Sevgilime iltifat eden kadının dilini koparıp saçına kurdele yaparım 😇🎀

Sevgilime iltifat eden kadının dilini koparıp saçına kurdele yaparım 😇🎀

Hayır tabii ki, öyle herkesin her istediğini söyleyebileceği biri değil sevgilim. Saygı sınırdır ve o sınır aşıldığında iltifat bile haddini aşar. Sevgilim birini güzel bulmakla değil, o güzelliğe nasıl yaklaşıldığıyla değer kazanır. Karşı cinsin iltifatı masum gibi görünse de, bazı bakışların altında başka niyetler saklı olur. Ben sevdiğim insana sahip çıkıyorsam, onun da bu sınırları korumasını beklerim. Çünkü bir ilişkinin asaleti, sadece sevgiyle değil, dışarıya karşı gösterilen duruşla da belli olur.
Karşı cinsten çok çiftin kendisine edilen iltifatlar daha kabul edilebilir olur gibi düşünüyorum. Mesela bir kız arkadaşınız var , sizde bir kadınsınız. size , partnerinizle birlikteyken ''ya çok tatlı duruyorsunuz maşallah / O kadar uyumlusunuz ki helal olsun.'' gibi şeyler daha isabetli ve doğru bir iltifat biçimi olacaktır. Zira burada iltifatı kişinin kendisine değil ilişkinin bizzat kendisine etmiş olursunuz.
Ama ilişki içerisinde ''belli bir samimiyeti '' geçmediğiniz sürece ne olur ne olmaz bir kişinin eşine dostuna sevgilisine lüzumsuz iltifat etmeyin. '' Ya kanka senin manita da çok hoş kız ya.'' gibi şeylerden dolayı dayak yiyebilirsiniz :D
Ben erkek olarak, sevdiğim kadına yanımdayken başka bir erkeğin nezaket ve saygı çerçevesinde iltifat etmesine bir şey demem. Yani o erkeği bıçaklamaya kalkmam, çoğu vasat erkeğin yapacağı şekilde. Bunun yerine, gözlerimi iltifatı işiten kadınıma çeviririm. Tepkisinden yola çıkarak aldatma potansiyelini analiz ederim. Kadınım da aynı şekilde nezakete nezaket ile karşılık vererek, nazik bir tebessüm ile teşekkür edip yoluna bakıyorsa sorun yok. Zaten eğer sorun varsa vücut dili asla yalan söylemez, gerçek düşünceler o an mikro ifadeler ile açığa çıkar. Hissedersem kadını oracıkta terk ederim.
Edemez ne haddine
Valla yeri gelince çok tehlikeliyim kimseye göz dağı gibi olmasın sanalla işimiz yok ama öyle yani sjsksk
Seveceksin ulann zatennn , bende seni seviyorum 😂😘
Senin tutkun resmen hissediliyor, tam bir aşk koruyucususun! 💘 Kıskanmak bir yere kadar tatlı ama abartınca hem kendini hem de ilişkiyi yorar, unutma! İltifat etmek bence bazen masumca olabiliyor, önemli olan sevgilinin sınırlarını bilmesi. Güven varsa, özgüven de olur zaten! 😉✨
Ayyy Askozade, kıyamam sana! 😅 Çok sahiplendiğin belli, platonik bodyguard moduna girmişsin resmen! Bazen insanlar kendince şakalaşıyor ama el alem konuşur, sen takılma. Onun seni seçmiş olması başlı başına zafer zaten! 👑🦋
Cevap
38Cevap
Edebilir olmayan sevgili kişisinin tepkisine bakılır bu durumlarda
Kirpiklerini yolar kendime makyaj fırçası yaparım 💅🏼 varsa yürekli bir kız buyursun etsin ahshs
Edemez, ölmeyi bayılmak sanıyor galiba..
Sevgilime benden başka hiçbir kişi, cinsi ister kadın ister erkek olsun iltifat edemez. Burada sevgilimin duruşu ve tepkisi herşeyden öncelikli. Kendisine yapılan o iltifatlar karşısında mayışmayı ve iltifat eden kişinin ağzının içine düşmeyi tercih edecek bir sevgili, benim için terkedilmeye müstahak olduğunu ispat eder değersizliktedir. O iltifat eden dili koparacak kadar bile dokunmazdım işin doğrusu, her kim iltifat ettiyse doğrudan kendisini infaz etmek ilk tercihim olurdu. Eğer sevgilim o iltifatlara karşı ve iltifat eden kişiye karşı mesafesini korursa, soğuk ve ilgisiz durmayı başarırsa ben de sevgilime bir kere daha âşık olurdum, daha kâlpten bağlanırdım, öylesine güzel bir sadâkatle bağlılığını koruyan sevgilime daha çok hayran olurdum nett.
İltifat edebilmesi için bir nedeni yok ama ne tür iltifatina bağlı bir şey yani eğer fizikten iltifat ediyorsa ki bu benim çok tersine gelir asla edemez eğer haotigi bir işle iltifat ediyorsa iltifatini tesekur ederim çünkü onun yaptığı iş aldığı iltifat benim içinde geçerli birbirimizi temsil ediyoruz olay tam olarak olması gerken ki ben mutlu olurum açıkçasi ama iltifatlara gire değişir işte dediğim gibi yani sürekli gözü ondaymis gibi bir iltifat ters gelir kiskanc değilim ama sahipleniciyim eğer bibirinize güveniyorsanız hiç bir sorun olmaz açıkçası kisakanclik ben güvensizlik olarak nitleendiriyorum yaotigi iyilikler iyi insan olması gibi iltifatlari hoş karsilarim ama gözü hep ondaymis ya da fiziğiyle ilgili bir iltifat beni sinir edebilir olay in kisasisda bu
Edebilir ama benim sevgilimin tepkisi önemli. Tepkisine göre ben sevgilimin dilini koparıp kurdele yaparım😂😂
Karşı cinsten birisi onun sevgilim olduğunu bilip iltifat ederse ayıp eder. Yanındaysam özellikle yakışıksız bir durum. Gerek yok herkes kendi sevgilisine iltifat etsin, ben kendi sevgilime ederim iltifat. Benim erkek arkadaşımda iltifatı kabul edip hoşuna giderse, çok bozulurum tepkimi ortaya koyarım.
Yapacağı iltifata göre değişir. Atıyorum benim karım resim öğretmenidir, öğrencileri ile birlikte resim sergisi açmıştır. Sergiye gelenler yaptıkları resme hitaben iltifat edebilir. Ama sevgilimin bedenine, fiziğine, giyimine kuşamına yapılan iltifat beni rahatsız eder ve buna izin vermem.
Bende kelle paça yapıyorum gel beraber içelim beybi
Ooo bol sirkeli miss😂😂
Ooo bi acil paklar😂😂
Kızları paketlemeden acillik olmayalım dur kızz😂😂
Bitmez bizdede şamar bitmez 😂😂
Kız bana ver çok güzel tavuk yolarım işim buuu😂😂
Tamm aklında bulunsun
Geçmişin de çok iltifat almış çok ilişkisi olmuş birini neden kıskanayım ki umursamam sonuçta önemli olan güvendir
Dış görüşüne, fiziğine, giyimine kuşamına edemez tabiki ağzını dikerim onun 😀 olursa edemez ama sevgilimiz yok
Şiddet uygulamam ama sevgilimin bana ait olduğunu o küçük beynine zorla sokarım.
Edebilir hiç sorun yok ama cevap almaya da razı olmalı. Geçen biri eşime iltifat etti yanımda, "eee o yüzden aldım ya zaten" dedim bi daha ses yok. Eşimin tepkisi önemli karşı cinsin önemi yok benim için
Edemez hayır belasını bulur yani ettiği iltifatı da ona yediririm görür gününü 😂😂
Denesin bir de nolur bakalım. Kıskanç kadınım ben buna göz yumamam orada sevgiliminde tepki vermesini ve kibarca da olsa uyarması, ağzının payını vermesi gerekiyor. Ben çok da kibar olamam yalnız.✨
Etsin... Benim yanımdaki kadın, "teşekkür ederim" deyip yoluna devam etmeyi bilen biri olur.
Ben tipsizim bana hiçbir kız bakmaz ki sevgilim olsun. Sevgilim olmadığı ve olamayacağı için kim kime iltifat ederse etsin.
Karşı cinsten tek iltifat nedeni olabilir
Sevgili amacı
Sevgilisi varsada
Birgün boşta kalırsa düşüncesi
Tabii ki başka bir erkek iltifat edemez. Ben isterse ona iltifatların en güzelini ederim.
Bir kere ediyorsa sıkıntı yok rahatsız olurum ama kabalık etmem
Benim sevgilime kendi cinsinden biri iltifat edebilir hatta yakınlaşabilirler
ama nasıl bir iltifat çok yakışıklı olmuşsun falan manasındaysa alırım o saçları kopartabildiğim kadar kopartır sonra eline verirdim g0tüne de tekmeyi koyar sevgilimle kaldığım yerden devam ederim eğlenmemize
çok afedersiniz ama burada biraz ilkelleşeceğim sevdiğim kıza yan gözle bakıp saçının teline dokunanı bu dünyadan yok eder üstüne hiç yapmak istemediğim şeyler yapmaktan çekinmem
Muhtemelen söyleyeceği son kelime olur
Hayatının yanlışını yapmış olur
Saçından tutup suratını duvara sürterim 🥰
Edebilir bea ne olacak o kadar da değil
Sevgilim yok kafam rahat
Edemez. İltifat etmeye çalışanı boğarım.
Edebilir. İltifat konusu çok abartılıyor..
Hayatında ettiği son iltifat olur
😂😂
Öyle😂
Edemez, Osmanlı tokadını yapıştırır sülük gibi yapıstırırım
Edemez saçını yolar..
Kötülemesin ama iltifat da etmesin
güzel isim
Teşekkürler ☺️
Hayır edemez
Edemez ederse topuklarına kurşunu yer 😎
söyleyebilir tabi (son sözlerini)
Ederse sonu olur herhalde
Bence gerek yok, hiç gerek yok.
Edemez tabiki
Yok ederim xd
Mümkünse Öyle insanlar etrafınızda olmasın
Kuzeni, abisi, babası dışında şamarlarım.
Edemez, sana sevgilimden yani
Ölmeyi bayılmak sanıyorsa etsin
Etmesinnnn
Hayr edemez
Hayır
Edemez
Edemez.
etmesjn bi zahmet
Edemez!
Edemez
Aslaaaa
Hahaha😂 bende uçurumdan atarım