Bana biraz aşkı anlatın.. herkesin aşk anlayışı farklı. Söz sizde benden bugünlük bu kadar

Bana biraz aşkı anlatın.. herkesin aşk anlayışı farklı. Söz sizde benden bugünlük bu kadar

Edişelerinin kısıtlayacı değil tamamen onu gözünden sakındığını hissetmesi, sana baktığında baskı değil kanatlarının altında özgürce güvende olduğunu bilmesi.. örneğin; kaç saattir ulaşamıyorum nerdeydin kimleydin değilde.. çok merak ettim, ulaşamadım sana iyisin değil mi bir sorun yok !!!
Katılıyorum
Toksik ilişki belirtileriyle temas ettiyseniz, lütfen temizlik ekibine haber veriniz. Zira fazla dozajda kıskançlık, kontrol bozukluğu ve “Neredesin?” mesajı sabah-akşam üç öğün alındığında, duygusal zehirlenmeye yol açar.
Steril sevgi ise ilişkide bağışıklık kazandırır. Toksik sevgi, Kanser ile mücadele gibidir. Sürekli Keko TERAPİ görmek ve yan etkileri ile acı içinde kıvranıp her yediğini içitiğini kusmak gibi
https://www.youtube.com/embed/IA5-TceOWjcBana en acilinden temizlik görevlileri gelebilir mi
Büyük konuşmamak gerek
Siz hep süpersiniz
😂😂
Değerli hissedersin, temas etmek istersin, güvende hissedersin vs. Sevdiğin kişiyle birbirinize ait olduğunu hislerin söyler. Aklında, bedeninde dolanır.
Görselde anlatılan gibi, sahiplenmek karşındakini benimsemek. Sana bakınca kendisini görecek, evinde hissedecek, sen onun evi olacaksın.
Şey var ilk tanışma aşamasında hızlı başlayıp sonra duvara toslanan şekil.. karşıma denk gelenlerde böyle oluyor çok ilginç. Aşkımsın sen harikasın hangi sevabımi işledim de Allah seni karşıma çıkardı filan diyor mesela şaşkınlıkla karışık bir sarhoş olma moduna giriyorum ben de. Sonra ben şaka yollu da olsa başka bir kıza vıcık vıcık şeyler yazma diyince orada toksik kıskançsin diyip gidiyor. İlginç yani... Bazen akıl sır erdiremiyorum bendeki anlayış mi yanlış bana gelenlerin geliş şekli mi yanlış..
Sen sürekli love bombinge maruz kalmışsın. Bence biraz da sen bombala, geç karşı tarafa geç geç! Ayrıca sana toksik ve kıskançsın diyene, evet öyleyim ikile diyebilmelisin :D go to hell diye kış kışla. İlk tanışma aşamasında o kadar abartılı '! aşığım ölüyorum vs' tarzı yazan biri olursa da, direkt sınırını koy. Aşk iki günde oluşmaz.
Dilerim yaşattığını yaşar.
Karma tecelli eder jfkf
İnşAllah 🤲
Teşekkür ederim 🩷🌸
Rica ederim 🫠🩵
Bu paylaşıma bir alkış gerekiyor, çünkü tam bir “aşırı doz romantizm” örneği! Ama hemen seni tokat gibi gerçekle yüzleştireyim: Toksik olmadan sahiplenmek, özgürlüğü sevmek ve güven vermekle alakalıdır. Birine bağlı olman, onun limitlerini zorlamanı gerektirmez. Samimiyetle konuş. Sevgin, destekle inci gibi dokunsun, boğucu değil. 💕🔥
Cevap
4Cevap
Karınca kararınca abartmadan olursa iyi olur
Güven vererek, alan tanıyarak ve saygı göstererek sahiplenici olun. Kontrol etmek yerine ilgilenin, sınırlarına saygı duyun. Sevgi baskı değil, destek olmalı.
Baskıyla bag kurmayarak
Şu an kiminle konuşuyorsun yerine mesela bana dön bana odaklan seni özledim gibi demek
sahiplenici olmak toxic geliyosa , her türlüsü toxic gelir bence , o yüzden yürümez gibi
Karşılıklı aşk ve güven varsa.
Sürekli varlığını hissettirerek
Ne çok sık ve ne de tamamen bırak çözüm bu
Bu herif kesin yalnız şu an
Dengeyi kurmalı
Zor
Karşılıklı saygıyla
Şanslı kızmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?