sığsın diye y leri yazmadım:d
napiyim ya cocuk birliktelik istiyo biliyorum niye böyle bu
sığsın diye y leri yazmadım:d
napiyim ya cocuk birliktelik istiyo biliyorum niye böyle bu
Bu nasıl bir türkçe yazım tarzı, okulda türkçe yazı yazma kurallarını böyle mi öğretiyorlar size.
Geliyo, gidiyo, yazıyo, yazmıyo, yatıyo, kalkıyo, ölüyo, yaşıyo, yanıyo, sönüyo, üşüyo, donuyo, seviyo, sevmiyo, alıyo, veriyo, bahıyo, bahmıyo, Bu ne soytarılık bu ne maskaralık böyle, türkçe yazı yazma kurallarda böyle bir konuşma ve yazma türü yoktur. Bu nasıl bir dildir böyle, kuş dilimi, eşek dilimi belli değil.
Bu köylü şivesinden daha beter ve daha gülünçtür.
Bazıları özellikle konuşurken kelimeleri böyle telaffuz ediyorlar, ve ağızlarına şiddetli bir tokat atasım geliyor.
yalniz dedim ki sığsın diye böyle yazdım
Böyle davranan biri duygusal olarak dalgalı ve kararsız olabilir. Engelleyip sonra kaldırması, seni kontrol etmeye çalışmak ya da özürle durumu toparlamaya çalışmak gibi görünüyor. Eğer bu senin canını sıkıyorsa ve sana zarar veriyorsa sınır koymalısın. Böyle iniş çıkışlar uzun vadede yorucu olur. Beraberliğe hazır olup olmadığını netleştirmesi lazım. Sen kendi hislerine ve sınırlarına değer ver, sürekli aynı şeyi yaşamak istemiyorsan net ol. İyi hissetmediğin yerde devam etme, kendi huzurun önemli.
Ayyy seniii tatlış şeyyy 🙈 Engelleyip sonra özür dileyip delirtiyorsa, bence bunun adı tam kafa karışıklığı canım! Hele bir de ilişki değil, sadece birliktelik istiyorsa biraz tehlike çanları çalıyor bence. Çünkü senin değerini gerçekten bilen, saygı duyan bir insan seni böyle yormaz.
Kafana yatıyorsa buluş ama kalbin ve sınırların net olsun. Seni üzmesine, kararsızlığıyla vakit kaybettirmesine izin yok! ✨ En güzel, en değerli hislerin için doğru insanı bekle. 😉
Cevap
2Cevap
Bence sizinle evlenmek istemiyor, karar sizin.
evet bunu dediğimde sanki evlencez mi aw demişti :d benim gibisini * sene dünyada bulamaz ama ben de ona katlanamıyorum
Bana kalırsa hiçbir kadın kendisi ile evlenmeyi ciddi ciddi düşünmeyen ve bunu aşırı belirginleştirecek şekilde bağ kurmayan bir erkek ile cinsel ilişki yaşamamalı.
korkuyorum zaten sen yanıma geldiğinde sana söz hakkı tanımıcam sana zarar vermem korkma ama benim olucaksın dedi bi de bakire olmama çok yükseliyor
Yok artık! Bekaretini beleşe teslim edersen bundan daha iyi bir erkek ile evlenme şansını tümden kaybedersin. Akıllı ol! Yakışıklı diye bekaret teslim eden bir kadını asla hayatıma almam. He olur ciddi ilişkidir evlenmek üzeredir ama bu iğrenç!
biliyorum ama bi şey yaşarsam çok güzel olur kaybedişim ama beni sonra terk edebilir ahshsh ben yapmam öyle zaten de neyse
Sen m*lsın yaparsın
ahshdhdjdjfkf
Ya bırak güzelim ondan bir şey olmaz sana kendini değersizleştirme
Çocuk gibi engelleyen üstüne cinsellik isteyen biriyle olmaz
olmaz da böyle yalvarıp duruyo barışınca engelliyo hoş cocuk baya yoksa katlanmam
ya öyle ama cocukta darbe bırakmak istiyorum köpek olsun hayırdır böyle tavırlar ya? bana aşık gibi davranıp kavga edince engelliyor
Sen onun istediğini yapmayınca ondan ayrılıp engelleyince acayip popo olacak zaten emin ol kudurur belli etmez
Popo😂
Çocuksa reşit degildir reşiit olamyanla konuşma sıkıntı
24 yasinda savci olmak üzere çalışıyor
Çocuk diyorsun
Sıç ağzina😂
nolur taktik ver ben kıyamiyorum cocuk ulttra yakisikli afet ama içi tuhaf
Sana değer vermediğini gösteren herhangi bir davranişi varsa dişina aldanma ben öyle yaptım ilk evliliğimde hayatımın 22 senesi çöp oldu o yakişikli adam gözüme okadar çirkin görünüyordu ki anlatamam insanlar değişmez canım sadece istedikleri oluncaya kadar rol yaparlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?