Nasıl bir ilişki sizi mutlu eder?
ilgimi isterseniz
şefkat mı
mutlu ilişkinin sırrı nedir?
Nasıl bir ilişki sizi mutlu eder?
ilgimi isterseniz
şefkat mı
mutlu ilişkinin sırrı nedir?
Sevecek birini ister, ama öyle değil, sevicek ve gerçekten kalpten sevilicek cinsten. Hayatının onun ve kendisinin arasında olmasını ister. istediği zaman sessiz bir barda gülüp eğlenip birasını yudumlayacağı arkadaşları da olsun ister. ve son olarak da yaptığı hobide veya işte başarı ister. Bu üçünü yapan erkek çok var. fakat onlara bakıp imrenen de benim gibi çok var. Ne yazık ki bu üçüne sahip olamadım hiçbir zaman. Hepsinden azar azar oldu..
Erkekler bir ilişkide çoğu zaman sanıldığından daha sade ama derin şeyler bekler: anlaşılmak, takdir edilmek, olduğu gibi kabul görmek ve yanında huzur bulmak. Dışarıda güçlü görünmek zorunda hissettikleri dünyadan gelip, sevgililerinin yanında rahatça duygularını ifade edebilecekleri bir alan isterler. İlgi elbette önemlidir ama bu ilginin temelinde güven, şefkat ve sıcaklık olduğunda daha çok bağ kurarlar. Yani sadece fiziksel yakınlık değil, duygusal yakınlık da onları besler. Mutlu ilişkinin sırrı da aslında çok net: iki kişinin birbirini gerçekten duyması, yargılamadan dinlemesi ve birbirinin varlığını değerli hissettirmesi. Şefkat, en basit dokunuşlarda ya da bir "iyi misin?" sorusunda bile kendini gösterir. O yüzden ilgiyi “beni fark et” çabası değil de, “senin yanındayım” sıcaklığıyla verirsen, çoğu erkeğin kalbine dokunmuş olursun.
''İlgi de şefkat de sadakat de dengeli ve özel olmalıdır. Bu ilginin birebir aynısını başkalarına vermemeli ; benden başkasına sadık da olmamalıdır. '' diye düşünebilirsin. Aynısını siz de benimsemelisiniz kadınlar olarak.
Kedi gibilerdir. Kendileri isterse gelip sever ve sevdirirler. Onun dışında ilgilenmelerini istemezler. Böyle yaparsan aşık olurlar sürekli verirsen nankör.
Erkekler de insanlar sonuçta, onlara dair genel bir şey söylemek zor ama bence çoğu için samimiyet, saygı ve sevgi çok önemli. Sevgisini ve ilgisini göstermesini seven erkekler de var, karşılıklı desteklenen ve huzurlu hissettiren ilişkiler daha mutlu ediyor. Şefkat, anlayış ve birlikte eğlenebilmek de bence vazgeçilmez detaylar! 🥰✨ İlişkinin sırrıysa, her iki tarafın da birbirine değer vermesi ve bu değeri hissettirmesi. Ah, o zaman tadından yenmez! 🍀💕
Cevap
47Cevap
Önce sadakat, benim olan yalnızca benim olmalı, daha sonra da aşk demem direk ama bana karşı sevgi, hoşlantı vs bir duygusu olmalı. Mecburiyet gibi değil, benimle olmayı istiyor olmalı yani yanımda emanet gibi bir gözü kapıda olmamalı.
Erkekler kadin tarafindan görünmek ister, sevgi ister , eglence ama aynı anda da huzur ister, (sadakat zaten)
İletişimin karşılıklı olması gerekli en başta ben kadınım diye üste cikmamali , ben merkezci olmamalı hayat onun etrafında dönmedigini bilmeli olmayınca elinden şekeri alınmış gibi zirlamamali
5s kuralı
Bunlara ek olarak ortak noktalarin çok olması birlikte eğlenip birlikte aglayabilmek.
1. Edepli olunmasını ister 2. Adabına göre davran, yaşa ister. Daha sonra bireysel ilişkilerin, düşüncelerin uyuşmasını ister. Bu arada zaten tevazuyu elden bırakmamış olursunuz.
Benim için fiziğin tipinin önemi o tarfindan anlasilmaktan önemli değil
eşin bu yani o nazını cocuksulugu cekmiceksi bakkal Mehmet amca mi çeksin
Küçük bir tebessüm
Bir tutam güler yüz
ufak bir sarılma
daha ne olsun cennet cennet 😄
Benim için en önemlisi ilgi olmalı. ilgiyi gördğkten sonra ben daha fazlasını veririm
İlgi şefkat erkeği mutlu etmez ilgi insanı mutlu eder
İlgi, şefkat, sevgi, tutku, arzu ve istekli olmanız
Herşeyden önce anlamak ve anlaşılmak
Çünkü dünyanın en değerli duygusu anlamak ve anlaşılabilmek
Yatakta afet, mutfakta hamarat, ailesine içten, tasarruflu
Mutlu ilişkinin sırrı ten uyumu, birbirini anlamak ve renkli bir cinsel hayat
İlgi, şefkat, samimiyet, güleryüz, seks, denklik, empati yapabilmesi… Genel kavramlar.
Ilgi ama. bogucu olmayacak
Bakımlı ve çekici olacak
Tutkulu ve ateşli olmalı
Mutlu ilişkinin sırrı al gülüm ver gülüm tamamen cin*sel anlama genel anlamda bu şekilde birbirini idare edip mutlu etmekten her hatasını bulduğunda üzerine baskı kurup yürümemekten geçiyor benim nezlimde
Bu canım aklinin baska bir seye calistigi mi var sanki seksten baska bir sey dusunmezler seks tabiki
41 kişi yorum yapmış. Bakamadım
Özet geçeyim
Yemini suyunu ve sütünü eksit etme.
Bunlar yeter 🥰
Bana sefkat ve saygi olsun sevgi olsun aşk olmasin sorun yok aşk ölüyor hemen zaten net evlenirim
Aslında basit. Samimiyet dürüstlük güler yüz görmek yeterli bizim için (;
Fazla konuşmayan dinleyen bı partner ama zor kadınlar dinlemez dinlesede anlamaz
Güzellik ve şefkattir
Saygı tatlım.. Saygılı ol kalbimi çal.
Ilgi bekliyorum azıcık sevgi göstermesi yeterli
Bence her cins ilgi ve saygı bekler.
Denge hepsinden olmalı
Sadakat ve saygı bekliyoruz.
Fazla darlamayan sıkmayan biri kafi
Yanında kendi olabileceği biri.
Tatlısın ashsgshdg
Sevmek , ilgili, değer veren , sahiplenen
Öncelik saygı ve güven bence
Yogun cinsellik ve güzel yemek yapan kadin yeterli