Evliyim ama kocamı sevmiyorum?

Sevmeden aileler uygun gördü diye evlendik o seviyor ama ben sevmiyorum. Dün düğüne gittik gelinle damat severek evleniyordu birbirlerine bakışları öyle güzeldi ki çok özendim neyse sonra dans müziği çaldı herkes eşini kaldırdı eltim kaynım görümcem kocası falan hepsi gittiler bende buna çimdik attım kaldır beni diye olmaz ayıp dedi. Daha yaşım genç 29 yaşındayım o daha olgun 38 yaşında ve her ortamda böyle hevesimi kırıyor. Öyle yapınca boğazımda bi yumru oluştu gözyaşım damladı damlicak yani hemen lavaboya gidip biraz ağladım çünkü istemsizce akıyordu. Bunu her düğünde yaşarız. Onu geçtim ben çevrem tarafından beğenilen biriyim yani enerjiyle mi alakalı bilmiyorum ama girdiğim her ortamda istisnasız iltifat alırım evli ve çocuklu olduğuma şaşırırlar bakımlı ve kendimin farkında olan bi kadınım buna rağmen kocam olacak avel başka kadınları süzüyor kendimi bana eksik hissettiriyor artık bende bana iyi hissettiren biriyle en azından sohbet arkadaşlığı yapmak istiyorum çünkü artık kadın olduğumu o dişiliği bana hissettiren biri olsun istiyorum. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlarız erkeklere ihtiyacımız yok teraneleri artık sarmıyo doğanın kanunu bu iki cinsin de birinine aşırı ihtiyacı var. Böyle biriyle nasıl tanışabilirim? Sanaldan asla olmaz bi esnaf ya da ne biliyim sürekli görebilecegim biri olmalı
Güncellemeler
11 ay
Tanışmayı teklif eden erkekler mal mısınız arkadaşlar? Ben yaptığınız fırsatçılığı anlamayacak kadar sâlak bi kadın değilim.. Ayrıca tek amacınızın vurkaç olduğunun da bilincindeyim hayırdır yaa kendimi burdaki abazalar için riske atacak kadar aptal mıyım?
Evliyim ama kocamı sevmiyorum?