Gerçekten ilgi duyuyor ve tanışmak istiyorsa en azından tekrar sorar ama amaç sadece yatak içinse başka avların peşine düşmüştür ondan cevap vermemiştir belkide
Kesinlikle se. s e hàzirluk için mi diyosun yanı. O gün olmasa bile. Yol yapacak Bende acaba görüp güzel mi değil mi onu mu inceleyecek diye düşündüm. Sadece fotodan gormusler
Aynı yerde oturuyorlar birbirlerini ismen biliyorlarmış sadece. Geçen bir konser haberi attı. Tam gidukmelik değil mi dedi. Olabilir dedi Kız. Gitmek istersen haber bana dedi erkek. Kiz da haberleşiriz kesin gidiyorsun galiba dedi. Erkekte kesin değil tek başıma gidip ne yapacağım yazıp emoji attı, sonrada sen gelirsen giderim dedi
Vi kere de otel odasından video attı bak şu halime ne durumdayım açlık çok kötü dedi. Odayı çekti. Elimde yarışı ısırılmış bir halley masada karton bardaklar iki paket sigara, komodunin üzerinde çıkarılmış bir pantolon ve yatağın ucunda çıkarılan bi atlet vardı sanırım onu görünce hemen videoyu kapattı çünkü video orada kesildi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadının bir işi olduğunu ancak kesin olmadığını anlardım ben olsam
Peki 15 saat cvp vermemesi neden olabilir
Direkt reddedildiğini düşünmezdin ama öyle değil mi
Öyle düşinmezdin böyle bir şey olsa direk belirtirdi karşı taraf sanırım
Irrite etmez demi
Bilmemki ben kendimden örnek verdim arkadaş takıntılıdır farklı anlamıştır bakış açısı ile alakalı birax
Gerçekten ilgi duyuyor ve tanışmak istiyorsa en azından tekrar sorar ama amaç sadece yatak içinse başka avların peşine düşmüştür ondan cevap vermemiştir belkide
Erkek kebap yemeye götürmek istiyor
Kız ayyy diyetteyim diyor
Hahahahah alemsin ya
İrrite edici bir cevap
Valla mi soğuk my
Valla
Erkek takilmak istiyor kizda ayarlamaya calisiyor
Erkej kızı mı ayarlamaya çalışıyor
Erkek kizi zikmek istiyor
Kiz?
Geçen de daha yakından tanimakvistiyorum falan demis
Sen gelirsen Bn de konsere giderim, tek başıma gidip ne yapacağım demiş kıza geçen gün
Kizda istiyor
Ama erkek 15 saat geçmesine rağmen mesaja cevap vermemis
Bide cidden erkek bu kız da beni istiyor anlamını mi çıkarır kızın bu mesajindan
evett
Peki cvp vermemesi normal mi
Ayarlama yqpiyordur ev falan
Yalniz bunların ki öyle yeni tanışıp buluaim şeyi değil. E, kort gibi değil kiz yani. Hemde buluşalım ya da uygunum dememiş kiz
Tamm zaten oyle degil. ama belli ki guzel seksi bir kiz ve erkek zikmek istiyor
Kesinlikle se. s e hàzirluk için mi diyosun yanı. O gün olmasa bile. Yol yapacak
Bende acaba görüp güzel mi değil mi onu mu inceleyecek diye düşündüm. Sadece fotodan gormusler
Aynı yerde oturuyorlar birbirlerini ismen biliyorlarmış sadece.
Geçen bir konser haberi attı. Tam gidukmelik değil mi dedi. Olabilir dedi Kız. Gitmek istersen haber bana dedi erkek. Kiz da haberleşiriz kesin gidiyorsun galiba dedi. Erkekte kesin değil tek başıma gidip ne yapacağım yazıp emoji attı, sonrada sen gelirsen giderim dedi
bu kiz kim
Vi kere de otel odasından video attı bak şu halime ne durumdayım açlık çok kötü dedi. Odayı çekti. Elimde yarışı ısırılmış bir halley masada karton bardaklar iki paket sigara, komodunin üzerinde çıkarılmış bir pantolon ve yatağın ucunda çıkarılan bi atlet vardı sanırım onu görünce hemen videoyu kapattı çünkü video orada kesildi
Bennnn
😊 oyle de iste mesaj atsana bi bana