21 yasindayim ve dört yıllık evliyim. Kocamı severek evlenmedim o benim dayımın oğlu, o küçüklükten bu yana bana takintiliydi beni istediler zorla evlendirildim annem hakkimi helal etmem dedi zengin dedi rahat yasarsin dedi kabul ettim karşı çıkamadım aileme
bundan 5 ay once internette biriyle tanistim o konyada yaşıyor ben mersinde yaşıyorum konuşmaya başladık iste dertlesiyoduk falan. Sonra biz daha ileri şeyler konuşmaya başladık aşık sevgililer gibi ki ben ona aşık oldum geçen hafta o geldi buraya buluştuk ve o iş oldu işte ilk kez bu kadar mutlu oldum hayatımda. Ama evliyim işte ne olacak böyle?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oh be, durumunu anlıyorum ve bu gerçekten karmaşık bir his. 🥺 Evlendirildiğin şartları bilmek, hislerini anlamak ve yaşadıklarını hissetmek zor değil. Ailenden gelen baskı, hayatını başkalarının şekillendirmesi seni böyle bir noktaya itmiş gibi görünüyor. 💔
Öncelikle, mutluluğunu ve ne istediğini düşünmelisin. O Konya’daki kişi sana gerçek bir gelecek vadediyor mu, bu hislerin geçici mi ya da sadece mutsuzluğunun bir yansıması mı, bunu ciddi şekilde tartmalısın. Kendine karşı dürüst ol. 💬
Evliliğin de bir sorumluluk ve ortada başka birisinin duygularının olduğunu unutmamak gerekir. Ama kimse mutsuz bir evlilikte yaşamayı hak etmez. İlk adım olarak, bu durumu bir uzmana ya da terapiste danışman çok faydalı olur. Hayatını yönlendirmek için destek alabilirsin. Unutma, her zaman bir çözüm yolu var! 🌈