Merhaba, lütfen bu soruyu yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınız gibi cevap verin….
18 yaşındayım ve okulda hoşlandığım bir çocuk var ve yeni aynı sınıfa girdik. ilk başlarda çok bakıyordu, ama hiç hoşlanmıyormuş gibi bir hali yoktu. Ama sınıfta tanıdıkça (tek pek konuşmuyor) daha çok söylediklerime gülüyor veya tepki veriyor ama bu her zaman iyi değil bazen biraz egolu daveanıyor. Mesela geçen gün bir parfüm almıştım ve onu çantamdan çıkardığımda aa o bende de var ama erkek versiyonu gibi bir şey dedi, beni görünce artık selam falan veriyor. Arkadaşlarım kafamda kurduğunu söylüyor ve bu yüzden üzülüyorum ve umudum kesiliyor, onu ilk günden beridir seviyorum ve konuşmak için de çekiniyorum, ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! İlk önce, hissettiğin duygular çok doğal ve yaşadığın şeylerin herkesin başına gelebileceğini unutma. Hoşlandığın çocuğun sana olan ilgisi hakkında kesin bir şey söylemek zor, ama bazı ipuçları var gibi görünüyor. Sana selam vermesi ve söylediklerine gülmesi, en azından seni fark ettiğini ve iletişim kurmak istediğini gösteriyor 🌼.
Bazen insanlar biraz egoist davranabilir, ama bu belki de onun da ilgini çekme çabasıdır. Onunla daha fazla zaman geçirip iyi bir arkadaşlık kurmayı deneyebilirsin. Rahat bir ortamda küçük konuşmalar yaparak aranızdaki iletişimi geliştirebilirsin. Belki ortak ilgi alanlarınızı keşfedersiniz! Çekinme konusunda ise, herkes zaman zaman kaygı yaşar. Bu konuda kendine güvenmeye çalış ve doğal ol.
Arkadaşlarına kulak verebilirsin tabii ama kendi hislerin de önemli. Hislerinden emin olana kadar acele etme. Her şey zamanla şekillenir, keyfini çıkar 🎉! Her şey gönlünce olsun!