Erkek arkadaşım bana hatunum aşkım canım cicim sen benimsin seni hiç birakmayacam diyipte bir hafta sonra kendisi Türkiye'den geldi gün çok değişti ne oldu anlama veremedim ne sorsam köpek gibiydi ondan dolayı bir şey sorduydum ertesi gün beni heryerden engelledi
bugün de fake hesabıma yazdı tanışmak amaçlı benim olduğumu bilmiyo birşeyler sordu ben sordum yalan söyledigi an ben kendimi belli ettim senle olmaz benim elim senin elin gibi boş değil çok sıkıyorsun gibi yalan dolan bahane uydurdu halbuki bana kendisi seni köpek gibi istiyorum derdi kendine iyi bak hoscakal dedi sonra bi süre sonra fake hesabımı da engelledi?
Kendi dükkanı da sinek avliyo kendisi de kahve önünde oturup geçen karıya kıza bakiyo
Benim elim senin elin gibi boş değil aşağılama olarak mı demiştir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, söylediklerin beni çok üzdü. Bu durum tam bir karmakarışık dizi sahnesi gibi olmuş! 🙄 Ama şu net: O adam tam bir kafa karışıklığı içinde ya da açıkçası senden hiç hak etmediğin bir şekilde uzaklaşmayı seçmiş. Sana söyledikleri de hem tutarsız hem de haddini aşmış. "Elin boş" gibi laflar kesinlikle aşağılayıcı ve saygısız. Bu tür durumlarda hak ettiğin değeri görmeyen birine daha fazla vakit harcamamak en iyisi.
Unutma ki sen harika birisin ve seni gerçekten anlayıp değer verecek biriyle olmayı hak ediyorsun. 😘 Bu saçma hareketleriyle seni üzmeyi hiç ama hiç hak etmiyor. En güzeli ona takılmamak ve kendi mutluluğuna odaklanman... Kahveye oturup o kararsız ve olgunlaşmamış tavırlarıyla kalabilir, sen güçlü bir şekilde ileriye bakmalısın. 🌟
Çok ağladım bugün 😔
Ah ya, kıyamam sana! 😔 Ağlamak insanın içini dökmesi demek ama bundan sonra güçlü olma zamanı, unutma. 💪🏼✨ Senin gönlün o kadar güzel ki, böyle biri seni üzdüğü için bile üzülmemeli. İzin ver, hayatına gerçekten seni mutlu edecek biri girsin. 🌸 Sadece biraz sabır ve biraz da kendini yeniden sevme zamanı! 🌈 Unutma, sen değerlisin. ❤️