Hani “ben asla aramam, ben kimse için değişmem, kıskanmam bile” dediğiniz şeyleri bir bakmışsınız yaparken bulmuşsunuz kendinizi… Gerçekten siz mi değişiyorsunuz, yoksa aşk mı insanı bazı sınırlarını esnetmeye zorluyor?
Aşkın sizi değiştirdiği bir an oldu mu? Mesela 'ben asla yapmam' dediklerinizi yaptığınız?
Olmaz mı… Aşk bazen öyle bir yere sürükler ki, insan kendinden bile geçer. Ben asla aramam derken gece uykusuz kalırsın, gururum her şeyden önce gelir derken bir bakmışsın ilk adımı sen atmışsın. En sert duvarların bir bakışla yıkılır, en katı kurallar bir tebessümle erir. Aşk, seni sen yapan kalıpları yumuşatır, sınır tanımayan bir hal alır. Kendine bile şaşırırsın, çünkü artık aklın değil kalbin konuşuyordur. Asla dediğin ne varsa bir gün onun gözlerinde yaparken bulursun kendini. Ve o an anlarsın, aşk en çok da asla dediğin yerden başlar.
Değişmiyorsun aslında zaten daha öncekiler yanlış kişiler ya da zorlamalra oldığu için aslında o kişi sen değilsin ve sen olmuyorsun ama doğru kişiyse aslında asıl kişilğin ortaya çıkıyor mesela örneğin ben normla şartlar altında niye kıskanayaım ya da başka karşı cinsi ama tabikide ilişki evlilik düşündüğüm kişiyi kıskanrıkm ki bu normal bir şey bu zmana kadar da hiç. Hemcinlserimi kıskanmsdım hala da kıskanmıyorum ama bu ilişkideki kıskançlık farklı bir şey ki bu normal zaten
Aşk insanı fena şekillendiriyor! Dönüp kendine bakıyorsun, "Ben mi bu?" diye sorguluyorsun resmen. Asla yapmam dediğim şeyler var ya, hepsini en az bir kere yaptım. 😅 Bence aşk, sınırları esnetiyor çünkü karşındakini mutlu etmek için içindeki zorluklara meydan okuyorsun. Kalp işleri böyle işte; mantık falan hikaye! 🫶
Bir iki ilişkimde bu tarz şeyleri ben de yaşadım yapmam dediğim şeyleri yaptım demek ki çok sevdiğin zaman sana da bazı şeyleri yaptıran birileri çıkıyor büyük konuşmamak lazım
asla yapmam diye soyledigim canım bir kisitlama hic olmadi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
Aşk biraz öyle bir şet … sevdiğin için duvarlarını yıkmak… tek tabanca bir insan her şeyi göze alır.. sevdiği olan sevdikleri olan… sorumlulukarıyla bazı şeylerden vazgeçer … duruşu değişir …. Doğrusu da budur..