Erkek arkadaşımla ciddi dusunuom uzun bı vakit geçti onla tanışalı ve ilk sevgilisiyim beni sevdiğini benle ciddi düşündüğüne eminim ancak yurt dışına cikcagini söylüyor sizce izin vermeli miyim ve çıkarsa aldatır mı beni
Aldatir
Aldatmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aldatır kesinde geri döneceği için yerli şubeyi ister
Aldatma ihtimali yüksek, aynı şey senin icinde geçerli
Ne kadar sureden bahsediyoruz?
Bı kaç hafta gezip ülkeleri gorcekmis iş var mı yok mu ve gezmek amacıyla
Oncelikle sizin izin verme/vermeme gibi bir hakkiniz olmamali. Duzgun bir iliski bunu gerektirir. Duzgun bir iliskide, aldatacak mi diye suphe ile yasanmaz. Aldatma ihtimali olan birisi oldugunu dusunuyorsaniz yurt disina gitmis gitmemis farketmez. Aldatacaksa aldatir zaten. Yurt disina gitmedi diye aldatmayacak degildir.
Ancak yurt disinda diye aldatmasi daha kolay sanmayin. Ben yurt disinda yasiyorum. Bir suru ulke gordum. Insan her yerde ayni. Kizlar buralarda kucaklarini acmis yurt disindan biri gelse de atlasak diye beklemiyor neticede. Ancak cesitli hizmetlerden faydalanabilirler. O Tr ye gore daha kolay. Eger o tarz hizmetleri alma ihtimali oldugunu dusunuyorsaniz zaten yanlis bir iliskidesiniz bana gore. Herseyden once buyuk saglik riski var. Kimbilir neler tasiyorlar.
Ama oyle ulkeleri gezerek is var mi yok mu anlasilmaz. Etrafta yurt disindan biri gelse de is versek diye bekleyen de yok. Oyle ugranarak "is var mı " diye sorulacak yerlere de yabanci isci almazlar. Sacma yani.
Şöyle ben ona cidden guveniom aldatmaz diye ama bı korkuom da var az da olsa terk edilme vs tr den gitmek istio yurt dışi nasıl vs görmek istio ilerde benide yanına almak istio o derece ciddi dusunuoz ve yurt dışı değiştirir mi onu ondan da çok korkuom çünkü şu an çok güzel bi iliskimiz var ve zarar gelir mi korkuom
Gayet anlasilir. Oyle ben onden gideyim seni de alirim yanima fazla olasiliklara dayali bir plan. Gozden irak olan gonulden de irak olur.
Daha yasiniz cok genc. Guzel bir iliski nasil bilmiyor olabilirsiniz. Size kolay gelsin.
İzin mi istiyor senden sjsj
aldatır
neler var neler
cikmasin bence