Hayatım maf oldu nolur yardım edin:((((( ne yapmam gerekiyor :(( ?

Yaklaşık 1 yıldır evliyim daha çok mantık evliliği olarak bir evlilik yaptım kendisi çok iyi dürüst beni seven değer veren saygı değer bir insan ikimizde eğitimciyiz evimiz var arabamız var kariyer sahibi maddi manevi sıkıntımız olmayan dışardan bakılınca herkesin imrenerek baktığı çiftiz, ama gel gelelimki ben duygusal anlamda hiç birşey hissedemiyorum 1 yıl oldu cinsel birliktelik halen olmadı :(( yanıma yaklaşınca ateş basıyor beni sanki elimde olmadan dokunmasını yaklaşmasını istemiyorum :(( karakter olarak kişilik olarak seviyorum ama fiziksel anlamda iri yarı gelmiyor boy pos olarak yanima yakiştiramiyorum:( hep sürekli geçmişe gitmeye başladım keşke mantık değilde gelen teklifleri değerlendirip fiziksel olarak istediğim niteliklere biriyle evlilik yapsaydım belki bu sıkıntıları yaşamazdım diye :( artık bunlarıda bir kenara bıraktım yuvamı yıkmayım elimden geleni yapayım diyorum sevmek için dualar ediyorum ama oda olmuyor, evlilik okadar sıkıcı monoton geliyorki eski günlerimi özlüyorum:(( hala birlikte olamadik ve artik etrafdaki arkadaşlarının bebeklerı oldukça oda bende iyice bunalıma girmeye başladık oda bebek istiyor arkadaşlarına imreniyor kıyamıyorum onu üzmekde istemiyorum, hayattan bıktım usandım resmen inançlı olmasam intihar edeceğim ayrılsam o da olmuyor yaş oldu 28..., ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:( 28 yaşından sonra boşanınca yeni bir hayat yeni biri olurmu seveceğim biri çıkarmı yaş geçiyor bitarafdan düşündükče kafayı yicem:( evlilikler sizce aşk üzerinemi kurulmalı? Evlilikler zaten bu şekildede benmi abartiyorum benmi yüksek beklenti içerisindeyim yoksa kendimi zorlayarak iyi insan içkisi yok kumari yok bana değer veriyor diyerek monoton bir şekilde aşksız isteksiz bir şekilde evliliğe birlikte olup çocuk yapıp hayata devammı etmeliyiim? Nolur yardım edin :(((
Hayatım maf oldu nolur yardım edin:((((( ne yapmam gerekiyor :(( ?