Kimin neden iltifat ettiğini çözmek zor cidden. Ben elbette sevgilime/eşime söylenen her kelimeyi ve söyleyen herkesi, kadın ve erkek herkesi, gözetim altında tutarım. Hiçbir iltifat da içimi serinletmez. Son ana dek sakince sabrederim fakat nasıl desem, kısık ateşte kaynayan tencere gibi bir sakinlik😎
Eğer dozunda bir iltifat ise normal bir iltifat ise sorun etmezdim. yani nerede ne konuştuğunu bilen biriyse. ama ağzından çıkanı kulağı duymuyorsa öğretirdim :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayırdır bacım nerden bu cesaret yani 😏 tarihe gömerim onu
Eğer iltifat ettirecek bir samimiyet kurulduysa, ikinin de vay haline..
Etsin bakalım bizimki ne tepki verecek 😄
Ağız yırtma girişimde bulunacakmış 😅
Kimin neden iltifat ettiğini çözmek zor cidden. Ben elbette sevgilime/eşime söylenen her kelimeyi ve söyleyen herkesi, kadın ve erkek herkesi, gözetim altında tutarım. Hiçbir iltifat da içimi serinletmez. Son ana dek sakince sabrederim fakat nasıl desem, kısık ateşte kaynayan tencere gibi bir sakinlik😎
o centilmen filmlerinde olur bizde olmaz zikerim dünyasını artık kafa mı yer yumruk mu bıçak mı mermi mi o vaziyete göre değişir...
Sakin sakin
evet sakin sakin yaparım zaten tadını çıkarta çıkarta yavaş olsun ki acısı uzun olsun :D
Eğer dozunda bir iltifat ise normal bir iltifat ise sorun etmezdim. yani nerede ne konuştuğunu bilen biriyse. ama ağzından çıkanı kulağı duymuyorsa öğretirdim :D
Edemez bu tip gevşek haraketleri sevmem nezaketen bile olsa etmesin gereksiz laubaliliğe lüzum yok
Çok başıma geldi. Hiç canına susamış biri çıkmadı karşıma. Haddini bildiği sürece sıkıntı yok. Abartan ile ben muhatap olurum.
Ailem ve ailesi haricinde kimse yapamaz. Canına susadıysa başka
Hop orada bir dur derim iltifat etmemesi hayrına olur
İltifatın dozunu ayarlayabilen biri ise pekalâ edebilir 😌
Zekasına, işine, kariyerine olabilir ama onun dışında yılışık tavırlarla edilemez iltifat.
edebilir ama o an ben orada olmam umarım! yani iltifatlar edilirken
Adamın ağzını yırtarım
Etik bir durum değil kendini bilen birisi zaten böyle bir şey yapmaz fiziksel olarak güzellik olarak
Medeniyete gerek yok, döverim. Denemesi bedava.
Tarih ederim onu
Çarşı karışır
Aman ve içinde varsa aldatir umursamam
Ne hakla ediyor pardon asla edemez yani