Ayrıldım ve düşünüyorum nasıl hissetmeliyim diye?

Aşık olduğum birinden ayrıldım ilk ayrılışım da değil tamamen bitmiş olabilir bir şeyler

Şu an düşünme aşamasındayım nasıl hissetmeliyim bana kalsa yas tutacağım.. mek isteyeceğim yemeden içmeden kesileceğim lakin istemiyorum zor tutuyorum da kendimi bunları yaşamamak düşünmemek için boş boş duvara bakıyorum çözüm yolu arıyorum ağlamamak için en ufak bir şeyde her an ağlayabilirim ama istemiyorum

Ne yapmalıyım düşünmek istemiyorum meşgul olmak istiyorum ama neyle bilmiyorum aklım sürekli gidecek biliyorum ama aklımın burada kalmasını istiyorum çok yorucu bir süreç bundan 10 yıl sonrasını falan tam düşünmeye baslayacakken düşünme diye tutuyorum kendimi

Güncellemeler
11 ay
Yazın bari de zaman geçireyim vakit öldüreyim dusunmeyeyim
Güncellemeler
11 ay
Karşındaki seni seviyorsa sen onu seviyorsa sadakat ilgi sevgi varsa diğer sorunlar çözülür ilişkideki ve sevgilinin olması sana anlam katar hayatina lakin anlaşılmıyorsan karşıdaki güven vermek için uğraşmıyorsa sen ilgisiz bırakıyorsa rahatsız olduğun şeyleri seni kaybetme ihtimaline karşın bile yapıyorsa o zaman neyleyim sevgiliyi tabii ki de yalnız olup kimse için ağlamamak daha güzel :) ben ikincisini yaşadım ve yaşıyorum şu an hiç kimseyi sevmemeyi ve yalnız olmayı tercih ederdim ❣️
Ayrıldım ve düşünüyorum nasıl hissetmeliyim diye?