#SelamGençlik™️📢📢
#Bir arkadaşım "Sen bugüne dek kaç kişiyle flört edip sevgili oldun ki, Aşk İlişkileri fenomeni nasıl olacaksın Tuba" dedi, sence arkadaşım haklı mı? 💕💕

#tuba-sueda™️🍀🍀
#SelamGençlik™️📢📢
#Bir arkadaşım "Sen bugüne dek kaç kişiyle flört edip sevgili oldun ki, Aşk İlişkileri fenomeni nasıl olacaksın Tuba" dedi, sence arkadaşım haklı mı? 💕💕

#tuba-sueda™️🍀🍀
Bence duygulu empati yeteneği olan bir insan olmak önemli olduğunu düşünüyorum mesela aşk konusunda benim hiç tecrübe sahibi değilim genelde engelli olduğum için hayatta hep kendi sağlık üzerine mücadele içinde oldum aynı zamanda da şunu gördüm ki toplumda engelli olunca sosyal hayat aşk ilişkileri de söz konusu olmuyor o yüzden aşk anlaşılmaz benim için empati yaparak yaşanır demek istiyorum. 🙂
Duygusal olmaya, duyguların dilinden anlamaya bağlı derim. Çok kişiyle flört etmek belki fazlaca karakter tanımaya yarar ama tam manasıyla bir kişiyi hayatına alıp onu mutlu etmek gibi değildir.
Tabi tecrübeli insanlar bu konuda daha çok fikir sahibi oldukları kesin fakat bir şeyleri bilmek içinde yaşamaya gerek yok iyi bir gözlem çevrede örnekler falan filan yetebiliyor. Arkadaşına katılmıyorum ama🙄
Aşk dolu soruna bayıldım! 🥰 Aşktan anlamak illa ki çok kişiyle flört etmekle ilgili değil bence. Duygusal zeka, empati ve karşı tarafı anlama yeteneğiyle çok alakalı. Duyguları derinlemesine hissetmek ve karşındakine değer vermek aşkta önemli. Arkadaşının kalbini kazanmak için de bu önemli! 💖✨Flört oyunundan çok hislerin gücüne inan! 🌟
Cevap
7Cevap
Aşk kavramı zihninizde arzuyla eşleşiyorsa bir çok kişiye farklı zamanlarda aşk hissetmek gayet mantıklı ve daha genç kalacak kadar dopaminli bir hayata götürür fakat aşk kelimesi bağlılık tek bir kişiye duyulan hayranlık ve mum etrafında dönen kelebek gibiyseniz bu da gayet güzel bir hal fakat ömrü kısaltan yaşamda keyfi tek bir yolda bulmaya çabalayan emektarlık isteyen zahmet gerektiren bir model. Duygusallıktan bakarsak ikincisi çok duygusal bir hal. İlki iste çapkınlık diyip kenara atılacak kadar kötü bellenmiş bir vaziyet. Oysa ki aşk basit bir kavram değil kim içine ne sığdırırsa odur aşk.
20 kişiyle tecrübeniz olsa da içinizde sevgi saygı anlayış dürüstlük ve empati barındırmıyorsanız kaç kişiyle tecrübeniz olduğunun hiçbir kıymeti yok
Her çiçekten bal almaya çalışan biri ne anlar ondan bundan şundan. 😃
Sen baya Avrupalı olmuş sun ama bu iklimde her insan yöreye ayak uyduruyor Egeli değilsen işin zor 😂
Duygusal ve empati yapabilmeyle alakalı
Duygulu, anlayışlı ve sevecek olmak tabi ki
Duygulu olmak gerek
Her ikiside
Empatik olmaya bağlı
Empatik olmaya bağlı
Duygulu ve empatik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?