İlişkim bitti haklı olduğum halde ben suçlanıyorum ve boğuluyorum yardım lütfen ?

Arkadaşlar merhaba bugün sevgilimle ilişkimizi bitirdik daha doğrusu ben bitirdim sürekli yapmadığım şeylerden dolayı suçlanmaktan çok yorulmuştum o kadar fedakarlık yaptığım halde sevdiğim halde el üstünde tuttuğum halde her tartışmamızda veya ortada bir şey yokken bile sen eskisi gibi değilsin sen beni sevmiyorsun sen benden soğudun eskisi gibi davranmıyorsun diye suçlanıyordum bundan birkaç ay önce beni terk etti sebebi de yine buna benzer bir şeydi hatta buydu artık benden sevgi dilenmekten yorulduğunu söylemişti üniversiteye gidince ben değişmişim ona göre neyse o zamanlar yine barıştık bu sıralar ailesi ile arası kötüydü benden destek bekliyormuş ve ben destek çıkmıyormuşum halbuki onun yanındaydım gece boyu mesaj attım sabahleyin arayıp benden soğudun mu dedi yine tartıştık ve ben bu şekilde devam etmek istemediğimi söyledim onunla da olmuyor onsuz da olmuyor gerçekten ne yapacağımı şaşırdım sürekli yapmadığım bir şeylerle suçlanıyorum ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim

İlişkim bitti haklı olduğum halde ben suçlanıyorum ve boğuluyorum yardım lütfen ?