Erkekler cevap bekliyorum
Erkekler sevgililerinden ne bekler ? Neler dememeliyim ? Dürüst olun lütfen
Erkekler sevgililerinden ne bekler ? Neler dememeliyim ? Dürüst olun lütfen
En başta bence çok trip atma , çok sık boğaz etme , tamam dışarı çıkmasına gezmesine karış ama fazla öyle yapma çok kavga çıkartma alttan aldığında çok üstüne gidersen bunalabilir bide çok para harcatma yani bir süre sonra parası kalmayabiliyor zor durumda kalabiliyor ve bu durumu gurur yapıp söylüyemıyor ondan dolayı buluşmayı zorlaştırabilir .
eski sevgilinden asla bahsetme...hele ki paylaşımlarından asla...sana ne kadar güvenirse güvensin kıskanır...yalan söyleme günlük hayatta... aylık menstüral döngünden falan bahsetme mümkünse...birde o şunu dedi bu bunu dedi gibi cümleler kurma kendi fikirlerinden bahset...dolduruşa gelip elemanın üstüne gitme...sana bir jest yaptıysa kıymetinibil...bu erkekleri soğutur...
bayanlar bazen erkek arkadaşlarıyla bu konualrı rahatlıkla bahsedebiliyorlar...o yüzden dedim ...çok ititci buluyorum...adet muhabbetleri falan yapıyorlar...
Kendin ol doğal davran!¡
Cevap
17Cevap
ben sevgilimden dürüstlük beklerim asla yalan olmasın her konuda..ne düşünüyorsan söylemelisin aman üzülecek bunu söylemeyeyim falan inan sadece kendimizi kandırıyoruz böyle yaparak...ben dürüstlügü tercih ederim sahte yalanlardan
mesala benim sevgilim beni bir erkekler kıskandırmaya kalkarsa yüzüne tokadı kıcına tekmeyi yer gider
sıcak bır söz sıcak bır bakış ve sıcak bir tebessüm lan çok mu şey istiyoruz ?
İşte onları yapınca bırakanlar çok
o zaman senı bırakan erkeklere koyim anladın mı ?
Gayet net
Sadakat
İlgi
Aileye değer ve saygı
Geleceğe yönelik akıllı adımlar
İnce bel
Bebek yüz
Kılsızlık
O kadar :P
Erkekten erkeğe değişir. Senin erkeğin nasıl biri ?
Aasla bir erkeği varsa şayet önceki ile kıyaslama nekadar sinirli olursan ol nekadar kavgada üste çıkmak istersen iste asla kıyas yapma
biz beklerdik de hiç beklediklerimizi bize göstermediler bilir misin :) bu yüzden hiç bir beklentimizde kalmadı sağlık olsun :)
Kahkahası ile kendine hayran bırakabilen bir kadın.
Carsida solasirken sevgilim benden dondurma çikolata falan kucuk seyler isteyince benim hosuma gidiyor sevgilime biseyler almak
ne isticek her erkek sevişmek ister.
Eglenmek vakit geçirmek ister.
ben eşim olunca bir şey beklerim sevgiliyken beklemem
dürüstluk bekler ama evlenelım falan deme.. insan soguyo o zaman ..
Biride çıkıp demezki derinden bir seni soviyorum demesini bekliyorum diye.
erkek sadakat ister sevdi kızdan. ne dememe konusundada onla konuşurken baska bir erkekten bassetmemek lazım..
kendim olurum ister begenir ister begenmez
sakin değişme seni tanıdığı güngü sevdiği kız ol
sevgi sadakat en başta
çay
Kahve olmazmı
sık boğaz etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?