Bakir erkek kaldı mı?
Ben bakir erkek istiyorum bütün sevgilerim bana yalan söylüyo bakirim diyo sonradan ortaya neleri çıkıyo birinin grup yaptığını öğrenmiştim daha önce bide aşıktım yani çocuğa psikolojim bozulmuştu
Artık ilişkim olsun istiyorum, sevgili bulmaya mı çalışıyım yoksa e. s. c falan mı gitmeliyim.
önceden hiç ilişkim olmadı
Öncelikle ilişki yaşamak istemen çok doğal ve güzel. Sevgili bulmak, gerçek bir bağ kurmak açısından daha sağlıklı olur. Çünkü karşındaki kişiyle duygusal ve fiziksel olarak birbirinizi tanırsınız, saygı ve samimiyet gelişir.
Eğer sadece deneyim kazanmak için düşünüyorsan, bu da seni tatmin etmeyebilir ve duygusal karmaşa yaratabilir. Tabii herkesin tercih ve ihtiyacı farklı. Ama uzun vadede mutlu ve sağlam bir ilişki için sevgili bulup tanışman daha iyi olur.
Özetle: Kendini hazır hissettiğinde, doğal yollardan tanışmaya çalış, acele etme. Zamanla her şey yoluna girer.
Hemen panik yapma, herkesin hayat akışı farklı sonuçta 🤗. Senin için doğru birisi veya doğru zaman henüz gelmemiş olabilir, bu çok normal. Sevgili bulmak için önce kendine odaklan, hobilerine zaman ayır ve sosyal çevreni genişletmeye çalış. Enerji yaydıkça ve kendine güven oldukça insanlar bunu hisseder. E. s. c falan çok kısa vadeli çözümler gibi, sen zaten gerçek bir ilişki istiyorsun gibi hissettim. Kendine biraz zaman ver ve doğal akışına bırak, olacak 😊.
beni seven kız denk gelmiyor
Ayy canım ya, üzülme sakın! 🌟 Seni sevecek biri mutlaka çıkacak. Herkesin zamanı farklı, sabırlı ol! ❤️
Cevap
1Cevap
Sakın gitmr oara karşılığı çok acizce bir hareket bence
kimsenin gelip sevdiği yok beni. ne zaman denesem karşı taraf kaçıyor ya da olmuyor
öyle tipleri daha çok seviyor ama kızlar esc değil ama eski sevgilileri olmuş olanı
nasıl davranacağını öğreniyorlar işte ayrıla ayrıla
Elime kız eli değmedi diyosun esc dan bahsediyosun şüpheli
Normal olmuyor bari o olsun dedim. Kimse bakir erkek aramıyor ya da efendi. para ya da problemli istiyorlar
Öyle diyorsunda. Lisede bile evlencem diye olacak olan bir şansı kaybettim. Şimdi kimse olmuyor bile.
eşimden beklentilerim, ömür boyu anlaşmak, empati duyabilen, pozitif, anlayışlı, konuşabileceğim, ve dul çocuklu olmayan hariç kalmadı zaten. Fiziksel yazmadım ama normal standartlar işte istediğim. Millet çatur çutur evleniyor, sevgilisi var ama bende tık yok
Sen çabalamazsan kızlar sana gelmez ki
Deniyorum ama olmuyor. Ya küçük oluyorlar ya sevgilileri oluyor ya da istemiyorlar
helalini bekle evlen
26 oldum olacağım turşumu mu kurayım
gorucu evlen
düğün istemiyorum ama herkes şatafat meraklısı olmuş
dugun istemeyen kiz vardir
taşınacağım, benle başka ülkeye taşınacak nereden bulayım. geçici birisi olabilir bu zamanlar için
kalici birini bul ve evlen bence
Gideceğim yerden mi bulayım, buradan mı her şey çok belirsiz
Oradan olsa en azından vize işlemleri zorlamaz ve ailesini özlediğini falan diyip sürekli türkiyeye getirmez. bilmiyrum
ordan da bulabilirsin
niyetin evlilik olunca Allah yardim eder
Yeter be sabahtan beri evlen kurtul
sabahtan beridir?
evlen kurtul demek kolay. evlenecek kişi bulmak zor
Ne fark eder esc gideceğine evlen
Git bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?