Gönül eglendirmek gezmek tozmak onun bunun kasar ıni altima almak tarzim degil 😊 evlenmek istedigim kisinin gecmisi namusu iffeti önemli hic bir erkekle münasebeti olmamis biri tercihim. o nedenle uzsk durdum eger daldan dala atliyan bir tip olsaydim temiz birini istemeye hakkim olmickti 😊
Sen adim at o zman. bende adim atmam hayatta mesela bir kıza sosyal medyadan selam dahi yazmis bir adam degilim eger benim gibiyse o kisi adim atmasini bekleme yoksa cok beklersin 😊
9 yildir hic sevgilim olmadi ve isteyenler olsa bile hep red ettim ben insanlarin dis gorunusu olarak degilde huylarina gore hissederim ya da kim olursa olsun onla konustum mu bir sonraki herseyi ve icindeki herseyi anlarim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben mesela ne bir sevgili hayati yasadim ne bir kızin elini tuttum. var yani her erkek kirli diue bir kaide yok.
Neden uzak durdun peki
Gönül eglendirmek gezmek tozmak onun bunun kasar ıni altima almak tarzim degil 😊 evlenmek istedigim kisinin gecmisi namusu iffeti önemli hic bir erkekle münasebeti olmamis biri tercihim. o nedenle uzsk durdum eger daldan dala atliyan bir tip olsaydim temiz birini istemeye hakkim olmickti 😊
Oo iyiymis 😂
Senin gibi olan erkekleri anlar mısın peki az cok resimden veya anlatsam
Yok anlamam öyle resimden flan. söyle anlarim bir iki muhabbetimiz olsa cözerim hemen ama sanal degil reel de.
Hmm. benden hoslandıgını dusundugum biri var.27 yasında ama cok cekingen. bir turlu adım atmiyor 😂
Sen adim at o zman. bende adim atmam hayatta mesela bir kıza sosyal medyadan selam dahi yazmis bir adam degilim eger benim gibiyse o kisi adim atmasini bekleme yoksa cok beklersin 😊
Yaa neden ki ama 😂
Yok ya kusura bakma pek akil vermeyi ve akil almayi seven biri degilim iyi geceler.
O tarz seylerden uzak durdum evet ama sevgilim oldu
Ve cinsellik ile konusan insanlardan hep uzak durdum cunku onceligim mutluluk
Cunku helalim olmayana asla dokunmam
Iyiymis. peki gorunusten anlar mısın senin gibi olan erkekleri
9 yildir hic sevgilim olmadi ve isteyenler olsa bile hep red ettim ben insanlarin dis gorunusu olarak degilde huylarina gore hissederim ya da kim olursa olsun onla konustum mu bir sonraki herseyi ve icindeki herseyi anlarim
Zannetmiyorum. Ne erkek ne de kadın yoktur. Varsa da çok enderdir?
Normal şartlarda yoktur, ama özel durumlarda olabilir, nadir bulunur yani :)
var ben çok ciddiyim şaka yapmıyorum ister inan ister inanma inanmak zorunda değilsin teşekkür ediyorum
ben hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmeyi düşünmedim bilmiyorum nasip kısmet artık
nedenmi uzak durduk bilmiyorum öyle gerekiyordu sanırım özel bir sebebi var burda anlatamıyorum kusurabakma lütfen
gülünecek bir durum mu var
Tamam yaziyorum diger hesabimdan
?
ordamısın
Çok kız eline değdi malesef elendik :) opsiyonu kullanmaadik
29 yaşındayım ve elime kız eli değmedi
Vay be iyiymis. senin gibi olan erkekleri anlar mısın peki az çok resimden 😂
Resimle anlaşılmaz bu
Kisiyi anlatsam anlasılir mı😂
Anlaşılmaz
Diyelim var bu siteden bulur mu sence
Benim 6 yaşıma kadar elime kız eli değmedi
26 kurtarır mi
Vardır Uganda’nın köyünde
Vardır.
27 yaşında değilde 25 yaşında olan ben varım
Bu devirde az da olsa vardır.
Ben varım
Vay be iyiymis. senin gibi olan erkekleri anlar mısın peki az çok resimden
Anlamam ki anlamazsın benim de dilimde neler neler var sorsan konuşsak dersin bu kesin yatmıştır ama yapmadım
Vardır elbet.
Halen var öyle erkekler
Vardır tabi kız ayool.
Vardır elbet
Var ben gördüm
Vardır
zor bence
belki
Var tabi
Tek tük var
Zor.
Ya çok küçük ihtimal