Hiç olmadım ama başıma geldi anamı ağlattı Kadın ben kaçtım o üstüme geldi tek çare bulamadım şimdi uzağım numaramı değiştirdim sosyal medya kullanmıyorum rahatım şimdi arkamdan küfür hakaret ediyormuş iyi bir şey değil aklına geldiğinde şarkı söyle başka birşeyle oyalan unut dostum
4 yıldır birisi var sadece bir kere görüştük arkadaşlarından istek atıyor fake hesap açıyor sürekli bir konuşma çabasında bir ara güller hediyeler yolluyordu okuluma
Kardeşim o kadar güzel bir soru ki bu. Benim hayatım da birisi vardı hemde bana aşık olduğunu söylersek başladı ilişkimiz arkadaştık bende hoşlanıyordum yalan Yok 10 aylık bir ilişkimiz oldu bunun 2 ayı konuşmamakla geçti gerçi. Neyse ayrıldı benden dayanamadım peşine koştum yok olmaz olmaz dedi 1 hafta sonra dediki ailemin istediği biriyle görüşmeye başladım binada inanmadım gerçi ailesinin istediği birisi olduğuna çünkü yalan söyledi belkide kendisi yaptı bu ilişkiyi. Sevgilim var dedi ben ölüyorum kan dedim ölüyorum oralı bile olmadı vicdansız vicdansız hain ama napayım hala seviyorummmm Allahı nnnn versin offff. Ne olursa olsun vicdanı olan birini sevin gerisi kötü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben basardim.. Saplantili askimdan kurtuldum... Ona sevgim inanilmazdi.1 sene iliskimiz oldu. Sonrasi adam benden ayrilmak istedi ayrilmasina izin vermemekle beraber bu saplanti tam 3 sene surdu. Nasil mi kurtuldum. Annemin destegiyle. Cunku artik kafayi yeme noktasina gelmistim.. Annem inatla yuzume gercekleri vurdu. Sevmiyor seni geleceginiz yok gibi duymak istemedigim ne gercek varsa yuzume vurdu. Bunu hergun yapti hemen hemen ve baska birine yonelmemi istedi. Ben de siradan birini gozume kestirip onunla sadece zamam gecirdim. Unutmama yardimci oldu. Zamanlada tamamen unuttum
Ah bir bilsem bende eski sevgilimi fena takıntı haline getirmiştim tabi yazılanlar gibi rahatsız etmiyordum hiç bir şekilde arayıp sormuyordum ama hayatımı çok kötü etkilemişti 4 sene hep unutmaya düşünmemeye çalıştım ama önüme bakamadım hiç ve bu kişi beni kendisi arıyordu sürekli bir yerden hayatıma dahil olmaya çalışıyordu ben birazda o yüzden uzun sürdü
Hiç unutmam lisedeyken biri başıma bela olmuştu sürekli takip ediliyordum, çiçekler alıyordu, arkadaşlarını gönderiyordu, notlar bırakıyordu tehditler ediyordu çok korkmuştum hiç tanımıyordum bile adımı her yere yazmıştı okulda bir arkadaşım yardımcı olmuştu da öyle kurtuldum... birilerine anlatmak zorundasın yalnız çözülecek bir durum değil biraz geç öğrendim ben de.
Eğer saplanti haline getirdiği kişi, kişinin tüm hayatını etkiliyorsa yani kişi hayati işlevlerini yerine getirmek yerine bile onla ugrasiyorsa ve tüm zamanini aliyorsa ve o kişiyi istese dahi aklindan cikaramiyorsa saplantilidir. Bunun tedavisini en iyi doktorlar yapar ama genel de saplanti haline getirdigin her neyse onu pekiştiren kompulsiyonlari birakman gerekir.
O seni istemiyorsa bile zorla ona sahip olma düşüncesine sahip olmak. Bir bakıma kendini mutlu etmek için karşı tarafa karşı bencil olup duygularını önemsememek.
Kurtulmazsan çürürsün. Gerçi bunu söylemem pek etki etmez. Yıllar sonra ne kadar aptal olduğunu hayatının tamamen boş geçtiğini anlarsın o zaman tekrar bana yaz olur mu çünkü bende böyle idim genç yaşımda her yerim ağardı
En İyi Cevaplar