Sen beni arama ben seni aricam 1 hafta içinde ne demektir?
Simdi söyle tahmin ediyorum ki canim , ve eminimde tahminim dogru.
Simdi erkek arkadasin kesin üni sinavlarina hazirlaniyordur bu hafta bildigin gibi önemli onun icin sen onu arayarak dikkatini dagitip her an seni düsünmesine sebebiyet verebilirsin bunun icin 1 hafta süreyi gözünde bicmistir, hic kafana takma sinav gecsin arar seni, öpüsür koklasirsiniz :D
hayır değil keşke öyle olsa
Tartışma sonucu olan biseyse cocuktan eminsen eğer hata yapmayacağına dair kafa dagitacaktir. Hee guvenmiosan 1 hafta biriyle takilcak ya da birini bulmaya caliscak bulamazsa ya da bulduguna doydugunda sana donecektir
canım boynuzların hayırlı olsun diğer sevgilisi görmesin diyedir sen sorduğunda annem görür sınavım var diye geçiştirir ama saf olmamak lazım
1 hafta içinde birini bulursam gelcem sana yeniden demek boşver onu sen at aklından
Cevap
8Cevap
Bizim ilişkimiz sadece benim isteklerime bağlı 1hafta içinde başka birini bulamazsam arayacağım olabilir. ya da işleri vardir. Ama olsa kaç yazar. Her işi olduğunda gidicekse oho
Beni rahatsız etme bir daha arasam da zorlamaların yüzünden sesini haftada bir duymak bile kafi demektir.
:((
Fıkralarda bile olmaz bu dediğin, yeni denizlere yelken açmanın vakti gelmiş demek. Kıçına tekmeyi koy gitsin.
ya aramiycak demek, ya da senin yanlış bir zamanda aramandan korkuyor, ben doğru zaman olunca ararım demek.
sevgilisini oyalayıp, ev ayarlayacak kanks, benden demesi
git başımdan demektir bunu diyen valla benim karşıma çıksa yüzüne bakmam
boşta kalırsam dönerim. yedek kulübesinde bekle biraz demiş
hangi olay uzerine soylendi bunu bilmeden yorum saglikli olmaz
Bu iş olmaz güle güle, demektir.
aramıyorlar boşa beklemeeee..
Canım isteyince seni aricam demektir.
Canı istediğinde arar seni, oyalıyor..
Sen yedekte dur, baktım yokluktayım gelirim.
seni yedek kontenjanında tutuyorum demek
Yedek klübesinde tutuluyosun demektir :)
ya işi var ya da sen daha çok beklersin
Sen o musun yoksa :)
Kim?
Aynı cümleyi kurmuştum birine o aklıma geldi
Bana mesaj at acil
Tamam ohh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar