20 yaşına kadar eline kız eli değmemiş erkek?

20 yaşıma giricem askerlikte geliyo daha elime hiç kız eli değmedi. Çok ciddiyim. Yakışıklı adamım çoğu kişi öyle der. Sert yapım var sinirliyimdir. fazla konuşmam fazla gülmem eğer gülüncek bişey varsada hafiften mimiklerimi oynatırım. Bide soğuk bir yapım var. Kim nasıl davranırsa öyle davranıyorum. Boy sıkıntısıda var 1.68 boyum var hangi kız yanında tıfıl bir erkek isterki onlarda haklı. Ortam mevzuna gelince hep 'yek' tek tabanca takılırım. Önerisi olan var mı şu huyun böyle şu huyun şöyle daha iyi olsa diyen? Harbi çok sıkıldım artık insan bir yerden sonra sevgiye aç kalıyo anadan babadan görmedikki karşı cinsten medet umuyoruz.
Güncellemeler
+1 yıl
20 yaşıma giricem askerlikte geliyo daha elime hiç kız eli değmedi. Çok ciddiyim. Yakışıklı adamım çoğu kişi öyle der. Sert yapım var sinirliyimdir. fazla konuşmam fazla gülmem eğer gülüncek bişey varsada hafiften mimiklerimi oynatırım. Bide soğuk bir yapım var. Kim nasıl davranırsa öyle davranıyorum. Boy sıkıntısıda var 1.68 boyum var hangi kız yanında tıfıl bir erkek isterki onlarda haklı. Ortam mevzuna gelince hep 'yek' tek tabanca takılırım. Önerisi olan var mı şu huyun böyle şu huyun şöyle
20 yaşına kadar eline kız eli değmemiş erkek?