Aşkta "Ya hep ya hiç!" dediğiniz oldu mu?

Aşk; sanıldığı gibi kumar değildir o yüzden ya hep ya hiç diyemezsin an gelir mantığınla örtüşmeyen şeyleri bile onaylayabilirsin..
https://www.youtube.com/embed/HYsTa0IOfzwBazende sonbahar da yapraklarını döken ağaç misali kendini aşktan soyutlayıp bi zaman sonra baharın gelişiyle doğaya uyanan ağaç gibi filizlenip tekrar aşkı kucaklarsın ve kayıtsız kalamazsın..
Yani dönem dönem inişler çıkışlar olsada
tamamen ya hep ya hiç denilecek bir konu değildir Aşk.. 🧚♀️
Aşık olmamış halim, ya hep modunda. Aşık olunca; kitaplara konu olacak şekil de yaşarım bunu. Bir kişi ile ömrünün sonuna kadar kalmak, benim için çok güzel ve özel bir durum. Mesela 30 sene 40 sene evli kalmak, artık ömrüm ne kadar yeterse. Olacak inşallah diyelim.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır derdim "en iyisini" bulmak değil, genel olarak kendime uygun gördüğüm biri olması yeterli. Kusurlarını da kabullenebileceğim, aynı şekilde kusurlarımla birlikte sevecek biri, beni ben olduğum için daha doğrusu, her şeyin örtüşmesi imkansız, bunu beklemekte anlamsız o yüzden. Gerekli olan ne varsa karşılıklı sağlanıyorsa tamam işte, olası sorunları birlikte aşabiliyorsak tamam.
Duygular konusunda ortam yok sadece, kendim içinde, karşımda ki kişi içinde "ya hep, ya hiç" derim. Ya hep yanımda olsun, bunu hissettirsin, ya hiç olmasın.
Hayatını, düşüncelerini, duygularını benim gibi net yaşamayı seven insandır.
Belirsizlik bu insanlar için dünyanın en çıldırtıcı şeyidir.
Bir şey ya benimdir, ya değildir, ya inanmıştır ya da inanmamıştır.
Benim sevdiğim insan ya her zaman yanımda olmalı ya da hiç olmamalı...
"Ya hep ya hiç" hayat felsefem.
bir şey ya olacak ya da olmayacak.
Sonunda üzüleceğimi bile bilsem bu böyle.
Belirsiz olan şeyler beni yoruyor, üzüyor.
Ya siyah ya beyaz grileri sevmiyorum...
Böyle iddialı bir cümle kimse için kurmadım hayır
Hayatımın belirli noktalarında kullandığım bir prensiptir. Ancak aşk yönünden ele alacaksak öyle bir beklenti içerisine hiç girmedim. Mükemmel kişiyi aramak aslında kendimizi kandırmanın başka bir yanı olarak düşünüyorum. Sonuçta kimse mükemmel değil. Bence bu felsefe, daha çok, gerçekleşmesini gönülden istemediğimiz şeyler için geçerli. Ya da gerçekten istediğimiz. Bakış açısına bağlı tam olarak. Mesela aşk açısından bakarsak istemediğimiz açıkça ortada. Kariyer odaklı düşünürsek de gerçekten istediği bir şey için yaşatıyordur bu felsefeyi..
Öyle bir düşünceye hiç girmedim. Sırf olmak için sevgili olunmaz ki.. öyle çekeceğin acıları da kabullenmiş olursun.
Geç olsun güç olmasın. Adam olsun..
Zihnimde mukemmel gorunen bir kisi bir iliski yapisi beliriyor ara sira ancak hic kimse ve hicbir sey mukemmel olamayacagindan ucup gidiyor
Bazı doğuştan gelen aşk hallerim için hep diyorum bunu. Soru karşıt cins açısından ise daha nötr duruyor.
Olmadı. Aşk biraz nasip işi sonuçta.
Nasipte varsa olur olmazsa da daha zamanı gelmemiştir demektir.
Evet genelde hep öyle diyorum hayatta, bir şey olacaksa sonuna kadar olsun olmayacaksa hiç olmasın
Evet, her zaman ama yaş 26 oldu böyle diye diye. Dur bakalım nereye gidecek durumumuz.
Olursa olur olmazsa olmaz
Benim için öyle zaten, ya hep ya hiç.
Ben zaten tüm konularda ya hep ya hiç diyorum. Bazen çok sıkıntı oluyor 🥲
Demistim hiç oldu 🥺
Yani hep aşkla dolu bir ömrün olur temennisinde bulunmak istedim. Yanlış ifade ettim galiba..
oldu
Olmadı
Evet oldu
Olmaz mıı
Oldu. "Hiç"miş :D
En İyi Kız Görüşü