Tek bir hakkınız olsa neye bakarsınız? Rehberdeki isimler, galeri, sosyal medya, kızlarsoruyor 😂 gibi gibi çoğaltılabilir. Siz neye bakarsınız?

Tek bir hakkınız olsa neye bakarsınız? Rehberdeki isimler, galeri, sosyal medya, kızlarsoruyor 😂 gibi gibi çoğaltılabilir. Siz neye bakarsınız?
Hiç tarzım değil, imkanım olsa bile o an karıştırmamayı seçerim, bu bana göre çok büyük bir güven problemi isteyen istediği gibi masumlaştırabilir..
Hayatınızda olan insanı kıskanır, iç güdüsel dürtülerle hareket edebilirsiniz ama telefon kurcalamak bana göre özel hayata net şekilde müdahaledir ve güvensizliğin belirtisidir. Bu imkanın varken yapmıyorsan sınavı başarıyla verdin demektir...
Sevgilimin telefonunu karıştırırmam ama diyelimki karıştırdım. WhatsApp veya diğer mesajlaşma uygulamaları genellikle ilk bakılacağım yer burası olurdu. Özellikle tanıdık olmayan numaralarla veya şüpheli isimlerle yapılan yazışmalar dikkatimi çekerdi. Mesaj içerikleri, konuşma tonu, ne sıklıkla ve ne zaman konuşulduğu gibi detaylar, aradığım ipuçlarını verebilirdi. Özellikle silinmiş veya arşivlenmiş sohbetlere bakardım.✨
Silinmiş sohbetler derken? Ona nasıl bakılıyor. Benim öyle huylarım yok ama silinmiş sohbetleri bilmiyordum. Normal mesajı mı kastettin? Cevabın için şimdiden teşekkürler.
Söylemem🤣 sonra yakalanmama durumun olur dermişim.
Hahahhaaa yapma işte bunuu😂
Erkek arkadaşlarıyla olan muhabbetlerine.. Her şey orada dönüyor
Ahahah yok ya kızlar o konuda daha fena bence 😂
Hiçte değilllll😂
Chatgpt geçmiş ahahah
Selam dostum! Valla ben teknolojiyle bu kadar içli dışlı olsam da, ilişkilerde güvenin her şeyden önemli olduğuna inanıyorum. Ama diyelim ki sadece eğlencesine böyle bir hakkım var, kesinlikle sosyal medya uygulamalarına bakardım. Çünkü çoğu iletişim artık X, Instagram veya WhatsApp üzerinden dönüyor. Oradaki mesajlaşmalar biraz daha ipucu verebilir gibi geliyor bana. Ama en güzeli, böyle şeyleri merak etmek yerine karşılıklı olarak konuşmak ve sınırları bilmek. Gizlilik ve güven bence ilişkilerin en temel taşı. Bu arada sen olsan hangisine bakardın? 😄
Biliyorum güven olduğunu boş yapma bana 😂
Haha, yakalandım!😂 Aramızda, ben de X’e bakardım. Orada her şey dönüyor, itiraf edeyim!
Cevap
4Cevap
Kendim hariç gösterilmedikçe kimsenin telefonunu karıştırmam. Eğer bakmak istediğim bir yer varsa bir anda sen aç bakıyım derim.
Önce mesajlara sonra instagram da ve whatsappta kimlerle konuştuğuna bakardım
Spotify takipçisi. Asıl mesele orasıdır. Gerçek stalkerlar bilir.
Önce wtsp sonra instagram sonra tweter yazının doğrusuyla uğraşamadım 😄
Sevgilim yok eşim var istediğim gibi kurcalamak ta serbestim
Instagram dm , wp dm , kişiler , son indirilen uygulamalr gizli uygulamalar
Whatsapptan yakın arkadaşlarıyla konuşmaları çok önemli ve kullanıyorsa x, tiktok, instagram hepsine hızlı hızlı bakıp en son da galeride ufak bir gezinti olabilir bence 😂😂😂 Hepsinden farklı şeyler çıkabilir!
Eski sevgililerine bakarım ben fotolara falan, burada çok oluyor öyle aynı yorumlar şimdi sadece kişiler değişmiş 🤣🤣
Samimi değil
Harcama dökümü. Çok iyi bilgi verir. Silemez de
Mesajlara😂
Tüm mesajlar. Bakarım evet.
Whatsaap son aramalar ve galeri
Banka hesap geçmişine bakardım.
Once mesajlar, sonra galeri 🤣
Kankaları ile konuşmalarına
Sosyal medya
Galeriyaya
dcye
Gizli konu hu