Ben özel bir kurumda öğretmenim üniversiteden yeni mezun olmuş bi çocuk başladı işe yeni, sevgilisi var farklı şehirde şu an. Çocuk bana ilgi gösteriyor belli ediyoda beni rahatsız eden bu değil ama bende çocuktan hoşlanıyorum baya. Aklımdan çıkmıyo hatta niye bu kadar etkilendim onuda bilmiyorum. Çok yakışıklı bir çocuk ama yakışıklı olması felan değil heralde tavırları mı etkiledi neyse işte ben nasıl uzak durayım bundan
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kıllarını kesmediğini, tuvalette temizlenmediğini, çoraplarını 1 ay donunu 2 hafta giydiğini düşün yeter bence
Yaş farkı çok mu? Ne olsun istiyorsun ilişki mi aşk mı bunlar önemli detaylar
benden 1 yaş küçük çocuk bilmiyom ya aşk sevgili frlan evlenme hayali bile kurdum
O zaman karşılık ve uzaktaki ilişki biter istediğini alabilirsin hangi şehirdesiniz ufak bi yer değilse daha rahat olur
Uzak mesafe ilişkisi yürümez öyle ilişki mi olur yaa gözden uzak olan gönülden de ırak olur. sen onun ilişkisi yokmuş gibi davran bir süre sonra zaten ilgisi tamamen sana kayar.
Nasıl bir yorum ya benim ilişkim vardı 8 sene sürdü
@nurtella_ ben sürdürülebilir olduğuna inanmıyorum geçici bir süre olsa ve görüşseler oky ama olmaz yaa gereksiz olduğunu düşünüyorum farklı düşünüyorsundur olabilir saygı duyarım.
Ya benim 8 senelik ilişkimde 1 sene görmediğim oluyordu sırf uzak mesafe diye böyle düşünmen yanlış karşı taraf belki de çok seviyodur hem bişey diyeyim mi bence sırf uzak mesafe diye sırf cin🐝sel isteklerini yerine getiremiyor sevgilisi yok yanında diye başka kadınlarla muhabbete girmiş. Amaç tamamen gerçek yüzleri görmekti.
@nurtella_ şimdi böyle söyleyince mantıklı geldi. Ben uzak mesafe ilişkisinde aldatılanı çok gördüm çevremde. Günümüz zaten malum herkes herkese kolayca ulaşıyor. bu yüzden uzak mesafe ilişkisi konusunda pek iyi düşünemiyorum maalesef
Güvenemem ben yani öyle söyleyeyim yanımda olması lazım
Güven konusunda haklısın ben gözümün önündekine bile güvenmem. Yanımda yamacımda olan da yapar uzaktaki de. Hatta bir arkadaşım vardı eşiyle çocukluktan beri sevgililerdi düşün 11-12 yaşından beri, büyük bir aşkla 20'li yaşlarda evlendiler. Adam bu kadını lisedeyken evliyken bile bin tane kadınla aldatmış. Seviyorum diyo bir de utanmadan. Trajikomik.. ve bu soruyu soran arkadaşta bence sevgilisi olan birinden uzak durmalı çünkü bilmem kaç yıllık bir ilişki sırf mesafelerden dolayı aldatmaya yöneliyorsa hiç bu kıza acımaz bile. Ki ben bu kızı değil uzaktakini sevdiğini düşünüyorum sevgilim var diyerek zaten belli etmiş kendisini takılmak istiyor çocuk.
@nurtella_ o açıdan hiç düşünmemiştim doğru söylüyosun ben uzak mesafe ilişkisini pek ilişkiden saymıyorum o yüzden bana saçma gelmişti. Hatta uzak mesafe ilişkisi yürütmek isteyen bir flörtüm vardı bir süre yanyanaydık sonra o uzağa gitmek zorunda kaldı kalıcı olarak sonrasında öyle biriyle tanıştım ki şu an hayatımda o var ve inan ki iyi ki o uzak mesafe ilişkisini bırakmışım gereksiz yıpranacaktık çünkü sanal ilişki gibi
Niye uzak duracaksın ki madem beğendin adamı?
Sevgilisi olduğunu nereden biliyorsun kendi mi dedi kaç yıllık ilişki
Çocuk senle takılmak istiyor yorma kendini
Bunun doğru olmadığına ikna etmen gerek kendini. Gözden ırak gönülden de ırak. Uzaklaş ondan.
Empati kurmaya çalış, sana aynısı yapılsa?
Nedense ikiniz hakkında pozitif enerji aldım. Uzak mesafe ilşkisi olduğu için tavrını belli edersen ilgisi sana kayabilir
Kendini tut sevgilisi var sonuçta
İğrençlik
Ayart