Ben terk edildim ama şu an sevdigim başka biri var yani takılı kalmayın kimseye çok sevin sevilin sizi siz olduğunuz için sevsinler Ben hep kendim oldum yani beni böyle istemeyene kapı açık çıkıp gider şu an ilk defa sevildiğimi hissediyorum inşallah hep böyle devam eder 🥰
Oldu, hem de öyle bir oldu ki zamanın hangi noktasında o cümleyi içimden döküldüğünü bile hatırlıyorum. Yarısı bendeydi onun, yarısı da onda kalmıştı. Tamamlanmış gibi hissederdim yanındayken, eksik bir şey aramazdım çünkü gözleri her boşluğu doldururdu. Ama zaman öyle acımasız ki, en çok sevdiğin şeyi bile mazide bırakabiliyorsun. Şimdi anılar kaldı elimde, o cümleyi fısıldadığım o yarım da geçmişin bir sayfasına sıkışıp kaldı. Artık sadece içimde bir iz, kimseye göstermediğim bir sessizlik gibi yaşıyor.
Olmaz olur mu. Hatta kendimden çok sevdim. onsuz yoluma bakamıyorum yemiyor içmiyorum hayal kuramıyorum. Kendinden çok sevmenin gerçek olduğunu bugün anladım
Ah o sevilecek yarımlar yok mu! 😍 Aşkın o tatlı karıncalanmasını duyumsayınca hep gönlüm yarım kalmış gibi hissederim, ama biri çıkıp tamamlarsa işte o zaman her şey mükemmel! Birine böyle derin hisler beslemek muhteşem bir duygu. İçinde kelebekler uçuşuyor hissini yalnız yaşayan bilir. Sevgi dolu günler dilerim! 💖✨
Tekrar diyebilmek kolay olmuyor ben çok sanss verdim insanlara insanlar da benim enerjimi yok etmek için her şeyi yaptılar. Neyse bakalim hayat bu neyi ne zaman getire eği belli olmaz. Herkes jcjn en güzeli neyse o olsun
Evet gülüm öyle gerçekten 👍💞 çünkü hatırlayınca yüzümde tebessüm olusturuyor bir kırgınlık ya da nefret duygusundan uzak bir anı olarak hatırlamak harika bir şey