Aşk İlişkileri Terslenseniz yazar mısınız? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevdiğim çocuğu tersledim oturdum yazmasını bekliyorum yazar mi bilmem hahahha sizcee Güncellemeler+1 yıl Karşı taraf suçlu olduğu için ters yapıp tepki gösterdim yanlış anlaşılmış sanırım Terslenseniz yazar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İeieksksksksisidiix ben bu durumu çok yasadım eski manitimi sürekli tersliyordu o da kızmıyordu garibim yine yazıyordu daha doğrusu terslemem hoşuna gidiyordu onun 0 0 Yorumla
Kaan6565zz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Ben olsam yazmazdım bu konuda çok inatçıyım. İlişkiyi bozan kişi ben değilsem neden gidip ben yazayım. Gururumu neden düşüreyim öyle değil mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bozan kişi o Yorumla Kaan6565zz +1 yıl O zaman inatçı ise yazmaz. Seviyorsa dayanamaz da o da ayrı mesele Yorumla
Cevobey Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 86% +1 yıl Yazmaz... İnşallah da yazmaz... Aklınız başınıza gelir belki mk. 😂😂😂🤗 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka mk Yorumla Cevobey +1 yıl Güncelden sonra:Keşke böyle yapmasaydın da ben de böyle demeseydm diyerek sen de başlatabilirsin. Vicdan yaptım ayağına. Yorumla Soran +1 yıl Yok ben asla yazmam çünkü birsürü yanlış yaptı bana ve ben çok doluyum ona karşı ve özür bekliyorum Yorumla Cevobey +1 yıl Olur olmaz şeylere tersliyorsunuz. "Kaçan kovalanır biraz kaçayım" diyorsunuz. Sonra herşey karışıyor. Yorumla Soran +1 yıl Yok valla Hiç öyle düşünmüyorum sadece enayi yerine koyulmayı kaldıramıyorum artık Yorumla Cevobey +1 yıl Çok özel olmayacaksa; detay var mı? Yorumla Soran +1 yıl Özelden istersen yazarım ama burdan etiket etmek istemiyorum Yorumla Cevobey +1 yıl Yaz tabi bi mahsuru yok Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Beni tersleyen birine neden yazayım ki bir daha 0 0 Yorumla
Acilkodu034 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. gurur diye bir şey var sen yazarmıydın? 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,2b cevap paylaştı. Yazmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İeieksksksksisidiix ben bu durumu çok yasadım eski manitimi sürekli tersliyordu o da kızmıyordu garibim yine yazıyordu daha doğrusu terslemem hoşuna gidiyordu onun
Ben olsam yazmazdım bu konuda çok inatçıyım. İlişkiyi bozan kişi ben değilsem neden gidip ben yazayım. Gururumu neden düşüreyim öyle değil mi?
Bozan kişi o
O zaman inatçı ise yazmaz. Seviyorsa dayanamaz da o da ayrı mesele
Yazmaz... İnşallah da yazmaz... Aklınız başınıza gelir belki mk. 😂😂😂🤗
Ne alaka mk
Güncelden sonra:
Keşke böyle yapmasaydın da ben de böyle demeseydm diyerek sen de başlatabilirsin. Vicdan yaptım ayağına.
Yok ben asla yazmam çünkü birsürü yanlış yaptı bana ve ben çok doluyum ona karşı ve özür bekliyorum
Olur olmaz şeylere tersliyorsunuz. "Kaçan kovalanır biraz kaçayım" diyorsunuz. Sonra herşey karışıyor.
Yok valla Hiç öyle düşünmüyorum sadece enayi yerine koyulmayı kaldıramıyorum artık
Çok özel olmayacaksa; detay var mı?
Özelden istersen yazarım ama burdan etiket etmek istemiyorum
Yaz tabi bi mahsuru yok
Yüzsüzse ya da seviyorsa yazar
Beni tersleyen birine neden yazayım ki bir daha
Yazmaz, yazmam daha işim bile olmaz.
gurur diye bir şey var sen yazarmıydın?
Yazar ama böyle soğuk soğuk
Hayır
Abazasa yazar abaza değilse boşuna bekleme
Asla yazmam
Seviyorsa yazar bence