun?
+1 yılözlesem yazarım :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYazmam
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl