2 haftalık evliyim ve soğudum, başkasına aşık oldum?

Çok seviyordum kendisini aşıktım öyle evlendim ama evlendikten sonra gördüklerim kokladıklarım duyduklarım ve asıl kişiliği beni resmen ondan tiksindirdi meğer ne iğrenç ne sığ düşünceli sadece annesini önemseyen bir erkekle evlenmişim. Bana zerre değer vermediğini anladım. Sadece kendi çıkarı olduğunda canı ciğeri oluyorum işi bitince ne gereksiz insansın oluyorum. Ve daha 2. Haftadayız bu 20. Kavgamız. Ayrıca iş arkadaşı var sürekli onunla konuşuyoruz 2 aydır arkadaş olarak bana çok güzel tavsiyeler veriyor alttan al öyle böyle o da o yüzden yapmıyodur diyor ama aşırı kibar ve aşırı değer veriyor bana. Ondan hoşlanıyorum açılsam olur mu? Kabul eder mi ki? Kendisi bekar benden 5 yaş büyük eşimin iş arkadaşı. Ama eşim iğrenç birisiymiş nasıl görmedim bilmiyorum ama altınlarımı alıp gidicem diğer aldığım her şey onun olsun istemez onuda burnumdan getirir yoksa bu. Bakın markete gidicem bankasında 950 bin tlsi var. Ve faizde yani zengin ödemesi borcuda yok. Bana 200 tl veriyor diyorum ki kartını ver o zaman ev alışverişi yapıcam babanın evinde değilsin sana neden kartımı emanet edeyim diyor. Evlenmeden öncede her şeyim senin kulun kopeğin olsun diyordu
Güncellemeler
11 ay
Benim evimin anahtarı annesinde var, benim anneme de veriyordum verdirtmedi. Sebep? Beni tanıyormış annemi babamı değil evde hırsızlık büyü falan yapabilirlermiş. Bunu benim anneme babama diyor siz olsanız ne yaparsınız? Ayrıca 5 vakit namaz kılıyor ama telefonda izlediklerini millete attığı yalanları dolandırdığı insanların sayısını bir ben bi de allah biliyor yani
2 haftalık evliyim ve soğudum, başkasına aşık oldum?