Kızlar ben beden hocama aşığım ve ben yurt dışına gidiyorum sizce onunla vedalaşmadi mıyım ?

Arkadaşlar eski orta okuldan aşk olduğum bi beden hocam var kaç yıl geçtiği halde onu unutamadım ilk aşkım oydu ama ona aşk olduğumu biliyor mu bilmiyor mu bilmiyorum herkese onunki olarak tanışmıştı hep el ele kol kola gezerdik birbirimize sarılırdik sımsıkı orta okuldan mezun olduktan sonra hiç görüşemedik özel günlerde ona mesaj atıyorum o zaman konuşuyoruz onun dışında konuşamayız kendisi evli 6 yaşında çocuğu var karısıyla hep beraber bi yerlere gidiyorlar karısıyla özel fotolarını paylaşıyor yari çıplak veya yatakta veya havuzda dudak dudağa öyle bir fotolar paylaşıyor kız üniversiteden kız öğrencileri hep yakın bir şekilde fotolar paylaşıyor onu kıskanıyorum ama bir şey yapamıyorum onu unutamadım ona mektup mu yazsam son kez her şeyi doksem mi ona aşk olduğumu söylesem mi onunla normal vedalaşim mi

Kızlar ben beden hocama aşığım ve ben yurt dışına gidiyorum sizce onunla vedalaşmadi mıyım ?