Kizlar bir erkek bir kiza neden sarılır?

Arkadaşlar sabah karnemi almaya gittim sonra kimya hocamla vedalaşmaya gidiyim dedim daha geni uzaktan görür görmez beni yanına çağırdı benimle konuştuğu gülümseyerek herkes onunla foto çektirmek istiyordu 30 öğrenci onu bekliyordu sonra benimle konuştuğu bana vakit hayırdı o kadar kişinin içinde çok mutlu bir şekilde bana sarıldı ben ona sarilmadim ilk defa bana sarıldı ona hediye verdim çok mutluydu sonra fotolarda da cana sarıldı ama ben sarilmadim canım gibi sarilmadim ona işte sonra teşekkür etti bende ona tesekur ettim eve gittiğim hocayla çektiğimiz fotoları paylaştım onun öğrencileri bana mesaj atmaya başladı çok güzel çıkmışsınız birbirinize çok yakışıyorsunuz bilmem ne herkes fotomuzu beğendi hoca görürse yalnış anlar kimseye satılmadı orada sadece diğerleriyle fotoğraf çekerken bile hafif gülümsedi ama benimle foto çektirirken bütün dişleri beliydi baya gülümsedi bana sarılarak falan şu an herkes adımızı çıkardı birbirinize yakışıyorsunuz diye çok sinirlendim hoca duysa yanlış anlayacak adam evli çocuğu var

Kizlar bir erkek bir kiza neden sarılır?