2 senelik evliyim başkasına aşık oldum?

İlk başlarda güzel giden bı evliliğimiz oldu eşimin ailesi her seyimize karıştıklarını farkedene kadar arkadaş ortamindan tanıştık (WhatsApp gruplarından) 3 ay içinde evlendik ikimizde mobil, pc oyuncusuyuz (pubg oynuyoruz) önceden uzak mesafe ilişkisi yaşadığımız için rave diye bir uygulamada sürekli filim izlerdik geçen günlerde yine ordan filim izliyordum evet diyeceğim garip gelicek biliyorum odaya kızlar girdi sohbet ediyorduk filimi bırakmıştık artık ve hiç kimsenin tanımadığı biri geldi (aşık olduğum kişinin dayısı 25 yaşındaydı) sohbeti çok sarıyordu ve beni yigeni (20) ile tanıştırdı daha o yigeni oldugunu demeden ondan çok etkilenmiştim ses tonunu karakterini kişiliğini sohbetini 1 ay geçti ve sevgili olduk çok güzel giden bı ilişkimiz var sürekli konuşuyoruz görüntülü sesli fotolar sesli mesajlar bana çok değer veriyor ve bende ona çocuğum olduğunu biliyor fakat evli olduğumu bilmiyordu bosanacagimiz için demedim şimdi dersem onu kaybederim kaybetmek istemiyorum bu evliliği de istemiyorum sadece onu istiyor düşünüyor ve hayaliyle mutlu oluyorum
2 senelik evliyim başkasına aşık oldum?