Bu kadar mı? Sevgini göstermiyorsun diye paylaşım yapmış. Ben de sevgi gösteriyorum ya dedim başkası mı var hayatında dedim. Yok dedi o sana degildi genel öylesine paylaşım ama sen bana bile güvenmiyorsun bile senle olamam demeye başladı :(
bunu en başta biliyordun buna ragmen benle konuştun dedi. sonradan karar alsak tamam beraber alırdık dedi.. hayat senin karar senin ben hayatında kalabalık olmiyim engel olurum falan dedim ama saçmalama dedi öyle geçiştirdi beni
Sevgini göstermiyorsun diye paylaşım yapmış. Ben de sevgi gösteriyorum ya dedim başkası mı var hayatında dedim. Yok dedi o sana degildi genel öylesine paylaşım ama sen bana bile güvenmiyorsun bile senle olamam demeye başladı :(
Sevgini göstermiyorsun diye paylaşım yapmış. Ben de sevgi gösteriyorum ya dedim başkası mı var hayatında dedim. Yok dedi o sana degildi genel öylesine paylaşım ama sen bana bile güvenmiyorsun bile senle olamam demeye başladı :(
Hayatında başkası mı var dedim diye bana güvenmeyenle olamam dedi saçma degil mi? Yani sevgini gösteriyorsun diye paylaşım yapıyor kız. Sevgi gösterdigimden adım gibi eminim o yüzden de başkası mı var diyince suçlu oldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allaha emanet ol, güle güle 😶
Bu kadar mı? Sevgini göstermiyorsun diye paylaşım yapmış. Ben de sevgi gösteriyorum ya dedim başkası mı var hayatında dedim. Yok dedi o sana degildi genel öylesine paylaşım ama sen bana bile güvenmiyorsun bile senle olamam demeye başladı :(
Güle güle de hayatına devam et zaten fflört
bunu en başta biliyordun buna ragmen benle konuştun dedi. sonradan karar alsak tamam beraber alırdık dedi.. hayat senin karar senin ben hayatında kalabalık olmiyim engel olurum falan dedim ama saçmalama dedi öyle geçiştirdi beni
Gitmiş knk belki ilerlerirsiniz uzak mesafe ilişki olarak olmuyorsa aşık olmadan unut
Flörtse see you later denir
yol mu vericem gidersee
Bende geleyim
dedim ama benim param yok ki yani
Kalıcı mı?
hayatımı kurmam lazım kendi hayatımı kurmadan birni yanıma alamam dedi..
Tamam o zaman boş ver gitsin.
hayat senin karar senin ben hayatında kalabalık olmiyim engel olurum falan dedim saçmalama dedi öyle geçiştirdi beni, yol mu vereyim
Yani saygı duyman gerekir gidiyorsa tutamazsın ki.
giderse de benle olmaz ki saygı dursam nolacak?
Demek istiyorum ki bırak gitsin saygı duy o anlamda.
yaa dedim engel olmiyim dedim saçmalama dedi sadece...
Saçmaymış, boş ver.
Sileyim mi ne giyim
Ne diyim
Kendine iyi bak de, sil
Hayatında başkası mı var dedim diye bana güvenmeyenle olamam dedi saçma degil mi? Yani sevgini gösteriyorsun diye paylaşım yapıyor kız. Sevgi gösterdigimden adım gibi eminim o yüzden de başkası mı var diyince suçlu oldum
Sen haklısın, ama uzatma bunun için değmez.
Güle gülee
dedim zaten hayat senin karar senin ben hayatında kalabalık olmiyim engel olurum falan dedim saçmalama dedi öyle geçiştirdi beni
Boşver, kendi kararı.
ne yapayım ki peki ben
Yapabileceğin pek de bir şey yok. Zorla kal diyemezsin ki.
kal desem de gidiccem dedi bende işte ben engel olmiyim hayatına dedim saçmalama dedi sadece
İyi demişsin.