Lanet ex gazabına uğradım ne yapıcağımı bilmiyorum bana lütfen yardımcı olunnnnnnnnnn :(((((((((((((((((((?

kızçeler selam, 3 aylık bir sevgilim vardı ama gün geçtikçe nasıl bağlandım bilmiyorum deli gibi aşığım ama nasıl 3 ay da bu kadar hızlı ilerledi sevgim bilmiyorum kendisi çok garip biri sürekli içiyor sürekli arkadaşlarıyla vakit geçiriyor ama her allahın günü bu durumdan muzdarip olduğum için belirttim dedim bana hiç vakit ayırmıyorsun hep içiyorsun çaban yok 3 kere ayrılmaya çalıştım hiç birinde izin vermedi ama bu sonuncusunda rahatsızlığımı belirttim ve tekrar konuşucaz gelicem dedi bende onu görmek istemedim ve görüşmedim sonrasında hiç bir şey olmamış gibi biraz konuştuk ve tartıştık sonra ne o yazdı ne ben kötü hissediyorum kendime kızıyorum bu kadar kısa zamanda neyin aşkı neyin sevgisi bi yandan engellemek istiyorum ama bi yanımda engelleme belki durumu düzeltir diyor ama pek sanmıyorum çabalamıyor ve ben hala kendimi kandırıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Lanet ex gazabına uğradım ne yapıcağımı bilmiyorum bana lütfen yardımcı olunnnnnnnnnn :(((((((((((((((((((?