şimdi yaşıtız ben bir üst sınıfım o geçen sene kaldı. ilk okulda aynı sınıftaydık ve ondan hoşlanıyordum liseye geçince aynı kişi olduğunu bilmeden tekrar aşık oldum.
ilk okulda nasıl desem hiç arkadaşım yoktu falan yani hatırlanmayacak biriydim ve şu an ilk okuldaki halimden çok farklıyım ama direk ismim ve soy ismimi hatırlıyor daha kendi arkadaşlarım bile soy ismimi karıştırıyor ama.
arkadaşlarının yanında bile çok az gülen birisi kızlara asla bakmıyor bir kere kız bir arkadaşımla konuşturmayı denedim direk kızı tersledi ve baya kaba bir şekilde kız azıcık yaklaşmayı denedi ve bağırdı direk.
ama nasıl desem bir kere arkadaşım beni onun üstüne itti çocuk gülümseyerek iyi misin dedi ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum! boşu boşuna umutlanmak istemiyorum.
yakın sadece bir tane kız olan arkadaşı var benimle aynı sınıfta kızla düşman gibiydik zaten çocuğa yürüyor resmen! bir kere aniden çocuğun yanına gelip aniden yediği tosttan ısırmıştı! çocuk neyse ki ısırdığı yeri koparıp atmıştı. kız çok güzel kızla yarışamam arkadaşlarım boş gaz veriyor gibi hissediyorum.
çocuk ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sürekli bakıyor nazik davranıyor falan ama benden kat kat daha güzel kızları reddediyor! ortak arkadaşım (erkek) o aşkla ilgilenmez falan diyor hiç sevgilisi olmamış. ben şimdi burada ne düşünmeliyim? başta hoşlanmadığından emindim ama iyice kafam karıştı. acaba ihtimal var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer