30 lu yaşlarda evlilik mantıklı mı?

Ve gerekli mi? Bir de yaş farkıyla görücü usulü vs. ile evlenenler var... Ha mutlu olanları vardır bilemem de... Bence insan yaşıtıyla daha mutlu olur ya ama hayatları birbirine benzeyecek yoksa anlaşamazlar... 30 lu yaşlarda aşk yaşanır mı ya... İnsan severse bence 19 20 yaşında çok sever etkilenir... O da okul iş vs. derken ertelemekle evlilik yapılamıyor ve aslında keşke okulla evlilik bir arada yürütülebildiğini öğretselerdi çünkü ben okumak da istiyorum evlenip atananları duyuyorum ailem hem oku hem evlen diyor bana baskı kuruyor ama kendi bulduklarıyla... Ben hayatımda sadece bir kişiyi sevdim aşık oldum unutamıyorum da ona erken evlenemem okul vs. diye düşünüp kendi içimde üzülüp yıllarca açılamadım ki o bana açılmışken... Yani karşılıklıydı hislerimiz aşkımız kader bize gülmedi. O şimdi başkasıyla evlenecek onu hep sevmediğimi düşünmüştür bence ona yıllar sonra açıldım o biriyle bir yolda geri dönemez sadece mutlu olsun istiyorum hayatındaki kızla biz ikimiz olamayız bizden olmaz artık her şey için çok geç çünkü. Benim de hikayem böyle arkadaşlar. Büyük bir yorgunluğum, kalp kırıklığım, ruhsal ızdırabım bu... Allaha şükür yine de her ama her şey için...
Güncellemeler
11 ay
Bu arada birini buldum ona ısındım özlüyorum ara sıra demek ki her daim ileri bakacağız gerçek aşk olsa kavuşurduk bence o dediğimle
Güncellemeler
11 ay
Hayatın tek temiz güzel gerçeği bence sevmek çok sevmek birini bir şeyi çiçeği uçan kuşu.. Sevin sevilin iyileşin mutlu huzurlu kalın daima.
30 lu yaşlarda evlilik mantıklı mı?