Fan hesabının ismi
@nick_avdevfan

Çocuk 17 18 bende 19 um 28 yaşımda sevgilim vardı geçen aya kadar bakabilir zevk meselesi ben buyum severim belki seviyordur belki sevmiyordur ama ünlü gibi tipi
Cevap
5Cevap
Selam gadası 🙃
Bu çocuğun sana bakma şansı hiç yoktur.
Niye?
Yakışıyorsunuz aslında dikkatini çekecek şeyler yap muhabbeti kesme
yani çocuk yanında çok küçük durur ve sen daha iiyilerine layıksınn bu ne
Kanka sen çocuğu daha görmemişssin çocuk videolarda daha da yakışıklı videoları var attığım resimleri bunalık çıktı bunun videolarını görmen lazım aşırı derecede yakışıklı sence çocuk bana bakarmı yoksa bakmazmı birde çocuk kaç yaşında duruyor ben kaç yaşında çocugun annesi gibimi duruyorum sence
kardeşin gibi duruyor sevgili olarak bağdaştıramadım kb
Çocuğa Instagramda fan hesabı açtım
Fan hesabının ismi
@nick_avdevfan
Arkadaş olmaya çalış. Belki gerisi kendiliğinden gelir.
Bu çocuk bebek daha ya
Sence bana bakarmı babyface işte normalde resimlerde daha tatlı resimler bulanık çıktı sen birde bunun videolarını gör videolarda çok tatlı sence çocuk bana bakarmı?
Fan hesabının ismi
@nick_avdevfan
Ya çocuk tatlı olmasına tatlı ama çok küçük sadece babyface olamaz ben de 28 yaşındayım dönüp bu çocuğa bakmam
Çocugun boyu 1.96 benim boyum 1.66 babyface işte benden 30 cm uzun çocuğun annesi gibimi duruyorum tip olarak sence?
O cocuk cirkin sen daha cirkinsin neyin havasi mk
Sen çocuğun videolarını görmemişsin videolarda çok yakışıklı resimler bunalık çıkmış videolarda görsen videolarda daha yakışıklı
Sence çocuk bana bakarmı?
Olabilir her sey fotoyla olmuyor ben Şu an gordugumu soyledim de cocuk yabanci
Bakar cimciklersen
İstersen instagramını ver çocuğun videolarını atıyım sana videolarda çok yakışıklı
Fan hesabının ismi
@nick_avdevfan
Banane ya hdhdhdh tey allahim ya yakisikliysa da onu yaliyor yutuyordur kizlar zaten dedigim gibi yabanci o cocuk sana mi bakar
Leyna tilkinin yandan yemişine benziyosun
shipledim
Fan hesabının ismi
@nick_avdevfan
Bana baksa ben bile veririm mk😀
Anladım çocuğun videoları. Var birde videolarda aşırı yakışıklı peki çocuk sizce bana bakarmı?
Fan hesabının ismi
@nick_avdevfan
Sübyancı mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?